Våra underbara 24 timmar i Kph!


Freja började ladda hemma med att kolla på charlie och lola i sin vagn.



kl 1202 tog vi tåget över till Köpenhamn. Freja var överlycklig. det är roligt att åka tåg. Vi var kanske inte lika överlyckliga som Freja,då det råder total anarik på tågen. Folk ställer sina väskor, vagnar och cyklar precis där dom känner för det, vilket resulterar i att man får hoppa häck för att komma fram. Men men...skitsamma.... vi kom iaf med tåget.



Scandic Palace är ett av våra nytillskott i Scandickedjan. Ett hotell med 100 åriga anor. Superfint och modernt hotell, men man kunde verkligen känna historien i byggnaden. Ligger på rådhusplatsen, mer centralt kan man knappt komma i köpenhamn. Mycket trevlig personal!

   

Rummen var inte klara när vi kom så vi passade på att äta lite lunch innan incheckningen. Öl är som sagt ett måste och en perfekt kombination med danmark. Freja var glad över att få umgås med farmor och farfar. Och vi andra tyckte det var underbart skönt att få njuta av det utländska atmosfären ;)


efter lunchen gav Freja upp och somnade i farmors knä i väntan på att vi skulle få våra rum. Sötnöten. Hon vaknade inte ens när vi reste oss och gick till våra rum. Hon fortsatte att sova... lilla loppan.


vårt rum var riktigt fint, stort och fräscht. freja fick en egen säng... som hon sov sött i.



Efter att Freja fått sova en stund så begav vi oss till Tivoli och alla dess festligheter. Vädret var lagom soligt och lagom varmt, helt perfekt för en heldag på Tivoli med andra ord.



Gungkarusellen är verkligen min värstaste karusell, jag får dödsångest bara jag ser den.... kan inte förklara varför, för jag gilar karuseller, men inte den.


efter en liten promenad inne i parken var det dags för lite vätskeintag! Ska det va ska det såklart vara på riktigt.


Gillar den här bilden.... alla verkar vara så fokuserade på att Johan ville ta en bild på oss, eller inte haha



Freja flörtade till sig en ballong av farmor och farfar. Och såklart skulle hon ha den största.

  

Freja fick till sin stora lycka äntligen fyga flygplan, åka pariserhjul och åka veteranbilar. Hon tjöt av lycka. Och jag måste erkänna att jag fällde en tår av kärlek när jag möte hennes strålande ansikte.


Efter lite karuseller blev det middagsintag på en av de många resturangerna. Snabb service, underbar personal som verkligen fokuserade på att göra freja nöjd, vilket man som förälder uppskattar. Jag beställde pepparbiff, och fick en perfekt stekt biff som badade i sås.... behöver jag säga att det både räckte och blev över ;)



Till efterrätt slog jag till med den här godingen. rabarberconsummé med chokladmazarin och rabarbersorbet. Något av det absolut godaste jag har ätit i efterrättsväg.


Johan slog till med danska gårdsostar. Ost är ju också fantastiskt gott.



När vi kom ut från resturangen hade kvällen lagt sig över Tivoli och på stora scenen stod ett storband som lirade svängig jazz. Precis när vi gick förbi började dom spela "i get a kick out off you" och den var dedikerad till alla som hade en älskling. Så Johan han bjöd minsann upp till dans. Riktigt roligt.

  
Jag och min käre svärfar åkte karusellen i mitten två gånger. Demonen, värsting karusellen. Jisses vad rolig den är. Jag älskar den! Lars köpte bilden på oss från karusellen och han ska scana in den och skicka till mig. Lägger upp den sen. Jag skrattade hysteriskt hela tiden av lycka så jag ser SÅ glad ut.


Freja kämpade tappert mot tröttheten, busade, skrattade och var så nöjd med tillvaron långt in på småtimmarna. Till sist somnade hon i vagnen och vi begav oss tillbaka till hotellet efter en underbar dag. Stannade till i baren för en sista drink och sen tack och godnatt.

Kl 0900 var vi uppe och åt frukost, och sen tackade vi för oss och åkte tillbaka till Malmö igen. Alla var lika trötta efter lördagens bravader, och när vi kom hem gick Freja och la sig för att sova middag, jag somnade också. Och vaknade kl 1530, då sov Freja fortfarande... sovit sen kl 12... så då väckte jag henne. Men hon var fortfarande trött... och somnade för natten igen kl 1930.

