Simma simma simma!

Babysim för lilltjejen idag! Hon dyker som bara den! Duktig tjej! Men hon var trött redan när vi kom dit, så i slutet var det ett par kallsupar och lite tårar! Och det måste ha varit världesrekord i insomning på vägen hem. Hann inte mer än att köra ut från parkeringen så sov Freja. Sov hela vägen hem, lyfte över henne till sängen och hon reagerade inte ens när jag tog av henne skor och jacka. sen sov hon i till 1330. Jisses...trött tjej!


Trevlig Fredag!

Igår var vi hemma hos min gode vän Marcus och hans underbara sambo Christin. Det var som alltid väldigt trevligt. Det blev Pizza, lite vin, god tårta, lite snacks, vatten. buzz och Guitar Hero =) Och givetvis babymys eftersom familjen Florén var också där med Lilla Tuva och Elias.

Elias var så söt, som vanligt, han passade upp Freja hela tiden! Så himla gulligt!
Guitar Hero var svårt när man inte har spelat innan, men sjukt beroende framkallande, vill ha, vill ha, vill ha =)
Vi får se vad vi har över när vi har renoverat vardagsrummet!

Här kommer lite bilder iaf från gårdagen!



Soffmys. Freja spannar in Elias! Freja blev så varm så hon fick leka i bodien. Pluttan!


Helan var lycklig iaf! För er som inte vet det så kallar jag Joakim för Helan och han mig för Halvan. Varför?
Jo, för att jag är halva honom, bokstavligt joaKIM ;) vi är så fyndiga. Jag är Joakims andre hälft hehe


Marcus och Christin var också laddade!



Lilla Tuva <3



Johan koncentrerar sig på att vara rockstjärna!



Kompisarna låg och mös i soffan, trötta som bara den!



Och när Elias hade åkt hem med familjen så tvärslocknade Freja i soffan och jag, Johan och värdparet spelade ett par rundor buzz! En mkt trevlig kväll!


Äta en bok?

Så var det premiär för första söndertuggade boken! Freja och jag satt o läste om djurens ungar, Freja gillade boken och fick därför "läsa" lite i den själv medans jag fixade frukost till mig själv. en bok från Go´boken, jag hade faktiskt förväntat mig bättre kvalité från dom!




skrutteluttanli!

Min älskling! Underbara, söta unge!

Kommer snart!

Jag har beställt en webcam. Har velat ha en hur länge som helst, men inte kommit loss. Sarah har gnällt på mig, så i förrgår gjorde jag slag i saken. Den kommer på måndag! Ska bli roligt! Så kan jag och Freja vinka till dom vi pratar med =)


Wooohoo!

Tänk vad lite som kan göra en SÅ glad. Såg precis att Friskis på Johanneslust hade lagt upp ett skivstångspass imorgon kl 15. Ett teknikpass. skitbra!
då blir det två ordentliga pass den här veckan iaf. Nu blev jag glad!


Grattis

Tidningen QX har utsett 2009 års snyggaste tjej och kille. Jonas Sandqvist, MFF´s målvakt blev Sveriges sexigaste kille.
Och det är väl tur att dom just nämnder det: Kille och inte man. För Sankan även kallad babyface är en pojke ;)

Men GRATTIS iaf!

Motiveringen löd:

"Årets upptäckt. Så vill vi kategorisera Jonas Sandqvist. Malmö FF:s målvaktsstjärna är fotbollskillen som fick oss att glömma Ljungberg en gång för alla och nu hoppas vi att alla ni andra också upptäcker denna 193-centimeters hunk. Denna snygga skåning är något av det hetaste vi lagt ögonen på, och hans skönt avslappade inställning till homos hoppas vi ska kunna ge svallvågor i Fotbollssverige. Ett läckert bollvaktande pojkvänsmaterial med självklart liggpotential."

Den kvinnliga vinnarien är romangestalten Lisbeth Salander, från boken Män som hatar kvinnor. Grattis till henne med. Hon är cool =)

Motiveringen löd:

"Lisbeth, du behöver egentligen ingen motivering. Du behöver ingen annan som lyfter fram dig. Det räcker med att du är du. Dessutom skulle du avsky att någon satt och tyckte massa saker om dig. Du skulle bli rasande om någon satt och skrev omdömen om dig och trodde sig kunna förklara vem du är. Eller ännu värre: att någon försökte placera dig i ett fack. För du platsar inte i något fack. Du är varken kvinna eller man. Hetero eller homo. Normal eller queer. BDSM eller vanilj. Snygg eller ful. Verklig eller fiktiv. För du är allt det där och samtidigt är du inget av det där. Du är bara Lisbeth Salander. Och just därför älskar vi dig."


 


Alternativ träningslösning!

Iom att Johan tränade imorse och gillade det så kan han tänka sig att göra det oftare! Detta öppnade för ännu en lösning. Om Johan tränar på morgonen kan jag ju träna på kvällen! Iofs Johan han kan flexa också, Så egentligen skulle jag också kunna träna på morgonen och sen skynda mig hem så Johan är på jobb till 0830 iaf =)

Nice!
ska genast sätta mig och kolla på alternativen! För som denna veckan tränade jag i måndags, och ska träna igen först imorgon. Medans Johan som vanligt alltid får ihop sina minst tre ggr i veckan :/


Jobbintervju!

Igår fick jag ett mail från MFF. Jag är kallad på intervju på tisdag kl 18.
Har ingen aning om vad jobbet går ut på, vilken lön eller hur mkt dom förväntar att man ska kunna jobba.
Men det får jag ju säkerligen reda på på tisdag.
Ska bli intressant! Kostar ju ingenting mer än tid att gå dit och kolla läget!

Men det är en intressant tanke. Trevligt med lite extra pengar!

Stolt fru!

Jag är en väldigt stolt fru idag, ja, jag är en stolt fru oftast, men idag är jag extra stolt.
Varför?
Jo, igår var Johan på fest med sitt jobb, och vet ni, han var hemma redan 21.15, och nykter! Jag blev väldigt glad och stolt då.
Hans argument? Det var ju trots allt torsdag, arbetsdag idag och dessutom saknade han Freja och mig så mkt då vi knappt träffats på 2 dagar då vi bara gått om varandra.
Inte nog med det, när han kom hem så satte han sig vid datorn och bokade in sig på ett spinningpass imorse kl 7 !!!!
Den du! Fy vad stolt jag är över honom!


Håna Helle :P

Jaså, fick du bara den lilla nesessären HAHAHA

Massa mys!

Idag ska Freja och jag träffa Helle för en fika. Ska bli trevligt. Helle är min härligt goa Yrrol-polare. det fanns en tid då vi umgicks ganska mycket. På gymnasiet. Men sen så gick vi skilda vägar, men har alltid hållt kontakten.
Senast jag träffade Helle var jag gravid i 6e månaden. Hihi som ni förstår träffas vi inte så ofta, men vi har alltid lika trevligt när vi väl ses!

Imorgon kommer Anna hit, henne har jag heller inte sett på länge. Hon har inte träffat Freja än, men däremot skickade hon världens finaste kläder till lilltjejen när hon föddes. Hur som helst, Johan ska iväg på fest med sitt jobb imorgon så jag passade på att bjuda hit Anna på middag. ska bli fantastiskt kul att träffa henne. Snuttan!

På fredag ska vi hem till Fritz och Christin på middag och Buzz-kväll. Ska bli sjukt roligt! Familjen Florén och deras gullungar kommer också. Längtar redan!

Och sen nästa onsdag, den 4e mars så ska jag och Freja hem till Emma, en gammal vän. Som jag heller inte träffat sen malmöfestivalen förra året. Hon och hennes blivande man har precis flyttat till ny lägenhet så vi ska dit och fika. Ska bli så trevligt. Fast Emma och jag pratar en hela massa på facebook.

Och sen så kanske det blir en träff den 6 mars mellan min killkompis och min tjejkompis (dom jag försöker para ihop), och då ska jag o Johan också hänga på. hihi Om vi får barnvakt. Annars så kilar jag iväg en stund själv så dom kan träffas.

Den 7 mars ska vi på middag hos vänner i Lilla Harrie. Superkul ska det bli. Freja ska leka med Ella =)

Sen blir det tjejkväll den 14 mars. Då ska Sarah och jag ut o festa. Förfest ska vi hålla hemma hos en vän till sarah som ska ha kalas med schlagertema ;)

Sen den 28 mars ska jag på klassåterträff med dom som jag gick med i skolan på högstadiet. Ska bi hysteriskt roligt =)

Massa håll igång, men det är för att våren är här.... NU vill man ju träffas, nu har man lust, energi till det.

Kärlek!



Nu när våren har kommit till Malmö så känner jag mig så nykär igen!
Igår kväll så såg jag på Johan med "nya" ögon... hihi
Jag älskar våren!

Sötnosen




gullungen ligger o sover på mage nuförtiden, och då hamnar ofta handen under huvudet, och därför har man sånt här gulligt handavtryck på kinden när man vaknar hihi
Pluttan, hon är så go!

Vän från förr!

Facebook kan vara den bästa som uppfunnits. Via den har jag nu fått kontakt med en vän från förr. En kille som betydde mycket för mig i tonåren. En härligt charmig kille! Och nu är han tillbaka i mitt liv igen. HURRA!

Det är så roligt med såna personer, att man kan vara ifrån varandra i nästan 10 år och sen ändå är man tillbaka på samma rut som sist man sågs. Jag älskar det!

Nu försöker jag para ihop denna härliga kille med den mest dyrbara tjejkompisen jag har. Jag menar, vad kan vara bättre än att den tjejkompis som man bryr sig så mycket om får killen som man själv höll varmt om hjärtat när man tonåring ;) Det bästa från två världar tillsammans! Ja JAG gillar det!


Kungligt!

ÄNTLIGEN!!!
Ja det är väl ingen som har kunnat undgå gårdagens stora nyhet. Kronprinsessan Victoria gifter sig med sin Daniel Westling 2010! Fantastiskt!

Jag är kluven, jag gillar kungahuset, jag tycker att vi har sympatiska personer i vårt kungahus!
Men det känns förlegat att pappa Kungen måste ge sitt medgivande och att regeringen ska godkänna Kronprinsessans beslut!

Men det är ju så vår grundlag ser ut, den härstammar från 1800-talet. Men samtidigt så känns det onödigt att göra en stor grej av det. För Victoria fick ju den hon ville ha, Kungen gav sitt medgivande och regeringen likaså. Så egentligen fick hon ju välja själv. Det andra är ju bara formaliteter!

Däremot kunde jag inte låta bli att fnissa när jag såg deras presskonferens. När Daniel hela tiden refererar till Kronprinsessan, och så sitter hon sidanom. Hehe. Men han gjorde bra ifrån sig. Jag gillar hans självinsikt när han svarade på frågan om hur han såg på deras bröllop, om det fanns önskemål, och han svarade: Ja jag hade tänkt mig något litet ;)

HAHA Eller hur!
snacka om att kille har press på sig. Men det känns rätt. Dom har varit tillsammans i 7 år, han har hunnit lära sig massor om vad det är som kommer krävas av honom.

Och jag vill ge kungahuset en stor eloge, dels för att dom la ut hela tillkännagivandet på Hovets hemsida, och sen för att Kronprinsessan gifter sig med en man av folket. För Sverige i tiden, i sin rätta betydelse!

Hurra hurra hurra! För Victoria och Daniel, hoppas dom blir mycket lyckliga! Dessutom tycker jag Kungen verkar vara en rolig prick ;)


Vår i Malmö- iaf för en dag!

Igår sken solen över Malmö, och det var verkligen vårkänsla för hela slanten. Jag och Freja bultade på oss kläder och gick ut och sög åt oss av solens energi. Vi stannade i parken så Freja fick gunga lite, det är det roligaste hon vet hihi



   

Sötaste söt <3



Bakom mina solglasögon kan jag va mig själv ;)



Sol, sol , sol, du HÄRLIGA sol!



En trött tjej somnade gott efter sin lunch! Man skulle varit liten, så gott det ser ut!

Kims gym!

Ni vet säkert inte om det, men faktum är att jag har mer eller mindre ett helt gym här hemma. Planerna om att komma i form har allt funnits länge.

Vad finns hemma i mitt gym undrar ni då?? Håll i er:

* En boxningssäck
* 4 tränings-dvds från Iform
* 2 dans-dvd
* 1 pilates-dvd
* 1 yoga-dvd
* 2 st Abtronics
* Hopprep
* 2 kgs hantlar
* skivstång med 2 st 4 kgs vikter
* Balansplatta
* Abroller
* Orbitrek

Så varför ser jag då ut som jag gör kan man ju fråga sig! Visionerna är det inget fel på, disciplinen tryter däremot! Men nu har jag tränat kontenuligt i över en månad =) Och det känns superbra.

Och nu använder jag mig faktiskt av 2 av mina tränings-dvds, hantlarna, hopprepet och balansplattan. Och funderar allvarligt på om jag inte ska börja använda min abtronic.

