Grattis

Tidningen QX har utsett 2009 års snyggaste tjej och kille. Jonas Sandqvist, MFF´s målvakt blev Sveriges sexigaste kille.
Och det är väl tur att dom just nämnder det: Kille och inte man. För Sankan även kallad babyface är en pojke ;)

Men GRATTIS iaf!

Motiveringen löd:

"Årets upptäckt. Så vill vi kategorisera Jonas Sandqvist. Malmö FF:s målvaktsstjärna är fotbollskillen som fick oss att glömma Ljungberg en gång för alla och nu hoppas vi att alla ni andra också upptäcker denna 193-centimeters hunk. Denna snygga skåning är något av det hetaste vi lagt ögonen på, och hans skönt avslappade inställning till homos hoppas vi ska kunna ge svallvågor i Fotbollssverige. Ett läckert bollvaktande pojkvänsmaterial med självklart liggpotential."

Den kvinnliga vinnarien är romangestalten Lisbeth Salander, från boken Män som hatar kvinnor. Grattis till henne med. Hon är cool =)

Motiveringen löd:

"Lisbeth, du behöver egentligen ingen motivering. Du behöver ingen annan som lyfter fram dig. Det räcker med att du är du. Dessutom skulle du avsky att någon satt och tyckte massa saker om dig. Du skulle bli rasande om någon satt och skrev omdömen om dig och trodde sig kunna förklara vem du är. Eller ännu värre: att någon försökte placera dig i ett fack. För du platsar inte i något fack. Du är varken kvinna eller man. Hetero eller homo. Normal eller queer. BDSM eller vanilj. Snygg eller ful. Verklig eller fiktiv. För du är allt det där och samtidigt är du inget av det där. Du är bara Lisbeth Salander. Och just därför älskar vi dig."


 


Kommentarer
Postat av: Sandra

Sankan e skitsöt. Pojksöt :)

2009-02-27 @ 21:11:36
URL: http://lovemusicandlyrics.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0