Det tar sannerligen på krafterna att vara ute på äventyr!
Men kul är det!


Härliga fredag!

I fredags hade vi vänner på middag. det är alltid lika trevligt.
familjen florén kom tidigare så att barnen kunde leka lite i parken innan det var dags för middag.

 
Det blev inte så många kort för man fick mest jaga de små vildingarna. Men det är härligt med livliga ungar.

Inga foton på middagen, för då njöt vi så mkt. Serverade pastasallad med bacon och skinka, parmesan och cashewnötter och vitlöksbröd. Kallt gott rosévin och öl till de som önskade det. Härligt att kunna sitta ut också.
Efter middagen begav vi oss ut på gården för lite kubb.

Första rundan vann killarna ganska obehindrat, andra turen vann vi tjejer. detta efter att ha anammat Johans spelteknik, och genom denna kastade ner 4 kubbar på en gång. hihi Johan var allt annat än glad ;)
runda tre vann tjejerna, såklart. Övertaget från rundan innan satt kvar. Gott! Girlpower när den är som bäst.


Killarna har taktiksnack... till ingen nytta alls.


Amy laddar med rosévin istället, betydligt mer givande!


Jag gjorde minsann likadant, verkade vara ett vinnande koncept!


Freja hejade på oss tjejer inpackad i sin vagn.


O ja.. vi vann... för att vi är bäst!


Köpenhamnsäventyr

Imorgon åker vi med Johans föräldrar till Köpenhamn för en heldag med hotellövernattning.
Johans pappa fyllde 60 år i mars och han fick en heldag i Köpenhamn i present av oss.

så imorgon vid 11-tiden beger vi oss mot den danska huvudstaden.

Vi ska bo på Scandic Palace vid Rådhusplatsen, och där ska vi börja med att inta en sen lunch för att sedan njuta av ströget, öl och förhoppningsvis en massa sol. Närmre kvällen blir det Tivoli och karuseller, kanske lite spel och god mat. Det ska bli SÅ roligt.

Imorgon väntar detta på oss:


såhär ser ett av rummen ut på Scandic Palace.

en och annan drink kan jag tänka mig att inta här.


Älskar ströget och Nyhavn.


Köpenhamn och öl en perfekt kombination.


Mys mys mys

Längtar redan!


Dagens me

Det var länge sedan jag la upp någon bild på mig själv. Så här kommer två bilder.

Har inte varit på viktväktarna på länge, men jag sköter mig hemifrån istället. Nu är det semestertider och man vill annat än att boka upp sig för möten osv. Jag kan ju det här med vv-tänket nu. 23 juni var det ju trots allt två år sedan jag skrev in mig på vv. Kanske inte den mest nitiska medlemmen dom haft, men dock en av de mest enträgna ;)



*kärlek*


Trots mycket målning så har vi även hunnit med lite cava och yatzy med tända ljus på altanen.


Freja har fått en ny pool lite mer lagom till vår tomt, så hon har varit lycklig.




Stora, glada tjejen påväg hem till mormor och morfar och deras pool.



Freja ÄLSKAR verkligen att Johan har semester. Varje morgon vid 0630 vaknar hon och kommer in och lägger sig hos Johan och kramas. Hon vill mysa, pussas och kramas med sin lilla, lilla pappa som hon själv uttrycker det.



Och på eftermiddagarna när det varit förvarmt har vi suttit inne och lekt med lera :)


Massmord



Vi har hur mycket myror som helst på vår tomt, grannarna också. Och vi försöker allt för att få död på dom.
Vi har använt oss av myrr, tvättmedel, ammoniak och öl. Men ändå envisas dom med att stanna kvar.

Mitt senaste försök var rätt effektivt. Jag satte ut en kopp en saft och på morgonen kryllade det av myror där... då hällde jag på myrr och sen dog dom! Måste ju vara det effektivaste sättet att ta dö på många myror samtidigt.

Någon som har nåt annat knep??


semestertider är målartider!

Hej alla söta!
Hoppas att ni har det bra i sommarvärmen. Vi har det hur bra som helst.
Merparten av tiden vi är vakna har vi spenderat med att måla, måla, måla och måla lite till.