Abtronic tänker ni.... vilket skit! Ja det kanske det är.... men det vet man ju inte. Hur svårt kan det bara att sätta på sig den där makapären och låta den jobba åt en... det kan ju iaf inte skada. Men jag har till och med varit så lat att jag inte ens har ORKAT sätta den på mig, och den blir man inte ens svettig av. *skrattar*

Men ska försöka få den på mig varje dag, så får vi se om den hjälper. Jag har ju den hemma, och den är betald.... som sagt: Friskt vågat, hälften vunnet ;)

Träningsvärk!

Igår tränade jag och mannen skivstång.Och det känns idag mina kära vänner!
Igår ändrade jag nämligen mina vikter! Innan körde jag den tunga stången med 8 kilo och den lätta med 5,5 kilo.
Igår körde jag den tunga stången med 12 kilo och den lätta med 8 kilo. Brände gott under passet. Det ska kännas att man tränar. Och det ska ta emot för då tar man i mer, och man koncentrerar sig mer. Är vikterna för lätta blir det lätt att man "slafsar" med repitionerna.

Och istället för 2 st 1,25 kg fria hantalr körde jag med 2 st 2,5 kg. Vilket kändes gott i armarna...*ryser*

Idag har jag djävulsk träningsvärk i rumpa, rygg och benen (mest insidan av låren). Men då vet man att man har gjort rätt och att man har något mer att jobba på hehe

Idag blir det magträning hemma och en lång promenad med Freja i vårsolen som har kommit till Malmö.


Deal

Pratade med pappa igår om våra vardagsrums-renoveringsplaner! Och vi kom fram till att han skulle komma hit och hjälpa oss att måla om i slutet på mars =)

Och sen efter att det är gjort så kan vi åka till Ikea och inhandla det ska köpas =)

Wiiiieeee !!!!!


Effektiv!

Imorse när jag städade lägenheten så satt Freja i hoppgungan. Verkligen att förena nytta med nöje!
Freja ÄLSKAR sin hoppgunga! hihi


Söndagsmys i Toarp!

Igår var vi hemma hos mina föräldrar och åt middag. Det var trevligt, som vanligt. Min syster och Frejas kusiner var också där. Det blev en massa bus. Och Freja var SÅ trött men vägrade somna. Istället så blev hon precis som en annan när man själv är övertrött.-Fnissig! Hon skrattade åt ALLT. Så himla gulligt att höra hennes lilla kluckande skratt. Sötast i hela världen! =)

Efter middagen blev det tårta. Prinsesstårta. Gilar inte det så mkt, men åt en liten bit iaf. Syndade ;) Men jag hde ju tränat igår och ska träna idag hehe

Här kommer lite bilder från gårdagen!

      



   



   

Trött..tröttare....Kimzan!



Jag är så jäkla trött. Både idag och igår. Herregud, gäspar HELA tiden!
Är övertygad om att det är vädret! :/

Jag brukar säga att jag är född trött!
Men tydligen så är ALLA trött. Johan sover här på soffan sidanom mig, Freja sover i sin säng, katten ligger utslagen på mattan, mina föräldrar var jättetrötta när vi var där. Och igår hemma hos svärföräldrarna så gäspade vi om varandra!

Men men...snart är våren här!

Veckans träning

Imorgon blir det skivstång med mannen! Farmor passar Freja. Sen blir det lite "klipp o klistra", för Johan ska iväg på torsdag så då kan jag inte träna, och sen vill ha gärna träna på onsdag eftersom han inte kan tränar på fredag. Så jag kommer köra ett mammajympa-pass på tisdag och fredag. Det är bättre att köra ett sånt pass än inget alls. Och sen på lördag tänkte jag pröva ett bas-jympapass. Har aldrig kört jympapass innan, men ett bas bör man ju klara av!

       


Babysim!

Igår var vi på babysim med Freja för fjärde gången. Och igår dök hon! Jupp. Världens duktigaste lilla Freja. Igår fick jag äran att plaska med henne, annars är det pappa som brukar vara med. Pappa är dock ingen lika bra fotograf som mamma, så bilderna blev varken många eller särskilt bra ;)

    

Prinsessa?



Idag kom Frejas farbror på besök med massa fina kläder som hon har fått ärva av sin kusin. Supersnällt. Och sen fick hon den här fina prinsessåket =)



SÅHÄR lycklig blev man då! För den låter en massa, är rosa, lila och jättefin!



Och idag har vi kommit på att man kan göra prutt-ljud, så det ska man göra hela tiden helst. Och det gick minsann att åstadkomma såna fina ljud när man satt på vrålåket också!



Freja beundrar sin nya leksak! Så himla fin! <3

Veckans: men va fan!

Veckans men va fan nr 1:
SAAB! Sluta tjata. Allvarligt talat, låt Saab gå i konkurrs, om ingen köper bilarna, finns det ingen marknad för Saab. Så varför ska regeringen då gå in med SKATTEBETALRNAS PENGAR och rädda Saab. Håller med Maud Olofsson när hon sa till Metallarbetarns fack att dom kunde ju gå med lite pengar, dom har ju trots allt pengar i sin kassa. Nämen, tänka sig det kunde man ju inte. Det var ju facketsmedlemmars pengar. Jaha, men man tycker att mina skattepengar ska gå till Saab. Aja nu får ni ge er.
Visst är det tråkigt att ett svenskt företag ska gå i konkurrs och försvinna. Men så fungerar världen, det är marknadsekonomin som styr. Efterfrågan styr ALLT!
Det är ju inte första gången som företag av stark svensk karaktär försvinner! Som Malmöbo minns jag än när Kockums kranen plockades ner och skeppades iväg. Men det var ju långt innan dess som varvsindustrin försvann härifrån. Det är så det fungerar. Det som inte säljer, är för dyrt, det försvinner, och ersätts med något bättre, billigare och nyare.

Veckans men va fan 2:
Svensk folkdräkt med slöja!
Allvarligt talat går inte anpassningen förlångt i det här landet? Okej, det är kanske inte många i Sverige som använder sig av folkdräkten längre, men det finns nästan inget som är mer svenskt än just folkdräkten. Jag har inga problem med att de så kallade nysvenskarna vill vara svenska. Men så vitt jag vet är vi inte muslimer i det här landet, vi är ett kristet land, uppbyggt på kristna värderingar. Och slöja ingår inte i den uppbyggnaden!
Men som jag skrev ovan i men va fan 1, så förnyas allting och bytt ut och kompletteras. Men ibland blir jag lite rädd.Ska allt som är svenskkultur försvinna, blandas upp med det "nya" Sverige. 'suckar*

Veckans med va fan 3:
Varför blandar man ihop POLITIK och SPORT? Tycker det är idiotiskt att man ska spela tennismatchen i Malmö utan publik, för att visa Israel att man inte håller med om deras sett att agera. Herregud. Vad har de arma tennisspelarna från Israel med politiken i deras land att göra? Jag visste inte att det var fritidsnämden i Malmö som ansvarade för svensk utrikespolitik!

det var allt för den här gången!

Kom igen det är söndag!

som vanligt är man söndags seg! MEN när mannen stack iväg för att köra ett pass i spinnig och dottern somnat, mätt, nöjd och glad så tänkte jag: Va fan, kom igen det är söndag!
Och satte i tränings-dvdn fast & välformad i dvdn och körde loss.

Nu sitter jag här, svettig som en liten pöl, och försöker komma ner i varv innan jag kastar mig i duschen!
Fan va bra det känns! Anledningen till att jag kom loss och tränade idag??!! Jag syndade och åt lite godis igår till Melodifestivalen hihi

Puss på er och trevlig söndag!

Minnen är som ljuv musik ;)

Blev inspirerad av min vän Hanna att åka på en liten nostalgisk musikresa =)

Här kommer min Sweet memories i musik form! Enjoy!

Året är 1997, den här låten toppar alla listor. Jag säger bara, ett steg till höger, klapp, ett steg till vänster, klapp och sen garvar vi ;) Underbart. Shit... fattar ni...1997, det är 12 år sedan haha. Minns speciellt en fest hemma hos Myran och Petter på dalaplan... det var tider det!

När vi ändå är inne på det spåret så måste jag dedikera nästa låt till min vän Myran.Hittade inte rätt låt, men dedikerar den här. egentligen skulle det vara "hittar inte täcket, men svärmor (myran) tog det.... jag sover med rumpan bar ;) )

HAHA och den här kan man inte festa utan! Eller hur Pia! Fan va vi är grymma på att spela luftgitarr på fyllan! *skrattar så jag gråter*

Det är vad jag hinner med just nu... jag återkommer med min nostalgiska musikresa!

Puss på er

En utmaning!


Marina hade den här frivilliga utmaningen på sin blogg, och jag är JÄTTEUTTRÅKAD så jag tänkte, va fasiken, jag gör den!

1. Stänger du av mobilen när du sover?

Nej det gör jag inte. Men jag tar inte den längre med mig in i sovrummet. Jag har en egen väckarklocka, en levande, hon heter Freja. Men när jag jobbar så har jag den i sovrummet, för då får den agera väckarklocka.


2. Vem såg dig senast naken?

Johan så klart hehe

3. Hur såg du ut på högstadiet?

OJ, som en kamelont. Byte hårfärg lika ofta som andra byte kläder hehe. Längd på håret varierade också kraftigt. Men jag lyckades banta ner mig en del på högstadiet, så jag var väl normalbyggd på den tiden! Fast ibland hade jag blont kort hår i punkfrisyr och ibland var det svartlila och axellångt ;) Ombyte förnöjer!


4. Hur kommer du se ut om tjugo år?

Hmm.... då är man 47...hehe, jag förhoppningsvis har jag inte kort rött/lila kärring permentat hår. Och man har väl förhoppningsvis en schysst klädsmak. Men det är inget jag fasar för!


5. Hur var du på dagis?

Jag gick aldrig på dagis. Hade en dagmamma, men jag var knappt där iheller. Mamma jobbade natt så jag var hemma med henne väldigt mkt. men jag var väl som barn är mest, uppfinnigsrik, pratglad, och så älskade jag att sjunga. Och pappa var givetvis min största idol!


6. Hur är du att ha som arbetskamrat?

Jag är nog en väldigt bra kollega. Jag är målmedveten och ambitiös. Jag hjälper gärna andra, eftersom jag ibland förväntas bli hjälpt. Jag är glad och gör därmed andra glada. Kan nog uppfattas som bitchig när jag sätter den sidan till. Men det är inte många som råkar ut för den sidan, inte så länge man gör som jag vill. Har ju turen att driva konferensavdelningen ensam, så därför blir jag bara förbannad om någon gör något som skapar bekymmer för mig. Jag sköter mig helst själv. Och är riktigt bra på det jag gör!


7. Har du celluliter?

Ja det kan du hoppa upp och sätta dig på


8. Biter du på naglarna?

Ja tyvärr, fast betydligt mindre nu än jag gjorde när jag var yngre.


9. Har du något handikapp?

Nej


10. Är du rädd för att få hängbröst?

Nope, det finns speciella doktorer som fixar sånt ;)


11. Tror du att gud är en man eller en kvinna?

Citerar gardell: Gud är en svart, lesbisk kvinna som delar ut makaroner till alla som går förbi ;)


12. Svär du?

Försöker att låta bli, men det slinker nog ut ett och annat fan och helvete!


13. Är du trevlig mot Jehovas Vittnen?

Nja..... jag är inte otrevlig så länge dom accepterar att jag inte är intresserad av deras religiösa samtal. Men när dom tränger sig in, som dom gjorde en gång när jag bodde hemma, så har jag inga problem att smälla igen dörren över benet på dom!


14. Hur homo är du på en skala 1 - 10?

Jag är nog inte homo alls. Men som Marina skrev, man har väl varit fylle-flata (vilket måste vara dagens bästa ord by the way).


15. Tror du på utomjordningar?
Ja det gör jag faktiskt. Jag tycker att det är storhetsvannsinne att tänka att vi är alldeles ensamma i den här världen.


16.Om du var tvungen att välja en maträtt som du måste äta varje dag livet ut, vad väljer du då?

försöker komma på något riktigt bra... men sen jag läste om Marinas grillade kyckling är jag nog enig att hålla med. Grillad kyckling och en sallad hade jag nog kunnat leva på resten av livet. 


17. Vilken mat är den största missen att bjuda dig på?

Fisk! och inälvsmat.


18. Har du blivit arresterad?

hehe nej!


19. Ljuger du?

förvrängt sanningen har väl alla gjort, det kan säkert någon kalla för lögn. Men nej jag ljuger inte medvetet.


20. Har du kysst en polis?

Nej. Men jag har en polare som snart är färdig polis, och hade jag varit singel hade jag hånglat upp honom ;)


21. Är du rädd för Securitasvakter?

HAHA Nej varför skulle jag vara det?


22. Har du någonting att dölja?

Nej inte vad jag vet!


23. Vad har du på din nyckelknippa?

Nycklar är ju en förutsättning ;) Men annars hänger där en tagg till porten och ett K med bling-bling-stenar.


24. Är du/har du varit gift?

Jajamensan =) snart 5 månader som Fru Malmborg.


25. Skulle du gå upp klockan tre på natten för att hämta pojkvännen från krogen?

Utan att tveka, JA!


26. Kan du laga cyklar?

Hänga på kedjan kan jag, och fixa ett punkterat hjul hade jag också fixat. Men det finns folk som jobbar med sånt, så varför göra dom sysslolösa?


27. Kan du fixa med bilar?

Absolut inte! Eller..jag kan ju tvätta dom och städa dom invändet. Men jag misstänker att frågar gäller meckandet av en bil och där är mitt svar: Absolut inte!


29. Kan du baka bröd?

Har faktiskt aldrig försökt. Bakar däremot scones lite då o då.... men det kvalificeras inte som bröd ;)


30. Vet du hur man frostar av en frys?

Ja det är väl klart! men nuförtiden finns det självavfrostande frysar ;) Men annars är mitt tips att koka upp vatten och ställa grytan med det ångande vattnet i mitten av frysen, då går det bra mkt fortare ;)


31. Vilken tv-serie skulle du helst leva i?

Tveklöst: Simpsons!


Jobb??

Såg precis på MFF´s hemsida att dom söker eventpersonal till Swedbank Stadion.
Dom söker publikvärdar, platsansvariga, biljettkontrollanter och sjukvårdare.
Publikvärd vill jag INTE jobba som. Jobbet som platsansvarig vet jag inte vad det innebär. Biljettkontrollant kan ju vara okej, så länge man får möjlighet att se matchen. sjukvårdare skulle jag kunna jobba som då jag faktiskt är utbildad undersköterska, men det lockar inte alls.

Har iaf mailat för att få veta mer om jobbet som platsansvarig och biljettkontrollant!

Jag älskar mitt jobb på Scandic, och ett jobb för MFF innebär ju inte att jag ska säga upp mig, utan ett extrajobb. En extra inkomst. För sanningen är ju att jag ändå kommer vara där och se de flesta matcherna i vilket fall som helst. Och kan jag då samtidigt tjäna lite pengar på det hela, så ja, varför inte??!!

Vi får se vad dom svarar!


bilden har jag lånat från mffs grupp på facebook.

Vardagsrumsrenovering!

Hmm, Johan och jag kom fram till att kalkylen jag gjorde tidigare gällade renoveringen av vardagrummet var lite väl mastig. Så idag har jag kollat på det igen. Och kommit fram till en lösning. Betydligt billigare.
För 6300 kr kan vi få:
* ny mörkblå soffklädsel till soffan
* ny vardagsrumsmatta
* nya plädar till soffan
* 2 vitrinskåp
* 5 cd/dvd hyllor
* 2st 60-skåp med dörrar, märket Billy till förvaring, istället för gardroben i vardagrummet
* 1 st byrå med 3 lådor, av märket MALM till sovrummet. istället för gardroben i hallen

Tror det blir riktigt bra. Ljust och fint! Nu ska jag bara övertala Johan om att det är en bra idé, och sen ska jag flörta med pappa så att han vill måla om till oss =)

Gårdagen!

Vägen till busshållsplatsen var kantad av snö, något som jag inte uppskattar längre. Jag vill ha vår. Men jag brydde mig inte.
Bussen fylldes väldigt snabbt av skrikande ungar som nyss blivit hämtade på dagis av sina slitna föräldrar, som jobbar en hel vecka, och ville nu bara hemma och fira helg. Men jag ydde mig inte.
Bussen stank butangas och ingenting tycktes fungera som det skulle med bussen iheller, fast detta är ganska vanligt förekommande på stadsbussarna i Malmö. Men jag brydde mig inte.
Bussen gick isönder, inte helt otippat, och jag fick gå halva vägen. men jag brydde mig inte.
Kom försent till Scandic St. Jörgen så det blev ingen mat. Men jag brydde mig inte.
Hann inte köpa något att äta eller drick innan vi gick in i salongen. Men jag brydde mig inte!

Jag brydde mig inte, av en ända anledning!!!
FÖRHANDSVISNINGEN AV MÄN SOM HATAR KVINNOR!

Behöver jag säga att jag var lyrisk när jag lämnade salongen??
Filmen var sjukt bra. Jag ska inte skriva något om vad som händer osv, vill inte förstöra för er som ska se den.
Berömmer rollsättningen, alla roller stämde överens i mitt huvud med de som gestaltades. Rätt man på rätt plats. Förutom en! Peter Harbor som Martin..... Han spelade bra, men för mig är han den snälla polisen i Beck! men men på det stora hela, var det en underbart välskapad film!
2½ timme kändes som en kvart!





TIPS: träna hemma!

Om man inte har tid att springa iväg till gymmet eller träningsstället, men har disciplin nog att komma loss och tränar hemma så har jag ett PERFEKT tips.

Jag prenumererade på tidningen Iform innan och genom den så införskaffade jag de fyra första tränings-dvdsen i deras serie.

Och jag kan verkligen rekommendera dom!

Första delen heter "Platt mage & stark rygg". Och som kvinna som fött barn måste jag säga: WOW! det här är träning som är som gjord för mig!

Andre delen heter "Effektiv förbränning". Denna har jag faktiskt inte kört, då passet kräver att man har en step-up bräda. Och detta har jag inte, även om jag mer eller mindre har ett mindre gym här hemma ;)

Tredje delen heter "Fast & Välformad". Denna körde jag för första gången igår, och efter 20 minuter vad jag genomsvettig. Det krävs att man har hantlar hemma för att kunna köra detta passet. Ett SUPERBRA pass. Nästa som de skivstångspassen jag kör på friskis. Ska ni bara köpa en dvd så är det den här ni ska köpa!

Fjärde delen heter "Stretch & Relax". Och denna har jag kört två gånger. Ett perfekt kompliment till fast & välformad. Om man kör f&v varannan dag så kan man köra s&r varannan dag. Man mår riktigt bra efteråt! Det är viktigt att stretcha!

     

Ansvar!

Det är många, till min stora glädje, som känner sig inspirerade av att läsa min blogg och speciellt inläggen om träning och mat. Det är kul. Men jag känner att jag måste ta ett ansvar och informera att detta är inte gjort på en dag.

Jag är enormt lycklig och stolt över vad jag har lyckats åstadkomma, MEN det har tagit tid. Idag är det den 19 februari 2009. Och jag skrev in mig på VV den 23 juni 2008. det är nästan på dagen 8 månader! Det har alltså tagit mig 8 månader av rätt kost och den senaste månadens hårdsatsning på träningen för att tappa de här 82 cm.

Jag fokuserar väldigt mycket på centimetrarna efter vikten inte rastat som det kanske gör på någon anna vid omläggning av sin kost. detta beror på att jag födde barn för lite mer än 8 månader sedan. Och det tar mer eller mindre 1 år för kroppen att återgå till det den var innan graviditeten, och därför är det svårt att tappa kilon, för kroppen vill spara på ALLT.

Hur som helst. Jag gick upp totalt 16 kilo under graviditeten, var av de sista 6 kilona kom den sista veckan, typ 1 kilo per dag jag gick över tiden. 6 kilo vätska var det i princip. Sedan den 4 juni, dagen efter Frejas födsel har jag gått ner de där 16 kilona och sen har jag tappat ytterligare 6 kilo. Ja jag vet att det är 24 kilo! MEN det är dock ändå "bara" 6 kilo som jag tagit av den övervikt jag redan hade då jag blev gravid.

Faktum är att jag gått ner 11 kg till bröllopet, men har sedan gått upp 1 kilo, gått ner 0,5, gått upp 1,5 kg, gått ner 2 kg osv. Och så har det varit länge. Och den senaste månaden har vikten stått still. Men däremot har jag då tappat centimetrar.

Och ni som läser här, och som känner mig privat, vet att jag är otålig, att jag har gnällt över den uteblivna viktminskningen. Men nu har jag insett ett par saker, nämligen:

* Att ändra sina kostvanor är svårare än vad man tror, och varje förändring i rätt riktning är av godo
* Man ska inte stirra sig blind på kilona, man tappar mer i centimetrar
* Man måste tillåta sig själv att "misslyckas", att ha bakslag
* Man ska inte bestämma sig för en diet och sen svälta sig
* Att lära sig att äta rätt, är det enligt mig, som får det att fungerar i längden.
* Med viktväktarna bantar man inte, man lär sig vad som är rätt för en, och genom att lära sig att inte äta mer än vad kroppen behöver resulterar i att kroppen gör sig av med den överflödiga vikten man bär på!
* Viktväktarna säger inte att du inte får unna dig något, vilket många andra svältdieter gör.
* Det är okej att äta choklad, glass, chips, osv men man lär sig att äta rätt mängd!
* Det är roligt att träna när man har tagit sig över kullen av äckel-träningsvärk och blodsmak i munnen.
* Och även om det så ska ta mig resten av livet att nå mitt mål så är det värt det, för man ska ta hand om sig själv. man får ALDRIG glömma att man själv är viktigast för en!

Så, nog predikat av mig! Lycka till alla med träningen, bolla gärna idéer med mig, och träningstips om ni har det.

Puss o kram på er

Tonight´s the night!

Idag är det ÄNTLIGEN dags för förhandsvisningen av "män som hatar kvinnor".
Det ska bli så fantastiskt roligt. Kul att träffa Elin också. Och de andra kollegorna med såklart!
Åh vad jag älskar att jobba för Scandic. Det är nog världens bästa företag ;)

Min mamma kommer hit och ska passa Freja tills Johan kommer hem från jobb. Det bjuds nämligen på mingelmat på Scandic St.Jörgen innan filmen. Underbart!

Vad ska ni själv hitta på idag?

*brr*



Jag behöver nog inte säga mer är *brrr*

Badnymfen!



som hon plaskar min lilla badunge! sötast i hela världen är hon!
*kärlek*

Mät framgången del 2





Senast jag mätte mig var den 21 januari, så efter gårdagens kommentar från mannen att jag såg mindre ut var jag tvungen att mäta mig idag!

Och kan ni tänka er, visst hade jag blivit mindre!! -15 cm sen förra månaden =)

Sen inskrivningen på vv: - 82 cm totalt
Antal veckor: 34
snitt: -2,4 cm/vecka!
--------------------------------------

Midjan - 17 cm
Bysten - 13 cm
Höfterna - 11 cm
Överarmen -  cm
Knäet - 5,5 cm
Vaden - 8 cm
Halsen - 3,5cm
Lår - 19 cm
---------------------------------------

Så ska jag vara helt ärlig så har jag släppt lite av den där viktmanin,att stirra mig blind på vågen. Nu kör jag stenhårt med träningen, eftersom det uppenbarligen ger resultat, och sen kommer vikten som en bonus =)

Änglar visst finns dom!

Just när jag är som deppigast och känner mig bara ledsen och saknig så får jag ett mail som lyfter hela min dag!
Elin, min underbara vän och kollega skickar ett mail till mig och undrar om jag vill följa med henne på förhandsvisningen av Män som hatar kvinnor!

Vilken lycka!!!! Underbart! Har försökt fixa barnvakt till Freja till lördagen den 28e utan störra framgång, så detta var verkligen en skänk från ovan!

Änglar? Ja visst finns dom! Just nu heter min ängel Elin!

Saknaden försvinner aldrig!

Idag är en sådan dag då han bara dök upp i mitt huvud. Min underbara morfar!
Ibland bara finns han där, gömmer sig bakom gamla minnen. Och då kommer tårarna!

Min älskade morfar. Saknar han så innerligt. Sörjer enormt att jag ALDRIG mer kommer träffa honom.
Han är BORTA!!!!

Jag trodde ALDRIG att jag skulle överleva hans begravning. Höggravid var jag dessutom. Hade inte kunnat sova på hela natten. Och när vi satte oss i bilen för att hämta upp min syster var jag lugn. Men så fort vi svängde ut på motorvägen skrek hela min kropp: JAG VILL INTE!!

jag ville inte åka till kyrkan, jag vill inte ta förväl!
För om jag inte gjorde det, så kunde jag ju låtsa att han var kvar i Budapest hos sin Älskade Ilona, och hade det jättebra! Jag ville verkligen inte gå ur bilen när vi var framme vid kyrkan.
Jag grät floder, hela jag skakade! Jag var rädd att freja som låg i magen skulle ta skada. Jag grät så mycket och var så stressad av hela situationen att jag hade konstanta sammandragningar!

Min mamma fick hjälpa mig ur bilen. Det tog emot så himla mycket. Varför?? varför? varför? Varför tog ni min morfar ifrån mig! Varför kunde han inte få finnas i våra liv så han fick uppleva freja och vårt bröllop?? Varför?

Så JÄVLA orättvist! det märkliga med livet är att bara några dagar efter att min farmor gått bort fick vi reda på att jag var gravid och bara veckorna innan freja föddes så gick morfar bort! Circle of life? Så är det!

Det finns dagar då jag sörjer farmor massor också. Men bandet med morfar har alltid varit starkare. Vet inte varför. Men vi var nog rätt lika jag och min morfar!

När jag stod framme vid kistan och tittade på fotografiet av honom så log jag och så satte jag mig ner på knä och så sa jag till morfar: du har rätt! Det finns bara tre lag i Sverige! Systembolaget, samlaget och Malmö FF!