Jag började ju sakta men säkert redan när jag gick på semester den 5 juli, med att måla en vägg i om dagen. Det ska ju trots allt målas två gånger, allting. det tar sin lilla tid.

Men nu börjar det närma sig slutet.

Huset är i tre etapper kan man säga. Jag har målat allting som är på etapp 1, dvs allting som kan nås från marken och en pall upp. allt detta har jag målat två gånger, inklusive alla vita detaljer.

I måndags och tisdags hade vi lift hemma för att kunna måla gaveln på huset. Det tog verkligen längre tid än vi hade trott. dessutom slukade gaveln dubbelt så mkt färg än vad vi hade räknat med, så vi fick beställa 20 liter blå färg och 10 liter vit färg till utav pappa.

Igår och idag har Johans underbara bror och hans ännu mer underbara fru varit här och hjälpt oss att måla. Det är vi oerhört tacksamma för.

Nu ikväll håller Johan på att olja golvet och räckena på balkongen. Både målningen och oljningen borde ha gjorts för typ tre år sedan, därför är allting über torrt och suger jättemycket färg och olja. Men när det är klart så håller det i typ 10 år. Vilket innebär att när det är dags att måla nästa gång kan minsann Freja hjälpa till ;)


Här ser ni skillnaden på omålade brädor och målade brädor. Dessa två brädorna var ruttna och fick bytas ut.



Johan vågade sig ut på höga höjder.


Och världens snällaste Freja satt fint i en solstol med filt och kudde och kollade på Charlie och Lola via datorn. i TVÅ timmar satt hon där snällt och mös. Vi har verkligen världens bästa dotter.


Under tiden som Johan klättrade och Freja kolla på Lollan sån målade jag staketet. Nu är det bländande vitt.



Allting på framsidan är nu målat två gånger :)



Johan i liften.

4 dagars gemensam semester är snart till enda och vi har fått gjort jättemycket. Tur vi har tre veckor till efter den här veckan då ska vi bara njuta och mysa.


Sommarregn och åska

Häromdagen brakade det loss ordentligt, fast det kanske skulle ha kunnat komma lite till ;)

Freja tyckte det var spännande med åskan. Hon utbrast PANG PANG PANG ett par gånger. Hon tyckte nog blixtrarna påminde om nyårsafton. Dock blev hon lite bekymrad över allt regn, gräsmattan blev ju blöt ;) haha
Sötnosen!





Fördelen med sommarregn och åska är att man kan ta itu med såna saker som man inte orkar ta itu med när det är 40 grader varmt ute...såsom tvätten tillexempel.

Igår tvättade jag 8 (??!!!) maskiner tvätt, vek tvätten, sorterade ibland Frejas kläder samt mina egna. Så nu är det ordning och reda igen!


MASSA TVÄTT *suck*

Men jag någongång säger att jag inte har några kläder så kan ni väl skalla mig ;)


Fast det är skönt att få ordning på saker och ting! Det gillar jag.


Katt på hett plåttak?!

Igår när jag höll på att måla på baksidan hörde jag hur Gucci jamade från balkongen. Men jag tänkte: "Hon kan sitta där tills jag är klar, så kanske hon lär sig att inte hoppa ut när hon inte kommer in". Det var skuggigt på balkongen så hon led inte. Så hemsk är jag inte.

Men efter en stund hörde jag hur hennes jamande tilltog, och så hörde jag hur det raspade mot plåt, så jag antog att hon hade lyckats hoppa in genom det öppna fönstret igen, jag fortsatte måla och tänkte inte mer på det. Men hon fortsatte jama, så jag gick upp, men hon var inte på balkongen... så jag gick ner igen och ut och fortsatte måla. Men jag hörde henne jama ändå. Var är hon tänkte jag???

Tog ett par steg ut på gräsmattan och kollade upp. Jodå... PÅ TAKET! Plåten jag hade hört raspa var stupröret när hon tagit sats och hoppat upp. Hmm, hur fasiken ska jag få ner henne???