Idag är bara en sån dag.... då hjärtat värker lite mer än vanligt!
Kanske för att våren närmar sig och det snart är 1 år sedan han lämnade oss!

Men jag vet att han har det bra. Han sitter där upp på ett moln, spelar kort, röker pipa, drar skämt och dricker öl med sina gamla arbetskamrater från båtarna! Det är jag alldeles övertygad om!

Skål morfar! Skål för allt du har lärt mig!
Älskar dig och saknar dig varje dag!




Snart snart snart!

Nu tjatar jag igen... Men den 27 februari är det premiär av Män som hatar kvinnor!
Och nu försöker jag ordna barnvakt så att vi kan gå o se filmen, och sen gå på lillatorg efteråt och dricka en eller fyra ;) öl med våra vänner.

Gud vad jag längtar! =)


Börjar själv se det!

Igår när jag klädde på mig så insåg jag plötsligt att de kläder jag tagit på mig var sånt som inte passade för 6 månader sedan!
Tightsen köpte jag innan jag blev gravid på rean då, utan att pröva,och kom hem och fick dom inte över häcken =/
Men nu passade dom hur bra som helst.
Och tunikan/klänningen som jag hade till den var jättetight över bysten när jag köpte den, men igår ramlade axelbanden ner hela tiden.

Så NU ser till och med jag själv att det börjar hända saker med min kropp!
Men ni vet redan hur jag är, det ska gå fort ;)

Här är ett foto från gårdagen på mig...lite suddigt.... men nu tycker jag det syns mkt över ansiktet, bysten och axlarna. Och onekligen så hade jag blivit mindre om benen,rumpan och midjan med =)

wwiiii go me ;)


Bjuda in till våra måltider!

Ja iår var jag och Freja på BVC för boel-testet. allting gick perfekt. Freja pratade oavbrutet från den stunden vi steg in på bvc tills vi gick. Och bvc-sköterskan är helt såld på min unge. Freja flörtade och skrattat flitigt!
Bvc-sköterskan sa det att Freja är väldigt tidig med sitt "tal". Hon fick höra prov på alla nya fina ord också. det var en riktigt bra dag igår.

Bvc-sköterskan pratade med mig/oss om att det nu är dags att bjuda in Freja till våra måltider, dvs att man inte ska behöva ge så mycket välling/ersättning som man har gjort tidigare. Utan om man äter fem mål om dagen så ska max 2 av dessa vara välling.

Men imorse så prövade jag något nytt. Freja fick lite vaniljyoggi, en halv banan och en halv macka med smör på. Och hon tuggade glatt på. Sötnosen!
Men jag har lite svårt för det.... alltså jag vet att hon kan tugga, men att börja ge henne vår mat det betyder ju att hon växer och inte längre är min pluttiga lilla bebis! Men jag tycker det är fantastiskt roligt att följa hennes utveckling, men tiden går bara så fasligt fort!

Men det är klart att hon ska få utvecklas och utforska vår matvärld.... Mamma ska inte gör henne mindre än vad hon är! Hon är ändå min bebis ;)

      

Gladast i stan!

Om ni inte redan visste det så är jag så lyckligt lottad att jag har världens gladaste dotter.
Hon skrattar, pratar, flinar, ler...HELA tiden..... ja mer eller mindre.O de få sekunderna som hon möjligtvis är grinig beror det till 99,9% på att hon är trött.!

Hon är verkligen lyckan i mitt liv! Ja men delad första plats med pappa såklart!




Lösningen!



Nu har jag kommit på lösningen. Det finns ett vv-kontor vid caroli City också. Och dom har möte på torsdagar kl 12.00
PERFEKT!

Så jag får gå dit ensam, så får svärmor o svägerska klara sig utan mig hihi
Jag vill nämligen inte boka upp kvällarna, för då vill jag gärna träna.

Tänk att lösningen var så enkel och låg så nära hihi

Shoppat!

Idga när jag och Freja var i stan och träffade brudarna så shoppade jag loss lite på Bodyshop, det blev rakningscremer till Johan och Bodyscrup och lotion av mango till mig =)

Och sen var jag inne på Telenor och fixade en ny lur =) Kände att det var dags!

Tack Sarah och Emily för en mkt trevlig fika. Puss på er <3

    



*kärlek*


Brev till Freja!

Jag måste bara publicera detta vackra brev, som en mycket speciell person i vårt liv har skrivit till Freja/mig efter att Freja föddes. Detta brev betyder så mycket för mig. Jag gråter av lycka varje gång jag läser det. För det är så fint. Tänk att det finns så underbara människor i världen! Här kommer iaf Mariannes ord till Freja!

Läs och njut!

"Till Freja!


Du är väldigt liten nu när jag skriver detta brev. När du är stor nog att läsa detta brev så vet jag inte om jag finns i ditt liv, men jag hoppas det. Jag hälsade på dig som en liten plutt i magen. Du bars med stolthet. Din mamma älskade sin kropp, sin mage och hela sig själv mer än hon någonsing gjort under tiden du låg där och tryckte.


Jag skriver detta brev för att jag vill förklara från ett annat perspektiv hur efterlängtad du var.

Din mamma och jag träffades via internet, en vänskapssaga som började när du var ett litet frö i din mammas mage. Vi väntade er samtidigt, din mamma väntade dig Freja och jag väntade mitt busfrö Nelli. Du kommer kanske inte ihåg, men ni fikade vid Åhléns tak en solig Augustidag 2008. Du var så söt och flirtade fint med Nellis pappa. Vet inte om Nelli såg upp till dig och ditt nappande, men efter att ha tokvägrat napp så tog hon napp för första gången efter hon träffat dig. Du är trots allt lite äldre och är därmed en förebild att se upp till.


Din mamma fanns för dig redan när du var en liten sparkande plutt i hennes mage. Men hon fanns för oss andra också. I det nätverk som vi hade fanns hon alltid till för alla andra. Hon slog ifrån oss oro när vi kände det och delade frikostigt med sig av sina upplevelser. Hon finns fortfarande som en öppen och stöttande Kimsan för alla oss som behöver henne.

Din mamma är otroligt givmild, hon kände inte ens mig när hon erbjöd sig att dela med sig av sina förmåner genom det jobb hon hade på Scandic. Hon fixade och trixade så att jag och Jocke kunde bo på Hotell Scandic för en billig peng när vi skulle från Stockholm till Göteborg för att gå på "baby och barn" mässan. Ni låg i magen men ändå åkte vi dit för att se om vi inte skulle kunna hitta massa kul till er. Efter mässan visade din mamma återigen sin frikostighet genom att erbjuda oss sitt sällskap under middagen och maten fick vi för halvapriset. Helt underbar resa. Under middagen så sa din mamma något som roat mig sedan den dagen du föddes. Vi diskuterade förlossningar och din mor lovade dyrt och heligt att inte skrika under förlossningen, hon tyckte det verkade mesigt. Jag kan ju säga så här, att det sms jag fick timmarna efter du var född var just ett sms för din mamma var för hes för att prata. Hon hade skrikigt sig hes.


Under stor del av din tid i magen så bar din mamma en pingla runt halsen så att du skulle höra ett tryggt lugnande ljud medans du låg där i.


Allt efter som tiden gick började din mammas tålamod tryta. Hon ville ha dig ute och det var NU! Hon började väl längta när du var ett litet frö, men de sista 6 veckorna började det hela trappas upp, hon skrev om sin längtan och nyfikenhet gällande dig. Hon försökte bli av med en del av sin rastlöshet genom att shoppa sig tokig. Hon köpte allt möjligt fint till dig, kläder, filtar, vagnar mm. Det fattades inget. Sen började otåligheten trappas upp maximalt de sista tre veckorna. Din mamma tog till varje husmorsknep för att du skulle komma ut, Hon gick och gick, hon gick så att hennes fötter var som vattenfyllda stockar. Hon skurade och donade, tvättade babykläder och gick lite till! Men du ville inte komma ut. Din mamma var minst lika glad varje gång en bebis tittade ut i vårt lilla nätverk, men du kan ana hennes avund. Hon var inte ens beräknad att föda på ett bra tag då hon började locka ut dig. Vi andra roades av hennes otålighet och hennes sökande efter tecken på att det hela skulle sätta fart. Förstå då hur hon led när du vägrade komma på beräknade dagen. Mamma mia, din mamma gick som på nålar och tog i hard core. Hon promenerade sig till den milda grad. Men inte ville du ut för det. Jag fick säga till din mamma att hon skall ha sina fina vattenfyllda fötter i högläge och äta praliner i soffan så att hon faktiskt orkar sen när det var dags för dig att komma ut.

Hon följde det rådet en dag av många möjliga. Jag kallade din mamma för "den otåligaste kvinnan i på sin sida av stan". Hon bara längtade ihjäl sig efter dig.

Som sagt, hennes beräknade datum för din förlossning passerade och min närmade sig. Nu fick jag mycket stränga order från din mamma att INTE föda innan henne, för då skulle hon bli sur. Alla andra fick ju sina bebisar, men inte hon. Och jag skulle knipa ihop tills du tittat ut! Och så blev det ju, lilla Nelli fick vräkas! Hon drogs ut med klocka efter att bosatt sig ett par veckor för länge i magen enligt doktorn. Du skall veta att även du fick ett brev som innehöll hot om vräkning, Du hade minsann missbrukat ditt 9 månaders kontrakt. Så roligt!


Men sen så en härlig dag efter en massa tecken, känningar, förvärkar, sammandragningar och gud vet allt så var det dags för dig att titta ut. Din mamma hade åkt in till sjukhuset en gång men blivit hemskickad och nu när hon återigen anlände för att ta emot dig så vägrade hon lämna stället förräns hon hade dig i sina armar.


Tillslut kom du söta onge. Jättejättefin! Din mamma skrev till oss alla att du var helt underbar och att hon var förälskad i dig samma sekund hon såg dig. Som vi någonsin tvekat på det. ;o)


Så en mer efterlängtad liten krabat har man fått leta efter.

Jag önskar dig allt gott på denna jord! Välkommen hit och njut!

Mitt motto är att "världen är galen utanpå och vild inuti"!


Bästaste livet till dig!


Marianne "


---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
finaste Marianne, tusen tack för dessa vackra ord, du är verkligen något utöver det extraodinära :)


Lovisa och kärleksmys!

Uppdateringen av helgens besök i Osby!

Efter Frejas babysim i lördags så åkte vi till Osby för att äntligen få träffa lilla Lovisa (och resten av familjen Rosberg-Pålsson). Så himla pluttig hon var. Om Tuva var liten och gosig så var Lovisa ännu mindre!
det blev babymys, pyssel, tacomiddag, kaffe och massa snack! Riktigt roligt!

Måste bara sticka in att Freja var SÅ duktig på babysimmet i lördags. Nu simmar hon framåt själv när hon ligger i badringen. Hon plaskar jättebra,och är inte alls rädd. Hon har dykt två gånger, men det går sådär.... men nästa vecka blir det nog ÄNNU bättre! Min duktiga lilla tjej!

Nog om det.... här kommer bilderna från Osby!



Freja fick låna Olivias sommarhatt. Visst är hon söt min lilla tjej =)



Söta, lilla Lovisa som sover gott!



Jag fick mysa bebis =) Så stolt man blir när man får en sån här liten tjej att tvärslockna ;)



Underbara Olivia! Stolt storasyster!



en övertrött Freja, som bara vägrade att sova. Men hon slocknade i bilen påväg hem, och sov gott hela vägen!

Det var allt om Osby och vår alla hjärtans dag!

Puss på er

Veckans träning!

Imorgon, tisdag, blir det Bosu och lika så på torsdag! Sen blir det förhoppningsvis skivstång på söndag. Men det beror lite på när vi ska hem till mina föräldrar och äta middag. Men annars så blir det mammajympa på fredag!
Känns riktigt bra nu när man har kommit igång med träningen!


Måndag!

Ännu en måndag att bemöta. Härligt!
Sitter i soffan med veckans värsta träningsvärk so far ;) känns bra!

Idag ska vi till BVC med lilla fisen för att göra BOEL-test. Ett test som man gör när bebisar är 8 månader. Där dom kollar hörseln! Sen ska vi hem och äta lunch. Och sen vid 14-tiden ska vi åka upp till stan och träffa Sarah och Emily. Fika-tajm med världens bästa brudar =)

Sen beroende på vad klockan blir så ska jag nog svänga förbi Viktväktarna när jag ändå är uppe i stan. det var ju ett tag sedan jag var där. =)

Vad ska ni hitta på en måndag som denna?

Åsikter!

Härligt med folk som reagerar!
Jag ber om ursäkt om mitt tidigare inlägg gällande polisens lilla påringning imorse.
Det kanske inte var s farligt som ni anser att jag får det att låta.

Men det är inte roligt att bli väckt så tidigt på morgonen av polisen, det kan få vem som helst att reagera!
Jag tycker att det är ohövligt att inte be om ursäkt när man har gjort något fel, sen bryr jag mig inte om vilken karaktär som felet har!

Det är som Sandra och en del av er andra skriver, kanske bara någon full person, hög musik eller dylikt som var orsaken till samtalet till polisen vad vet jag! Men så tänker man INTE när polisen ringer på dig på morgonen!

Tusen tankar snurrar i huvudet innan man ens har kopplat vad som hänt. Och just när det gäller polisen så har jag stor respekt för deras arbete. Därför förvånar det mig oerhört att man ringer på mig som bor på 48an när dom skulle till 78an, det är ju en bra bit härifrån!

Och nej, om det hade varit ett samtal av allvarligare karraktär så hade dom inte nonchalant gått därifrån om jag hade sagt: nej jag ligger och sover!
Självklart inte, så mkt förtroende har jag för polisen! Men man blir ju fundersam!

Alla har rätt till sin åsikt, och jag är absolut inte negativ inför polisen arbete, det är bara det att jag är ingen morgonmänniska, och att vakna av en porttelefon, en söndag morgon, när man typ varit uppe en gång i timmen med en 8 ¨månaders baby så är man inte så pigg på att råka ut för en fel-påringning av polisen och sen inte ens få ett "då har vi ringt på fel, vi ber så hemskt mycket om ursäkt, du behöver inte oroa dig!"

För jag är så, jag blev orolig. Tusen tankar snurrade i mitt huvud. Jag var tvungen att gå upp, dricka en kopp te, läsa ett par kapitel i min bok för att komma på andra tankar. Det var obehagligt att vakna.

Sen får ni tycka vad ni vill om den saken, för det faktiskt hur man själv upplever det, som utgör ens agerande. Att ni sen hade agerat annorlunda, det får stå för er.

Jag står för att jag blev arg, irriterad och rädd! Jag gillar INTE att polisen ringer på hemma hos mig! Så är det bara!

Pumpa!

Idag blir det skivstång med mina kära vänninor Pia och Elin! Ska bli så trevligt.
herregud vilken förändring i mitt tänk. hehe Det är söndag och jag ska iväg och träna, plus i kanten på mig hihi

Först ska vi till Willys och storhandla, det ekar i kyl och frys här hemma!

ska uppdatera om gårdagen ikväll efter träningen.

Puss o kram på er så länge

Ute på hal is?

Idag, söndagen den 15 februari 2009, blir vi väckta av att porttelenfonen ringer kl 05.46.

När jag svarar får jag till svar: det är polisen, ni hade ringt!

Detta är inte sant. Vi låg och sov. Jag svarade just så, att vi sov och att vi inte hade ringt. Då svarar polisen mig: Okej. Hejdå!


Inget: vi ber om ursäkt att vi störde, eller vi vill gärna komma upp för att få det bekräftat.

Dom godtog helt sonika mina ord om att det inte var vi som ringt, och gick.

Tänk nu om det hade stått någon i min hall med en pistol riktad mot mig. Tror polisen på fullaste allvar att jag hade sagt det då. Och sen en annan sak, varför ringer dom på porttelefonen, om det nu hade varit något så är väl sannolikheten ganska liten att jag inte hade svarat på porttelefonen. Vad hade dom då gjort? Skitit i det och gått?


Eftersom jag blev väckt, skrämd och rädd över denna väckning så kunde jag ej somna om. Istället satt jag i soffan en stund och kände mig orolig. Så 20 minuter efter polisen påringning, ringde jag upp Malmöpolisen och ifrågasatte det som hade hänt.


Tjejen som svarade på polisen kunde inte riktigt svara på vad som hade hänt. Men när jag återigen upprepade var jag bodde så sa hon: 48???

Ja, svarade jag, vi bor på nr 48! Då informerar den kvinnliga polisen i andra ändan att polisen haft ett ärende på nr 78!


Är detta klokt? Inte nog med att dom väcker fel familj tidigt på morgonen, dom ber inte ens om ursäkt. Dom godtar helt sonika min förklaring om att vi ej ringt för att vi låg och sov. Sen står dom utanför vår port i säkert 5 minuter innan dom kör iväg, till rätt port, förhoppningsvis. Detta innebär att den/de person/er som ringt polisen får sin hjälp ännu senare!


Behöver jag säga att jag är upprörd?

Ett ord: KATASTROF!


Kärlek!

Ja,även om det är ett kommersiellt jippo så älskar jag ändå min familj och mina vänner. så därför:

Happy Valentines Day!


Vinterpromenad

Det blev en promenad i parken igår och lite situps och rygglyft. Och som svar till Hanna säger jag bara: Eeeeee ja! Allting är lönt, någonting är alltid bättre än ingenting. Och det är ju motivationen som ska styra. Om jag kan belöna mig med något som jag vill ha är det väl bättre att säga att jag ska ut o gå minst en timme för att få äta ngt av den onyttiga sorten, än att bara stoppa i huvudet utan att ha rört sig en millimeter??? Right! Man måste ju kompensera det man stoppar in med något, i det här fallet en ren lägenhet och en vinterpromenad i parken!



Och vad blev det då för onyttigheter? Ja det blev ett wienerbröd till kaffet, sen åt vi lövbiff på kvällen med chips och dippa. Fast jag åt inte speciellt mkt chips, för jag hade kompletterat med morot och gurkstavar =) Lite nyttig var jag bara tvungen att vara. Och sen blev det lite choklad senare på kvällen.

Så aja, jag höll mig ändå ganska så bra hihi

Uttråkad=Sugen!

Varför blir jag alltid sugen på en massa saker när jag är uttråkad??
Egentligen skulle jag vilja ha en riktigt frosseridag, då jag fick äta vad jag ville, chips, godis, choklad, glass, pizza, pommes, berniesås, pepparbiff, fetaost.... OJ vad jag är sugen på en massa saker.

Hmm, man kanske skulle tillåta sig själv att få äta ngt riktigt onyttigt och gott ikväll. Ska ju faktiskt köra skivstång på söndag! Och tränade ju både i måndags och i går.

Om jag tar på mig joggingskorna, packar ner Freja i vagnen och går ut och går en runda i parken, gör situps och rygglyft när jag kommer hem, DÅ kan jag unna mig ngt ikväll. Det är ju faktiskt fredag. Låter inte det rimligt??

Men först ska jag plocka undan här hemma och tömma diskmaskinen, om här inte är fint i mitt hem så förtjänar jag inget gotti gotti hehe

Visst är det ett utmärkt sätt att motivera sig själv ;)

Puss på er



Skrockfull??

Idag är det Fredagen den 13e. Hur känner ni in för det??

Såhär säger wikipedia om fredagen den 13e

"Fredagen den 13 är enligt skrock en otursdag. Det finns flera olika hypoteser varför fredagen den trettonde uppfattas så. En grundar sig på att Jesus hade 12 lärjungar, och när Jesus blev förrådd var Judas den trettonde vid bordet. Det kan även ha varit så att det baseras på att det fanns 13 personer totalt och att Jesus korsfästes på långfredagen. Det var också så att Jesus dog på en fredag.

En annan hypotes grundar sig på att ett betydande antal ordensmedlemmar från Tempelherreorden blev fängslade av Filip IV av Frankrike fredagen den 13 oktober 1307 på order av påven Clemens V. Många av dessa torterades och avrättades dessutom.

Vidare finns i den nordiska mytologin en berättelse om hur svekets och ondskans gud Loke kom som den trettonde gästen till ett gästabud i Valhall - och sedan konspirerade så att Balder dog. [1]

Fredagen betraktades i det gamla bondesamhället som ett slags helg- och vilodag, en dag som var olämplig att börja med ett arbete på och det man gjorde fick inte vara bullersamt. Talet 13 betraktas som ett magiskt tal inom folktro och magi. Rädslan för talet 13 går tillbaka till tiden före kristendomen; antika trolldomsböcker visar att talet användes i förbindelse med formler och förbannelser som riktade sig mot underjordiska makter.

Triskaidekafobi är en rädsla (fobi) för talet tretton och fobi för fredagen den 13 specifikt kallas Paraskavedekatriafobi."

Själv har jag alltid haft nr 13 som lyckotal, och fredagen den 13e har faktiskt varit en turdag för mig då den infallit. Så, nej, här är det ingen skrockfullhet alls.


Den andra mannen i mitt liv!


Lars Winnerbäck är den andra mannen i mitt liv. Jag blev introducerad för LW av min vän Frasse. Frasse älskade verkligen LW och hans engagemang och kärlek för låtarna fick mig att lyssna extra noga. Den natten, då vi satt hemma hos en gemensam vän, david, och analyserade LW låtarna hela natten, kommer jag aldrig glömma. Det är en sån där stund som jag alltid kommer att värdesätta.

LW är för mig vår. Och hans musik gör mig glad. Många tycker att han är svår och gnällig. Jag tycker han är fantastisk på alla sätt och vis. Han är ödmjuk inför sin roll som artist, och han skriver så fantastiskt fina texter.


Mitt absoluta favorit album är faktiskt Rusningstrafik. Här kommer lite radtexter ur diverse låtar. Rader som betyder mycket för mig. Eller som jag helt enkelt tycker säger ALLT!


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

"Den vackraste stunden i livet var den när du kom
och allt var förbjudet
och allt som vi gjorde den stunden vill jag göra om
för det ekar i huvudet"


Ur: Kom änglar


En låt som en person i mitt liv alltid sjöng för mig. Personen ifråga är inte längre närvarande, men låten är vacker, och avslutas också med texten: Den jävligaste stunden i livet var den när du gick! Och visst så kändes det.  Men musik är underbart, för det är genom låtarna man minns hur allting var. visst är det fantastiskt.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

"Och allt som vi sa då;
tänk att man kunde säga så
Vi snacka' skit om alla vi kunde klandra,
för att komma på att vi bara hade varandra.
Det kunde varit några andra.
Men det var vi."


Ur: nån annan


Du och jag mot världen, ungefär ;)

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

"inatt var det någon som lyssnade till
hennes snåriga ord
och fördjupade tankar om livet
inatt fick dom se att en kärlek var oanvänd
och ett ordförråd stod övergivet
nu skiner morgonsolen in
vackrare nu än någonsin
när han kysser hennes bleka vinterskinn"


ur: Hjärter dam


Tycker bara det är en fantastiskt vacker beskrivning av något vackert! Kärlek!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

"du har så svårt att säga
om jag ens betyder nåt för dig
jag räcker inte fram
men du har så svårt att vara ensam
så du går till lilla mig
men en dag försvinner jag ur dina ögon
som en svår och jobbig grej"


ur: En svår jobbig grej


Ja, vad ska man säga? Är det inte såhär det oftast blir när man avslutar en relation. Speciellt en relation som pojk/flickvän!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

"vi är som personifierade nittiotal
i ett virrvarr av chanser och val
ont om rutiner gott om dåliga vanor
gott om kitchiga planer
jag lever för kicken
precis som du
jag blir oinspirerad och ledsen av kraven och stressen
jag har frihet i blicken
precis som du"


Ur: tvivel


Tycker den säger allt. Är det inte såhär man känner ibland?

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

"jag dricker glögg med balkongdörren öppen inatt
jag är så trött på alla mail och koder
jag vill ha dig här på riktigt inatt och suga liv ur din halspulsåder
jag får en doft av sommarens sista dagar
när vinden blåser in från England

som du sa, det verkar svårt att bli riktigt nöjd
det är så lätt att fantisera
mina tankar och minnen står mig upp i halsen
men mycket vill ha mera
jag har kvar av sommaren om du behagar
om du behagar komma hem från England"


Ur: Jag hugger i sten


ÄLSKAR den låten! Den gör mig så lycklig. Kan inte säga varför. Men det går rakt in i hjärtat. Tror att det beror på Kalasturnén i Malmö för nån år sedan på Mölleplatsen, när solen sken, och livet var underbart, och LW sjöng denna låten. samma turné uppträde Timbuktu med låten: The botten is nådd. Och introducerade hela konserten med orden: den här låten är om oss, fast imorgon! Kommer ALDRIG glömma den dagen. hihi


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

"jag vill gå hem med dig
bara gå hem med dig
innan eftertänksamheten
har raserat hela natten
vill jag gå hem med dig
bara gå hem med dig
genom vårens första rodnande natt

du är den enda
du är den bästa
som jag har letat
som jag har väntat

det är så enkelt
nu vill jag ha dig
vad ska jag säga
mera"


Ur:jag vill gå hem med dig!


Nog har vi känt så nån gång, nån kväll efter krogen ;)


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

"sen du var här har tiden tickat fort
jag är nog mera inspirerad nu jag längtar inte
längre efter tågen som ska ta mig härifrån
och allt som tråkade ut mig då
känns lite mera värdefullt sen du var här"


Ur: Sen du var här


Mmm så fick definitivt Johan mig att känna. Det är därför han nu är min man hihi

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

"i dina ögon
var det lättare att va
i dina ögon
jag trivdes bättre i dina ögon

du sa jag vet vad du vill
jag sa jag vet vad du tror jag tror
bara vänta lite till
så får du tro vad du tror du vet vart jag bor
du får gärna komma hit och skrämma mörkret"


Ur: I dina ögon


Visst är det så,att ibland önskar man att man kunde se på sig själv ur en annan människas prespektiv. Jag sa till Johan häromdagen att jag önskar verkligen att jag kunde se på mig själv som han gör. För han tycker verkligen jag är det vackraste som finns, men det är inte alltid jag själv ser det som han ser. Tyvärr!