Inte världens enklaste grej att få ner en katt från 12 meters höjd ensam. Jag vägrar ställa mig på en stege om det inte finns någon som kan hålla den. Och så hade jag ju Freja att se efter också. Gucci blev mer och mer stressad av situationen och sprang fram och tillbaka över taket. ena sekunden på framsidan och sen tillbaka till baksidan. Fast problemet var att när hon sprang tillbaka så hamnade hon på grannens tak. Och hade grannen bara varit hemma så hade jag bara gått in o ringt på och sagt: Hej min katt sitter på ert tak, kan jag få gå upp på er balkong och hämta ner henne?? Men så lätt gick det ju inte!

efter ett 20 tal försök gav jag upp, det var 100 grader varmt ute och Freja var grinig och hungrig. Jag tänkte " ner kommer hon alltid, kunde hon komma upp kan hon komma ner". Sen gick vi in och stängde dörren. efter en halvtimme hörde vi världens duns. HON HOPPADE ÄNTLIGEN NER SJÄLV! detta efter att ha suttit där uppe i värmen nästan två timmar.

Hon var oskadd, förutom att hon bränt sina trampdynor. Skinnet på trampdynorna har rullat sig. det måste ha varit sjukt varmt där uppe. stackars lilla kissemissen.

Men nu ligger hon mest och vilar hela tiden. Men tassarna ser okej ut, misstänker att det känns lite som när man själv får skavsår och vattenblåsor på fötterna.




Uppdatering- Husmålning

Jag har ju börjat måla huset. Och det går riktigt bra. Men jisses vad torrt det är. Galet!
Vi måste definitivt måla två gånger. Men det blir en enorm skillnad. Känns bra.


som sagt, väldigt torrt, ni ser ju själv sprickorna. Men det löser vi med MASSOR utav färg ;)



Målade panelen som vi satte upp när vi byggde trädecket. det blev också riktigt bra. Det gick lättare att måla baksidan än framsidan. inte så många krokar och vrår och stuprör...



färdigmålat för igår! Idag ska jag eventuellt måla den biten jag kommer åt från balkongen där uppe. för imorgon är det planerat att vi ska byta ut de 4 brädorna på gaveln som är ruttna, och sen ska vi börja måla där. för på måndag ska vi hyra lift tillsammans med grannen och måla gavelns högsta del.

Sen kommer min kära svägerska och svåger hit den 21 juli, men då tror jag att det blir detaljmålning av det vita, fönsterbläck osv. Det ska ju också göras... och är allt det blåa målat tills dess så är ju semstern i hamn, då har vi tre veckor av njutning :)


Uppdatering- Besök av Hanna och Jennsan 8-9 juli

Ännu ett ÄNTLIGEN! Hanna och underbara lilla Jennsan tog sig äntligen det stora äventyret att åka tåg till Malmö. Ett äventyr som jag och Freja uppskattar enormt.

senast vi träffades var på Jennsans ett års dag, och dom blev ju som bekant 2 år för ett par månader sedan. Tiden går galet fort.

Jag och Freja mötte upp våra äventyrare på Malmö Centralstation, och sen begav vi oss till Slottsparken för lite lek bland det skuggiga träden.








Trots en del "putta inte mig" " vill inte" "nej får inte" så lekte dom hyfsat fint tillsammans. Freja är lite bossig, härdad från dagis där hon mest leker med hoppande och bökiga killar och Jennsan är lite mer försiktig, vilket ger Freja värsta övertaget... något som vi inte la oss förmycket i, dom redde ut det mesta själv. Gullungarna!

  

När vi gick ifrån parken passerade vi stadsbiblioteket och där var det dansuppvisning från Arnbergs danssudio så vi stannade och tittade lite. Detta till småtjejernas förtjusning. Dom var verkligen superduktiga. Mest imponerad var jag av bollywood-dansarna, speciellt tjejen på bilden i turkost. Hon var lite kurvig, men hon såg så stolt ut, hela hon sken. Jag ville bara krama henne efteråt. Hon var fantastiskt duktig och strålande verkligen. Underbart. Det ger en ändå hopp om att inte hollywood har påverkat mänskligheten förmycket ;)





Efter svettiga timmar på stan och middagsvila begav vi oss till segevångsbadet. där plaskades det friskt!

Värmen och badningen tar på krafterna så på kvällen tog vi det bara lugnt. Hade presentöppning för tjejerna, då vi inte kunnat närvara på varandras födelsedagskalas.


Jennsan öppnar sina paket.


Sötaste djävulungen EVER!


Freja fick blåsbubblor och världens sötaste prinsesskrona. Kameran min dog dessvärre så jag har inte fler foton nu :(
Men det var supermysigt att ha dom på besök, och jag hoppas att dom kommer snart igen.