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

"min älskling har ett hjärta av snö
så skört och vasst som skaren
och det smälter lika lätt som isen i drinken
i glaset som hon lämnat i baren"


Ur: Min älskling har ett hjärta av snö


Låten får mig att tänka på mitt ex. det var just såhär han beskrev mig efter att det tagit slut mellan oss. Men kom ihåg det var han som gjorde slut med mig. Och jag hade kanske all anledning i världen att vara just kall och lite distanserad.


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

"jag skulle kunna leva utan den där blicken
som får mig ur balans
jag skulle sakna den där stunden som vi har
när vi till slut har blivit sams
jag kanske skulle söka upp
kontakter som jag tappat
som jag varit med
förut nånstans
jag antar det finns nån du skulle ringa
om jag inte fanns"


Ur: om du lämnar mig nu


Jag kan inte höra den låten utan att börja gråta. Helt vansinnigt. Men den är SÅ bra. För det är precis såhär det skulle kännas om Johan försvann ur mitt liv. Kan inte föreställa mig ett liv utan honom. Han är mitt allt!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ja mina vänner, nu har ni blivit överdoserade med LW, men det bjuder jag på!


Överlevde!

Hemma, sittandes i soffan! Njuter =)
Riktigt kul att träna idag.Fick med mig Pia också. Gut!
På söndag är det skivstång som gäller och då har jag lyckats flörta med mig både Pia och Elin, härligt!

Kan någon förklara varför det är så svårt att komma hemifrån till träningen, när det är så himla skönt att träna när man väl är där??!!


Sötnosen min

Min älskade dotter är så fin!
Nu säger hon:
Hej!
Ja!
Titta!
Katt!
Tack!

=)

duktig tjej
Ja o så har hon då sagt pappa två ggr hihi



Prioriteringsproblematik!



vs



det har nu gått snart tre veckor sedan jag var på viktväktarna. I tisdags var vi hemma hos familjen florén och mös med Tuva,och veckan innan dess så mådde vi inte så bra. Och på tisdag vill jag gärna träna Bosu!

Jag har hamnat i en prioriteringsproblematik!
Vad är viktigast? Att gå på mötena på vv och väga mig en gång i veckan, eller komma igång med träningen och få in det till en vana?

Just nu känns F&S viktigare, och roligare.
För jag äter ju enligt vv ändå, och bör ju gå ner i vikt om jag äter rätt och tränar samtidigt.

Men jag går med min svärmor och svägerska. Och det blir oftast tisdagar vi går dit. Men det är så jobbigt nu att gå på en fast dag. Men jag har pratat med Johan, och jag får väl börja gå dit själv på måndagar eller onsdagar istället.

Det "jobbiga" är bara att det ligger på heleneholm, och dit går inte bussen härifrån.
Så nu är frågan om jag ska byta vv-träffplats och på så sätt prioritera träningen, eller om jag ska hålla fast vi Heleneholm och åka buss i typ en timme för att komma dit!

Hmm, jag kan ju också laga min cykel, köpa en cykelstol till Freja och cykla dit. Men då måste vädret bli MYCKET bättre än vad det är nu!

jaja, jag för väl helt enkelt åka med svärmor och svägerska de veckorna då jag inte tränar på tisdagar, och sen får jag ta mig dit mån el ons med buss de veckorna då jag vill träna på tisdagar. Och sen när det blivit bättre väder får jag börja cykla =)

Eller är det någon annan som har en lösning på detta i-landsproblem ?? ;)

Kommersiellt jippo?

På lördag är det då Alla hjärtans dag! Inget som jag någonsin har firat. För mig är det ett kommersiellt jippo. Om jag inte kan bli älskad de andra 364 dagarna på året behöver jag inte bli det den 14 februari iheller. ;) Men nu är jag ju älskad 364 dagar om året, och även den 14 februari. Så därför behöver jag inte fira en dag fylld av kärlek. Jag vill att ALLA dagar ska vara fyllda av kärlek. Ni förstår kanske vart jag vill komma *s*

Istället så börjar vi denna hjärtansdag med att spendera morgonen i en pool med Freja =) Och efter babysimmet så ska vi sätta oss i bilen och köra till Osby för att träffa familjen Rosberg-Pålsson och deras nytillskott Lovisa.

Något bättre sätt kan jag nog inte spendera denna dag på, denna dag som nu ska vara så kärleksfylld.

vad ska ni hitta på?? gillar ni kommersiella jippon ;)

Sarah <3


Sarah är världens finaste! Och jag älskar henne över allt annat. Hon förgyllde vår bröllopsdag och Frejas dopdag med sin närvaro och sin skönsång.

Vi träffas inte så ofta som jag skulle vilja, det beror på en mängd anledningar. Dels kan hon inte komma hit för hon är hyperallergisk mot katter =(
Och dels så jobbar hon, tränar, träffar kärleken och så har vi lilla Freja.

Men som jag skrev till henne häromdagen. Den spelar ingen roll hur många barn, katter, hus, eller hur mkt man jag har. Jag har ALLTID tid för henne. Jag älskar henne av hela mitt hjärta. Hon är så himla fin.

En härlig tjej, men stort hjärta, som tänker alldeles för mycket ;)

Men hon är min Sarah!
Och 2009 ska bli Sarahs år. För i år ska hon till Idolaudition, och i år ska hon gå vidare, och i år ska jag följa med och hålla henne sällskap!

Går gärna in på hennes youtube-sida och lyssna på hennes klipp!

Mer Sarah till världen säger jag!

*pussar på*

Baby Tuva och lekdags!

i tisdagskväll var vi i Bara och hälsade på familjen Florén och nytillskottet Tuva!



Lilla Tuva sover gott i mammas famn. Efter att jag matade henne. hihi så liten och söt. Men där var lite röstresurser i henne trots allt.



Pappa Joakim, nu stolt tvåbarnspappa!


Mamma Amy, och lilla Tuva. Har ni sett så mkt hår hon har. Tuva alltså ;) Det är mer än vad Freja har nu hehe



Freja tillsammans med underbart söta Elias. Elias ville mest leka med bilarna tillsammans med Johan och pappa.



Freja visar upp senaste minen. Gulligt eller hur ;) Min lilla busunge!



Johan leker med bilarna tillsammans med Elias!

Det var himla trevligt att vara där. Hoppas vi ses snart igen.
Lämnade över en del babykläder som Freja har haft, knappt använda, som Tuva kan låna. Det slits ju ingenting.
Och sen hade jag bakat en kaka som vi fikade på.
En kladdkaka med kaffesmak, med mörkchoklad och valnötter ovanpå!
Mums mums!

Till o med Elias mumsade glatt, kanske därför han var piggast av oss alla.
Är det olagligt att mata sitt barn med koffein ;)

Long lost-not forever!

Igår hände det roligaste på länge! Mina kusiner Ulrika och Sofia hittade mig på facebook.
Jisses va länge sedan. Tror inte jag har träffat dom på säkert 15 år. Det är nog inte överdrift. Tråkigt men sant!
Ulrika var min stora idol när jag var lite. Fast det vet hon nog inte ens om. Men när jag lekte "mamma-pappa-barn" så skulle jag alltid heta Ulrika. Och jag frågade till o med mamma om jag inte kunde döpa om mig! *ler*
Sofia var bara liten sist jag träffade henne, och nu är hon 17 år och pluggar, reser, festar! Inte nog med det, hon har utvecklats till världens sötaste också!

Wow!

Ulrika är så lik sin mamma, min faster alltså, så henne hade jag absolut känt igen om jag hade sprungit på henne.
Men Sofia, henne hade jag aldrig känt igen!

Trevligt med facebook. Nu kan man ju iaf prata med sina kära kusiner lite oftare!
Synd att inte alla mina kusiner har facebook, för då hade jag haft många att prata med!

Hur många kusiner är det nu egentligen?? *räknar*

Ulrika, Sofia, Anna
Therese
Jill, Ted, My
Jessika, Petra, Veronika
Emilie, Linda, Dennis, Nikolina, Linn, Madeleine, Eva
Tim
Bonnie, Annika
Jenny, Jeanette, Christoffer, Anna

24 stycken! Och dom som finns på facebook är Ulrika, Sofia, Jill, My,Ted och Therese. Var gömmer de andra 18 sig??

Gungpremiär!



Ja då var det dags för årets första gungtur, och egentligen inte bara årets första, utan den allra första någonsin för lilla Freja.
Hon gillade det, det kittlade gott i lilla magen =)
Och så smart hon är min lilla flicka, hon fattade att hon kunde hålla i sig så hon inte bara hängde där som en vante ;)

Det har inte blivit mer gungande sedan premiären, för någon bestämde tydligen att det skulle börja snöa i Skåneland och göra vädret tråkigt och kallt :/

Seg!

Har inte orkat blogga, blev deppig igårkväll när snön började falla! =/
Ska försöka blogga lite imorgon. Idag har Freja tagit den mesta av min tid. Fast det gör ingenting för hon får mig att skratta. Helsike vad hon snackar, hon sitter o leker på golvet, kollar upp och säger HEJ varje gång hon ser en. Sen kommer Gucci (katten) gåendes förbi o då vänder hon sig om, tittar på mig med ett leende och säger: Titta, katt! och sen flinar hon. Hihi
Hon är så jäkla go min älskling!

Men som sagt imorgon ska jag uppdatera er om:
* Frejas premiärgungning
* Två försvunna kusiner som funnit mig på facebook
* Besöket hos familjen Florén och babymys med Tuva
* Min vän Sarah och vad jag tycker om henne
* Helgens planer
* och kommande träningsplaner och mitt icke-intresse för vv de senaste två veckorna.

Puss på er!

Stolt släkting

http://www.ystadsallehanda.se/article/20090208/SPORT/51650954/1013/SPORT/&/Favoriterna-holl

Måste bara få skryta lite! Min farbror är tränare för Sjöbo-damerna i fotboll och dom vann precis Nils Holgersson-cupen, och min kusin My blev vald till den bästa spelaren i finalen =)

Gud va stolt jag är =)


Min farbror är han som står nästsist på översta raden till höger och min kusin är andre tjejen från vänster på nedre raden

Mammig/Pappig

Nu har lilla Freja-fisen kommit in i en period där det bara är mamma och pappa som gäller!
sedan en vecka tillbaka är det väldigt ledsamt om vi skulle lämna rummet t.ex. Och nätterna har varit sådär.
I natt var det som en dröm, hon somnade kl 22 och vaknade till vid 0530 av att hon tappade nappen, men somnade om utan protest, sov vidare till 0730 =)

Men i lördags när hon sov hos farmor och farfar var det väldigt ledsamt och svårsovet :(

Och natten mellan söndag/måndag var inte så bra den heller, hon somnade kl 19 och vaknade kl 21. Låg på min mage och mös i soffan, lugn och så, men skulle vara nära. Kl 22 somnade hon i sin säng, men vaknade vid 23-tiden, men då lyckades jag vyssa henne till sömns ganska snabbt, för hon somnade i princip med en gång så fort hon kom upp i min famn. Men kl 0030 vaknade hon igen och gallskrek, då fick hon ligga i vår säng. somnade nästan bums. Och en timme senare lyfte jag in henne i hennes säng, och sov där till 0430 då hon vaknade och gnällde igen, men då fungerade det med att ge henne nappen bara. Klockan 0615 vaknade hon igen, och då gav jag upp och gick upp!

Och igår när jag och Johan skulle iväg och träna så var Freja hos sin faster och farbror och det hade väl gått sådär. Började med att gallskrika i 40 minuter =( Men sen när vi kom för att hämta henne då hade hon börjat mjuka. Och när vi väl var där så började hon snacka som bara den, och höll värsta lådan hehe
Men det berodde nog också på att hon inte har träffat faster o farbror sen i julas då dom har varit på semester i thailand.

Men jag vet att just den här perioden är såhär. Mycket som händer i kroppen! Tänk så mycket som händer, som hon inte själv förstår. Pluttan! :(

Men men, så länge man kan hitta en lösning som fungerar för oss alla är det okej! Och hon går ju att trösta! =)
Så man ska inte klaga, för vi har haft det så lätt med henne sedan hon föddes.

Någon mer med barn i den här åldern som känner igen sig?

Inrednings planer!

Sitter och funderar på om vi inte ska ta och fixa vardagsrummet....
Hmm.. vi måste skaffa mer förvaring! Och jag vill ha andra färger.

Har räknat lite på det, och kan nog fixa till här och komma undan med ca 15.000kr *ler*

det jag/vi hade tänkt oss är i så fall:

* en fondvägg i vit och två/tre olika blåa färger, vågräta linjer på ena långväggen
* Gardrober på ena kortväggen, vita med skjutdörrar, 150 cm långa
* 6 st vita cd/dvd-hyllor
* Tre vitrinskåp till vår glaskonst
* Nya gardiner och matchande kuddöverdrag
* Ny klädsel till soffan
* Ny matta
* en dubbel gardrob i hallen i ek, precis som de vi redan har.