Uppdatering- Mys med Ellen och Emma 7 juli

ÄNTLIGEN hittade vi en dag och tid som passade oss allesammans. Så efter middagsvilan den 7 juli begav Freja och jag mig mot Limhamn för att äntligen få träffa söta lilla Ellen.



Semesterbrudarna på väg ut på äventyr


Väl hemma hos Emma och Ellen så "förvandlades" freja plötsligt till bebis. Det är inte lätt att vara större än någon annan när man alltid har varit den som är minst. Men det löste sig... hon blev en stor bebis senare och Ellen fick äran att vara liten bebis ;)



Freja och Ellen myser tillsammans!

Det var mysigt och roligt att äntligen träffa dom, hoppas inte det dröjer lika länge till nästa gång1


Uppdatering - Billeberga 3 juli

Lördagen den 3 juli firade vi in min påbörjade semester med att besöka våra vänner i billeberga.

Där bjöds det på trevligt sällskap, fantastiskt god mat, massa hoppande på studsmattan, bad i 28 gradig pool, massa sol, gungande, pulkaåkning (???) och självklart Charlie och Lola ;) och allmänt mys.

Lite bilder kommer här:

  
  


Ärofyllt uppdrag

Idag fick jag mail av min faster som undrade om jag ville vara sångledare på deras fest den 31 juli.
Och så fick jag det ärofyllda uppdraget att göra ett sånghäfte.
Så det satt jag och pillade med innan idag, sjukt roligt. Jag älskar ju sånt.

Tyckte det blev riktigt riktigt bra. Många roliga, nya och bra låtar hittade jag som passar alla.

Längtar verkligen till deras fest. Ska bli superroligt!


Shoppat... igen haha





Klickat hemma dessa tre snygga klänningarna :)
Nu längtar jag massor..... har även shoppat lite till freja med (otippat va??)

   

Fint eller hur? :)


Trevliga grannar!

Precis kom grannen förbi med fyra påsar kattmat till Gucci.
så himla kärt.

Tänk det är inte bara Marianne som bor i "guldbyxehuset" jag har tydligen också trevliga och givmilda grannar.


ni får ursäkta...

...men jag orkar verkligen inte blogga nu.
Det är galet varmt. Jag vet att jag lovade i vintras att jag INTE skulle klaga när värmen väl kom. Men det behöver inte vara SÅHÄR varmt.

Redan imorse kl 8 var det 33 grader på vår framsida, och 27 grader inomhus.
Det är INTE okej! Och de temperaturerna har under dagen gått upp till 37 respektive 32... sådär skönt! Hade det bara blåst lite.. men icke!

Jag och Freja har duschat 3 ggr var.... ändå är vi svettiga!

Nu ska jag cykla och handla glass till oss.... vi behöver nog det, för Freja bäddar in Johan i fleecefiltar nu haha

Kram på er och glöm inte att dricka vatten i hettan!


semester och shopping!

Idag efter frukost lastade jag freja och sulkyn på cykeln och begav mig till Entré för lite shopping.
Jag har inget körkort som många vet, och jag klagar och gnäller sällan över detta. Jag älskar att cykla och brukar hitta lösningar på det mesta. Idag surrade jag fast Frejas cykel på cykelkorgen och trampade iväg till Entré som sagt. Det gick hur bra som helst. Jag är så jäkla kreativ ;)

 

Inne på Entré var det svalt och skönt och inte alls mycket folk, vilket är skönt om man har en unge med sig som ibland tappar tålamodet och inte alls vill åka vagn.

Jag hann med både Gina Tricot, Cubus, H&M, Dressman, KappAhl och så ett glasstopp. Glasstoppet kastade jag in som en muta till Freja då hon fullkomligt gav upp inne på KappAhl, man är ju inte mer än människa ;)

Nöjd Freja äter glass:



Efter glasstoppet surrade jag fast vagnen, påsar och ungen på cykeln igen och trampade hemåt.

Vad fick jag då köpt undrar ni.... (eller inte haha). Här kommer dagens inköp:

Till Freja:



Massa trosor. Vi ska nämligen försöka vänja henne av med blöjan nu under semestern, och då kan det behövas lite trosor! Lilltjejen börjar verkligen bli stor. Det har gått fort!

Till mig själv:



En baddräkt, som jag blev helt kär i så fort jag såg den. och sen två randiga tunikor från Gina tricot. 50% rea på allting mer eller mindre så det var bara till att shoppa och se glad ut ;)

Till Johan:


Ett par jeansshorts, mycket snygga tyckte jag! Får se vad han själv säger om dom.

  
 ett par svarta shorts, boxershorts och två randiga t-shirts. Hoppas han gillar det, annars får han själv gå o lämna tillbaka det ;)

Nu ska jag dricka kaffe och slötitta på tv. Vid tre-tiden ska jag och Freja bege oss hem till Ellen och Emma. Ska bli så mysigt. Paketet är inslaget och kamran är laddad! Idag ska jag bebismysa... och övertala Freja om att hon visst vill ha ett syskon ;)


Jag kan- har lite gröna fingrar trots allt!



Det här har blivit......



Så fru Malmborg hon kan minsann hon också... tro det eller ej ;)


Man blir så trött...

Det är inte lätt att vara lite, speciellt inte när det är varmt. Man blir så trött....




Och när man kommer hem och är helt utmattad, då är mamma det bästa som finns. Och givetvis ska alla kläder av, och sen upp i mammas famn <3



Mysigt värre! Med en sån kramgo unge får det gärna vara varmt 365 dagar om året om ni frågar mig ;)


Ny mobil!

Så har jag flörtat med en kille på chatten hos Telenor.
Mitt abonnemang går egentligen inte ut förens i september. Men då min mobiltelefon gick i sönder efter att Freja kastade den i golvet innan nyår har jag gått omkring med en sprucken display som sedan blev en överhettad telefon som tillsist gav upp. sedan dess har jag använt Johans gamla mobil, som är sådär i sin laddning, stänger av sig själv lite då o då...

Men idag lyckades jag flörta till mig en förlängning av mitt abonnemang redan nu och en ny mobiltelefon.

Det blev en xperia x10 mini, en sony ericsson :)
En lime-färgad.

Fick även pröva Tal fritt, som är en tjänst där man endast betalar 79 öre för uppkopplingen av samtal till fasta telefoner i Sverige. Får pröva tjänsten kostnadsfritt till den 30 september. Om jag sedan väljer att behålla den så kostar den 59 kr i månaden.

Värt att tänka på... ska kolla upp vad vi betalar för telefonen via telia, man borde kanske avsluta hemtelefonin, då vi ändå aldrig ringer hemifrån och endast behålla bredbandet....


Förhoppningsvis....

.... kan vi boka en resa till London, planerar att åka i december i så fall.
Vi vet om hur ekonomin ser ut i början på september.

Det hade varit nice... länge sedan vi var i London!!! december 2006... länge sedan.
Men gud va kär jag blev i den staden.





Uppbokad!

Första semesterveckan är nu planerad!
ja jag vet att jag är galen, men jag vill verkligen ha något att göra och inte bara sitta inne och fördriva tiden med nonsens saker.

Så:

Måndag: Träffa syrran och barnen och gå till Segevångsbadet.
Tisdag: Hem till familjen Florén i Bara, innan på dagen ska jag iväg och inhandla presenter till diverse bebisar!
Onsdag: Träffa Emma och underbara lilla Ellen som jag ej fått äran att träffa än.
Torsdag: Då kommer ÄNTLIGEN underbara Hanna och ännu mer underbara Jennsan hem till oss och det blir mys mys mys
Fredag: Kommer Emma och Johan hit och vi ska grilla och mysa, och blir det fint väder så sticker freja, jag och Emma till Segevångsbadet och badar innan.
Lördag-Söndag: Börja måla huset, dvs om Johan mår bättre, annars får jag börja själv så smått!


Ursäkta min dåliga smak- men jag måste le!



Ni får ursäkta min dåliga smak, men denna låten gör mig så fånigt glad.
Tycker den är sjukt bra.... man kan inte låta bli att le...

Klockrent... juckande saxofonist i 80-tals stil! You got to love it!


Skål!

Freja sover!
Middagen är uppäten!
Solen har nästan gått ner!
Det är fredag!
Det är första kvällen på semestern!

SKÅL!


S-E-M-E-S-T-E-R!!!

NU är det äntligen semester!
6 lååååååååååååååånga veckors semester med dom jag älskar mest!

Underbart!


RSS 2.0