Härligt med en pappa som är målare, köper vi ovanstående grejer, är det fixat på en helg =)

Hmm... ska nog kolla över våra besparingar och höra med pappa när han kan tänkas ha tid. Till påsk kanske??
*drömmer mig iväg*

Lite bilder på vad jag/vi hade tänkt oss:


Gardroben i vardagsrummet

Soffklädseln


Gardiner och kuddar i det här tyget

De här vitrinskåpen


de här cd/dvd-ställen

Och en enkel blå matta, om vi inte hittar ngn annan snygg sak någon annastans!

Hur låter det??
Hmm, det här måste vi planera vidare på! *smider planer*

Veckans träning

Idag blir det skivstång tillsammans med mannen, Freja ska vara hos faster och farbror, sen på torsdag ska jag köra bosu (längtar redan) och sen blir det skivstång igen på söndag. Så fick jag ihop tre ggr den här veckan också =)

 

Helgens bravader!

Här kommer summeringen av helgens bravader!
Lördagen började med babysim för Freja. Fast hon tyckte inte alls att det var så roligt som första gången. Hon var trött, lite förkyld och allmänt gnällig.
Det som var positivt med babysimmet i lördags var att tjejen som håller i det föreslog att vi skulle komma en halvtimme tidigare nästa lördag, för att i den gruppen är det bara yngre barn. =) Så det ser vi framemot.

Efter babysimmet åkte vi hem till Frejas farmor och farfar. Det var premiär för Frejas första övernattning där!

Efter att vi lämnat av henne så åkte vi bort till MFFs träningsplan för att se årets första hemmamatch, träningsmatch mot Bois. Kallt som fan, men matchen slutade 3-0. Fast vi gick i halvlek för jag höll på att dö av köldskador ;)

Vi åkte hem och packade ihop våra saker, sen begav vi oss med bussen till Centralen för att ta oss vidare med tåget till Köpenhamn och Scandic Copenhagen!

När vi kom till Kph så bara regnade det, så det blev till att checka in med en gång. Hade ju inget paraply så det var inte riktigt läge för en promenad längst Ströget!

Vi checkade in, sen gick vi ner i restuarangen och beställde vars en öl och mat. Gud vad gott det var med öl.... *mums*
Åt carpaccio till förrätt, SÅ gott! Lite lite salt bara, men jag saltade själv! hihi
Sen beställde vi den klassiska Scandic Burgaren till varmrätt, det är typ enda gången jag äter hambugare. MEN vi fick vänta på den i 45 minuter. Helt galet. Servitrisen bad om ursäkt fyra ggr. Vet inte var det tog så lång tid. Men men, vi blev bjudna på vars en öl iaf som kompensation. Och det var ju trevligt!

Efter en god middag gick vi upp på rummet där vi korkade upp champangen och bänkade oss framför tvn. MELODIFESTIVALEN!!! Ja dom är svensk tv i Danmark hehe

Ja, vad som man säga om det. Hmm.... Alcazar var bäst. Så det var ju helt rätt att dom gick vidare. Sen är jag ju lite konstig med jag ÄLSKADE Af Ugglas låt, inte för att den var en schlagerlåt. Men hennes musikalitet är det inte många som slår. Sen är låten lagom annorlunda för att kunna gå hem i öst hehe

Efter Melodifestivalen hoppade jag ner i ett varmt bad med min champange. Passade på att fila. peela och raka haha
Så skönt. Har ju inget badkar hemma så jag tyckte det var riktigt skönt att få bada.

Efter badet så bäddade vi ner oss i sängen och kollade på gratis (man ska ju ha ngn förmån som Scandic anställd) pay-per-view. Kollade på tre filmer tror jag, hehe, inte ofta man får göra det med en liten tjej hemma.
Underbart. Sen somnade vi gott och fick sova 8 oavbruten sömn. LYXIGT!

På söndagen blev det ingen "ligga-i-sängen-och-dra-morgon". Utan uppvid 8 för kl 11 skulle vi vara i kyrkan i Malmö och hämta Frejas körsbär.

Gudstjänsten gick bra, och Freja fick sitt körsbär. =)

Bilder från helgen hittar ni här nedan!
Hoppas att ni också har haft en trevlig helg!


    
      
    
 
   


update

hej alla! uppdatering om helgens bravader kommer imorgon =) trevlig söndag! nu ska jag crasha I soffan. puss

Imorgon

Hej! Imorgon blir en intensiv men efterlängtad dag. Först blir det miniplask med Freja kl 11, sen direkt hem till hennes farmor och farfar. Där ska hon spendera natten och ha det riktigt kul. Själv ska vi först se träningsmatchen mellan mff-bois kl 13 och sen ska vi hem om o lämna bilen för att sen bege oss över sundet till Kph med tillhörande övernattning med middag på Scandic Copenhagen =) Så ni får ha en trevlig helg. puss på er

Rasism?!?

Det finns väl ingen som har kunnat undgå Malmö Polisernas uttalande om visa personer på Rosengård?!
Nyheten har gått varm på tv4 morgon hela morgonen. Men ni får ursäkta mig, jag blir mest upprörd över att man kallar det rasism.
Nej, det är inte ett korrekt uppförande av polisen och dom borde väl agerat lite smartare, kan man ju tycka!

Följande dialog har fastnat på film:
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
"Den lille apajäveln. Ska jag göra han steril när jag får tag på honom?"

"Ja han ska ha sig duktigt med stryk så han inte kan stå på benen", svarar en kollega.

Senare säger en polis:
"Jag håller med han gubben på Ica: "ni är komna till fel kommun, blattajävlar'".
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Orden apajävel och blattajävel är det som gör poliserna till rastister! Hård ord? Ja det är det kanske!
Det kan ju självklart vara så att just de här poliserna är rasister och är allmänt korkade för att förstå bättre.

Men det skulle lika väl kunna ha varit jag som sagt just dom orden om samma personer. Att göra någon steril och slå någon är inget jag kan förstå däremot,

Men jag tror, personligen, att de här uttalandena grundar sig i något mer, något större och djupare.
Ren frustration och ilska!

Vet inte om ni har följt med i händelseförloppet ute på Rosengård?! Men bor man i Malmö så är nyheterna om vad som händer på Rosengård något som förföljt oss i månader. Och man tröttnar. Tro mig, man tröttnar så fruktansvärt mycket på allt skit att man faktiskt nästan börjar sympatisera med korkade poliser!

Malmö Polisen som jobbar med just Rosengård som område börjar tröttna. För det har varit en lång rad av bränder, slagsmål, bilbomber, brinnande containrar, stenkastning mot polis och brandkår. Och nu senast ett våldsamt upplopp för att en förening fick sitt kontrakt på en källarlokal indraget, en källarlokal som användes till moské!

Min fråga blir följande: En moské i en källarlokal på Rosengård? Varför det? Räcker det inte med att ni har en av landets största moskéer på andra sidan vägen?

Okej att man blir ledsen, upprörd och besviken över att någon sätter sig på tvären för ens verksamhet. Så långt är jag med. MEN att man välter halva sin stadsdel och sätter fyr på allt man ser över det. NEJ det förstår jag inte.
Så när sen polisen "uttalar sig rasistiskt" mot dessa människor,ja då helt plötsligt "blir det synd om" de här personerna som bär sig illa åt!

Hur gick det till???

Jag beundrar polisen som överhuvudtaget orkar bry sig! Som gör sitt jobb. Om än något klumpigt i visa fall. Jag hade inte orkat. Jag bor ett stenkast från Rosengård, och jag orkar inte bry mig. Jag blir bara så förbannad över att visa människor tydligen får bete sig som dom vill och kommer undan med det. Sen när polisen gör sitt jobb, och vid någon svag sekund uttalar sin frustration så är det rasism, internutredningar och nyhetsrapportering 24 timmar om dygnet *suck*

ja ni får ursäkta mig! men jag orkar verkligen inte bry mig eller tycka synd om någon!

Möjligtvis så tycker jag synd om alla dom som tror att Sverige är världens pekpinne!

I did it!

woohooo jag kom iväg idag och tränade Bosu! Fan va kul det var. Lite svårt stundtals, men det var typ bara en i gruppen som hade kört innan så vi var lika kassa ;)

Har redan bokat in mig nästa torsdag igen! Fy va roligt! Åh så duktig jag känner mig! =)

Laddar!

Dagens middag består av Pyttipanna på oxkött, uppiffad med morot och grön paprika. Till det en avokado och lite ketchup.
 Måste ladda kroppen med näring så jag orkar träna ikväll!


Resultat =)

Såhär såg jag ut den 4 september 08.



Och nu den 5 februari 09, nästan på dagen 5 månader senare ser jag ut såhär!



Aja lite skillnad är där ;)

hihi


Tatueringar!

Hmm, sitter och funderar på tatueringar. Älskar tatueringar! Men jag vill så gärna fixa min första tatuering. Den är så fruktansvärt ful. :/

Här har ni den. Den sitter i svanken. Den gjorde jag när jag var 16 år, dvs 11 år sedan. Den är grå, fläckig och riktigt ful.
Vill tatuera över den, men vet inte med vad, eller hur.
Iom att den är så svart och ganska blaffig i mitten så är det svårt att komma på något bra. Och jag vill ju inte göra vad som helst bara för att bli av med den.

Hmm någon som har nåt förslag?




Det här är min andre tatuering. Den är 10 år gammal.Den är helt okej. Ett oum-tecken. Står för enastående/unik. Ett buddistiskt tecken.



Nästa tatuering är mitt MFF-emblem. Jag håller nämligen alltid vad jag lovar. Och när det såg som bäst ut för MFF innan avslutningen av allsvenskan 2004 sa jag: OM vi tar gulet ska jag tatuera in emblemet. Många som hörde mig säga det, så jag gjorde som jag sa. Dock 2 år senare hehe
Planerad på höger vrist. det kinesiska tecknet ovanför står för kärlek.

För MFF ÄR kärlek <3


senaste tatuering gjorde jag på min födelsedag.
Familjen Malmborg =)
Våra födelsedatum i romerska siffror.
Och jag ÄLSKAR den.
Placerad på vänster handled.


Massage-mys!


När vi kom hem från vår date så mös Freja och jag med lite massage!
Freja blev helt paff när jag sa ordet: Freja vill du ha lite massage idag??
*fnissar*



Och såhär lycklig var gullungen efteråt. Mammas massage är den bästa som finns =)



Och till min stora lycka så fungerade massagen! För Frejas mage kom igång igen. Efter 1 vecka med diarré blev det tvärstopp i förrgår, och det gjorde mig orolig. Men lite massage på magen gjorde susen =)

Mamma är bäst ;)



Den var inte bara magen som kom igång av massagen. Herregud vad näsan började rinna efter hennes ansiktsmassage!

Man skulle nästan kunna tro att mina fingrar/händer är magiska hehe

Frukostdate

Imorse vid 10-tiden hade jag och Freja en frukostdate med Marina och Benjamin!
Det var riktigt trevligt att träffa dom båda. Freja gillade det jättemycket, som ni ser på bilden!

Freja och Benjamin bara skrattade åt varandra. Marina frågade Benjamin om han och Freja skulle bli ett par när dom blir äldre??!! Och svaret blev att Freja drog av honom strumpan!
Lika bra att visa vad man vill ha ;)

hehe



Tack för en trevlig stund Marina o Benjamin, hoppas vi ses snart igen!
<3

Nytt på menyn


Idag prövade vi något nytt!
Nämligen macka med leverpastej och nyponsoppa!



Freja gillade det verkligen! Hon tuggade på. Blev väldigt imponerad öv
er hur duktig hon var. Jag har varit skeptisk till det här med att ge bröd, vet inte varför egentligen. För hon klarade det finfint!


Sen fick hon mumsa på lite banan också. Inte mosad utan småbitar fick hon tugga på. Hon gillade det verkligen. Kunde nog ha ätit en banan till. Men det tillät inte mamma.
Till Frejas besvikelse som ni kan se ;)


Sängen

Igår så började Freja röra sig mer i sängen än vad hon har gjort tidigare.
Här har ni henne, alltid lika glad!



Men idag så sänkte jag hennes säng.
Ganska sent gjort om man ska jämföra med andra!
Men Freja har inte tenderat till att vilja resa sig eller dylikt så därför har jag  inte känt att det har varit så aktuellt.



Men nu busar hon för fullt. Så nu är det bara en tidsfråga innan hon står och "skakar galler"


Gett resultat



Äntligen har mitt beroende av Alfapet börjat ge resultat!
La ordet ändring, alla mina brickor, och fick därigenom 50 extra poäng =)
Nice!

Familjen



Nu är namnet ÄNTLIGEN ändrat på dörren!
Välkommen till familjen Malmborg =)

Bosu!



Blev ingen skivstång idag,vaknade med svullen hals :S
Men jag har röjt på balkongen, slängt granen och allt annat skit som vi samlat på oss där ute.

Jag har däremot bokat in mig på ett bosupass imorgon kl 19.
Beordrat mannen att köra mig dit om jag inte är sängliggandes o halvdöd.
Nu är det slut på bortförklaringar!

3 av 3

Så var lilla Tuva kommer, till Mamma Amys stora lycka!

Idag den 4 februari kl 00.33 tittade hon äntligen ut, efter 45 minuter på förlossningen! Hmm hade hon krystvärkarna i bilen eller??? hihi

Nu har Elias blivit storebror =)

4398 gram och 52 cm!

Vilken lycka!
Stort grattis till familjen Florén som nu har blivit fyra <3

Vilket skämt!

Har suttit uppe bara för att kunna boka in mig på ett vattengympa pass, när passen släpps är dom redan fullbokade!!!
Kan någon förklara för mig hur det är möjligt?? Blev jävligt irriterad!
Men jag bokade in mig på skivstångspasset nästa onsdag också och hoppas på att syrran kan passa Freja då med.
jaja....

idioti!

Gokväll nattsuddare!
Sitter med datorn i knäet i sängen och väntar på att klockan ska bli tolv så att onsdagens pass för nästa vecka ska släppas på friskis hemsida.
Idioti!
Men jag vill så gärna träna ett vattengympa pass, och dom går verkligen åt med en gång,så enda sättet att få en plats är att boka kl 00.01 när passen har släppts!

Håll tummarna för mig!

Ett försök!


Imorgon kommer min syster hit efter att hon har lämnat barnen på dagis. Ska passa Freja.
Och så hoppas jag att jag mår bättre så att jag kan komma iväg och träna lite skivstång på Parkmöllan kl 12.

Jag åker dit iaf och sen får vi se hur mkt jag orkar!
Måste passa på att ta tillfället i akt när man får chansen att träna mitt på dagen!

Håll tummarna för mig!

Växer!



Var på BVC med Freja idag, och hon bara växer!

Idag 8 månader 10905 gram och 74 cm

6 månader 10225 gram och 70 cm

5 månader 9410 gram och 67 cm

4 månader 8455 gram och 65 cm

3 månader 7160 gram och 62 cm

2 månader 6260 gram och 60 cm

1 månad 4945 gram

Nyfödd 4070 gram och 50 cm

*kärlek*

 

*suck*

Fan alltså, den här jäkla förkylningen vill inte bryta ut. Mår inte alls bra just nu!
Ont i huvudet, magen och känner mig allmänt trött!

Blir inget med viktväktarna ikväll, åker dit imorgon om jag mår bättre då!

Kommentar?

Jag vet att det är folk här och läser titt som tätt! Se till att  pränta ner ett par bokstäver som tilsammans bildar en kommentar också, och skriv gärna era namn så jag vet vem det är!
Har fått ett par anonyma inlägg, hade varit kul och veta från vem.

Kom igen nu, jag vet att ni kan ;)

Puss på er


semester??!!

Åh vad jag villåka på semster! Vet inte vart! Vart som helst går bra typ!
Men i sommar blir det nog en resa, eller till påsk.... London?? Budapest?? Stockholm hehe??


På dagen!

Idag den 3 februari är det:

* Frejas 8 månaders dag =)
* Isabelles 8 års dag =)

hurra hurra för mina fina tjejer

* 4 månader kvar till Freja blir 1 år
* 6 månader tills jag börjar jobba igen

En blandad dag!

När sagan blev verklighet!

Historien om hur det blev jag och Johan:


Även den här gången var jag förtidig, det ligger i min natur, redan en halvtimme innan vi bestämt träff satt jag där på bänken smått nervös, men mest nyfiken och väntade på honom. Killen med stort K.


Tankarna snurrade runt i huvudet på mig: "Kommer jag känna igen honom?" "Är han lika snygg i verkligheten som på bilderna?" "Är han trevlig?" "Tänk om vi inte har något att prata om!"


Sådär höll jag på och stressade upp mig själv tills han kom cyklade över torget på sin cykel. Jag stelnade till och kände hur hjärtat började bulta innan för bröstet på mig. "Jisses, vart ska jag ta vägen?", tänkte jag, svävandes mellan nervositet och halvpanik.


- Hej!, Sa Johan och hoppade av sin cykel och log mot mig.


Vi kände igen varandra direkt, det rådde ingen tvekan. Och när jag möte hans blick och hans leende försvann nervositeten.


Vi styrde våra steg mot Victors, den mysiga uteserveringen på Lilla Torg i Malmö. Det var lite blåsigt, och lite kallt trots att det faktiskt redan var inne i mitten på maj, men vi trotsade vädergudarna och slog oss ner med en öl vid ett litet bord.


Där satt vi sedan i ett par timmar och pratade med varandra som om vi känt varandra hela livet, för det var så det kändes. Det fanns inget som vi inte kunde prata om med varandra. Inget ämne var för pinsamt och inget ämne var för tråkigt. Vi blev verkligen helt uppslukade av varandra. Ju mer vi berättade för varandra ju mer ville vi veta.


Kylan gjorde sig efter ett par timmar känd, och vi kände båda två att det var dags att bege sig. Men jag ville inte att kvällen skulle sluta nu, men jag ville heller inte verka för "på".


Men Johan han log mot mig och sa:

•-          Jag vill inte att det ska ta slut här och nu, så vad säger du? Ska vi gå hem till dig eller mig?


Hjärtat slog ett extra slag på mig, och jag visste inte riktigt hur jag skulle reagera, men jag svarade nog snabbare än vad jag kan ana:

•-          Vi kan gå hem till dig!


Tillsammans gick vi genom stan och pratade om allt och ingenting. Och tillslut kom vi fram till Johans port. Tanken slog mig först då: " Vart kommer det här att sluta, Kim du vet ju hur det här kommer att gå, alla säger ju samma sak, alla killar är likadana.....bla bla bla..." jag skakade på huvudet och sa till mig själv "Kim nu slutar du tänka sådär, ge killen en ärlig chans, han är ju riktigt söt och trevlig, alla är inte likadana, friskt vågat hälften vunnit, glöm inte det!"


Hans lägenhet var varm och välkomnande och jag kände mig som hemma från första sekund. Jag slog mig ner i soffan och sa inte så mycket. Av någon outgrundlig anledning hade jag blivit blyg. Jag, pratkvarnen nummer 1, som i precis snackar i sönder folk hade helt plötsligt blivit blyg. Jag vet varför idag. Bara den personen som får mig att känna något extra kan få mig sådär tyst och eftertänksam. Jag ville inte säga något dumt, jag valde mina ord väl den kvällen. Allt för att inte göra bort mig.


Johan var och är fortfarande den sanna gentlemannen, och den kvällen för första gången i hans lägenhet passade han upp mig som en prinsessa. Han gick och handlade pizza och coca-cola samt lite godis åt oss. En kille helt i min smak, jag har nämligen aldrig förstått det där med fina middagar och bygga upp fasader av någonting man egentligen inte är. Pizza och coca-cola, 10 poäng direkt! Efter att vi hade ätit satt vi där i vars en ände av soffan och pratade, skrattade och studerade varandra. Och jag minns att det enda jag tänkte var: "Ska han inte kyssa mig snart.... Gud, vad han pratar.... Men HALLÅ kyss mig då, jag sitter ju här...." och precis när jag tänkt klart allt det där så sa Johan:


•-          Får jag kyssa dig?


Jag trodde jag skulle smälta, vilken underbar kille, vilken fantastisk människa som har en sådan stor respekt för mig att han inte tog för givet att jag ville kyssa honom, utan att han frågade. Ni behöver ju inte fråga vad mitt svar blev, ni vet ju redan vad jag satt och tänkte innan frågan kom.


Våra läppar mötes och det var alldeles underbart, nästan magiskt. Sen kysstes vi i flera timmar, vi kunde inte sluta, fick inte nog av varandra. Ju mer vi gav ju mer ville vi ha. Det var så häftigt, för det var nästan som om det gick stötar genom hela min kropp. Aldrig tidigare hade jag upplevt en sådan attraktionskraft. Den natten somnade vi tätt omslingrade i varandras famnar, och sedan den dagen har vi inte varit ifrån varandra.


Det sa verkligen "KLICK".


Måndagen den 11 juli 2005 blev vi sambos. Och den 22 maj samma år firade vi ett år. Tiden går fort när man har roligt. Och tillsammans med Johan har jag aldrig tråkigt. Han är min saga som blev verklighet.


Äntligen har jag fått uppleva vad riktig kärlek är, och det är fantastiskt. Vi är som gjorda för varandra.


Så det lönar sig att våga satsa. Friskt vågat hälften vunnet. Vi har alla någon gång blivit sårade eller trampad på tårna, men för den sakens skull ska man inte neka sig själv chansen till att hitta den äkta, sanna kärleken.  Jag vågade satsa och jag vann jackpoten.


Johan  är mannen i mitt liv. Han är min ängel på jorden.

Det är verkligen så, för idag bär vi samma efternamn och har tillsammans skapat världens finaste lilla tjej!
Jag skulle nog inte kunna vara mer lycklig än vad jag är!


You are my brightest star


Will you ever?

I don't think you will
ever fully understand
how you've touched my life
and made me who I am.

I don't think you could ever know
just how truly special you are
that even on the darkest nights
you are my brightest star.

I don't think you will ever fully comprehend
how you've made my dreams come true
or how you've opened my heart
to love and the wonders it can do.

You've allowed me to experience
something very hard to find
unconditional love that exists
in my body, soul, and mind.

I don't think you could ever feel
all the love I have to give
and I'm sure you'll never realize
you've been my will to live.

You are an amazing person
and without you I don't know where I'd be.
Having you in my life
completes and fulfills every part of me.

Skrivet av mig i juli 2006


Bättre ett japp i magen än co-co i huvet ;)



Hmm, vet inte vad som händer med min kropp!
Jag blev helt genomsvettig av att vika ihop tvätten jag tvättde igår.Helt yr och illamående!
Kan helvetet inte bara bryta loss istället för att smyga omkring i kroppen?
Inte nog med det, det är dessutom den berömda veckan och det forsar ur mig :S Så man är ju inte direkt sugen på att bege sig till Friskis och köra ett pass.

För köra lite situps och rygglyft här hemma i lugn takt och känna hur det känns. Sen tänkte jag gå en runda med Freja när hon vaknat. Gå bort till jobb och lämna kvittot för träningen så jag får ut de pengarna den 15e.

Hmm, verkar iofs som ALLA är lite halvkrassliga just nu :/
tyvärr!

Nappar?

Idag kom Frejas nappar =)

Freja gillar dom uppenbarligen, av att döma på sista bilden ;)





Körsbärsbarn


På söndag ska vi til kyrkan!
Jupp dags att erkänna sina synder ;)

Nej, det är faktiskt dags för oss att hämta Frejas körbär!
Alla som döps i Kirsebergs kyrka får ett körsbär med sitt namn, som man hänger upp i trädet som ni ser på bilden.
Och på söndag ska alla barn som döpts under 08 på kalas i kyrkan.
Äta körsbärstårta och dricka saft =)

Ska bli trevligt!

Söndag hos Malmborg!



Gokväll gott folk!
Här hemma är det mys för fulla muggar!
Har varit en typisk söndag för oss. Soffmys nästan hela dagen.
Började söndagen med att äta frukost och se Bee Movie på Canal + imorse.
Därefter så plockade jag undan här hemma, dammsugade och kastade in ett par maskiner tvätt. Efter det insåg jag att jag inte mår så bra, så jag avbokade mitt skivstångspass kl 16.

Sjungit och busat lite med Freja!

Kollat på veckans samlade avsnitt av Vem vet mest på svt1. Och när det var slut så började matchen Liverpool-Chelsea.
Johan bänkade sig framför tvn, men jag var inte så road av att titta på matchen så jag bunkrade på mig och Freja lite varma kläder sen begav vi oss ut på en timmepromenad i rask takt. Fotona ovan är tagna när vi kom hem från promenaden.

Freja mös med pappa och en flaska välling och jag hämtade andan ;) Svettigt värre! Man känner inte att man svettas när man är ute och går i minusgrader!

Nu ska jag laga middag, tacos blir det idag!
Först ska jag lägga Freja, tröttisen!

Ha en go´kväll!
Missa inte Beck-filmen på 4an kl 21 idag!!
det ska iaf inte jag göra!

Puss på er

tröttis!



En tröttis till i familjen Malmborg =)

Skojar ni??


Vaknade upp imorse 0830 av att Freja låg och lala i sin säng. Värsta huvudvärken, trött, seg och allmänt trött.
Det kan jag överleva! Men så tittade jag ut genom fönstret och får se SNÖ!!! Allvarligt...snö!
Give me a break!

Nu börjar jag hålla med Sarah! Var fan är solen?????



Me me me



Iblanda har man dagar då man faktiskt känner att man duger, att man är snygg och att man är riktigt bra =)
Igår var en sådan dag för mig.
Sminkade mig, fixade håret, tog på mig KLÄNNING och kände mig riktigt snygg!

Fan va gott!

RSS 2.0