Fantastisk lördag!!!

Om någon har missat det, så säger jag det igen, igår var jag och min älskade man på Melodifestivalens fjärde deltävling.



Den anordnades på Malmö Arena, och vi hade fått biljetter dit =)
Jag tror jag bytade kläder ungefär 4 gånger innan jag väl vart nöjd!

Väl där hade jag inte så höga förväntningar. Det har ju varit ganska lojt urval av låtar i de andra deltävlingarna.
Men jag hade åtminstone lite förhoppningar om Jöback och Pernilla.

Jag hade helt missat Neo och Anna Bergendahl....

Vi var på Arenan redan 1730 för champagnemingel och lite god mat. Försnack av Henrik Johnsson, intervju med Christer Björkman och Peter Jöback. Lite småmysigt.... 1930 skulle alla vara på plats för genomgång av kameror, skyltar, skratt, ja you name it!

  


Blev glatt överraskad när vi steg in i Arenan. Vi hade fått bra platser på vänstersidan om scenen, uppe på läktaren, och hade därmed en grymt bra överblick. 



Att uppleva Melodifestivalen på plats slog ju alla de föregående lördagarna hemma i soffan. Men om jag skall vara ärlig så var det faktiskt så att Malmö hade de bästa låtarna i sin deltävling. Det var enligt min mening 6 klart godkända låtar av 8....

Bäst tyckte jag och Johan att Neo var och därefter Jöback. Neos framträdande var så grymt proffsigt och Jöbacks pipa går ju icke av för hackor. 



det såg ut som om hela scenen brann när Jöback tog sin sista ton! Magiskt!

Pernillas låt var en schlager-dänga i alla de former, Lovestoned hade ett bra gung och jag blev glad och kände sommarkänslor. Sibel var inte alls så dålig som många av mina vänner påstått efter att ha sett genrepet... tycker dock att hon är patetisk som har jobbat bort sin skånska dialekt, men tycker det är hysteriskt roligt att hon ibland glömmer bort sig och får fram de där riktigt skånska r-en HAHA

Py Bäckman kunde jag verkligen inte ta på allvar, jag skrattade så att jag grät två rader in i hennes låt. Menade hon verkligen allvar???
Punk-killarna kändes som en svensk variant av Blink 182.... ganska slätstrucket... men lättunderhållande musik. 

Anna Bergendahl har varit en favorit hos mig enda sedan idol-tiden, men jag hade inte förväntat mig att hon skulle gå direkt till globen. Däremot så fick jag en känsla av att hon kan vinna alltsammans när jag fick höra henne en andra gång efter att resultatet bekräftats....
Det är en skön tjej, med en ascool röst! Och alla dessa ljusstickor som Anna själv hade köpt in, det var som 10 000 eldflugor svävade över arenan.



Det var en häftig upplevelse, Melodifestivalen ska tveklöst upplevas på plats, hemma i tvsoffan känns det bara lamt!

Johan och jag är helt överens, vi ska se det på plats nästa år också! Hoppas bara att dom kommer till Malmö då också... annars får vi väl ta oss till finalen i Globen istället =) Man måste hela tiden stäva uppåt!




Duktig kicka!

Nu ska jag vara sådär skrytig som bara en mallig mamma kan vara när hennes dotter gör något som för människor utan barn verkar vara fullkomligt onödig information....

..idag när vi kom hem från dagis, jag och Freja, så frågade Freja efter sin potta.... när hon satt sig på pottan så kollade hon på mig och sa: en bok!! (haha) så jag gick och hämtade en bok till henne.. och voilá.... hon kissade!

Man blir ju så stolt!

Och inte nog med det.... två timmar senare frågade hon efter boken och pottan igen, och jo minsann... hon kissade igen....

vi har pratat här hemma om potträningen och vi tyckte väl att det vore lämpligt att köra igång när det börjar bli varmare och lilltjejen kan gå i kjol/klänning, men om Freja vill börja kissa på pottan nu, och kom känner sig redo, ja då är det ju bara till att köra.

Vi skyndar långsamt!

Men nu ska Johan och Freja vara lediga i två veckor tillsammans här i mars, så då kan dom ju potträna tillsammans :)

Jag tycker det är roligt..... min lilla tjej börjar bli stor!


.....ler......

Visa låtar får en att le.... denna gör mig varm hela vägen in i hjärtat... av många anledningar!


Min livskamrat... mitt allt!





Johan är verkligen världens finaste kille!
Han är mitt livs största utmaning men han är också källan tilll min trygghet.
Han är kärleken själv, han är envis och givmild, han är underbar och omtänksam.

Jag är så stolt över att få kalla mig hans fru, att få ha fött hans dotter... jag är till och med stolt över att dela ett huslån med honom! Kärlek kan verkligen visa sig på många vis.




Min finaste lilla tjej



Att spela piano hemma hos min morbror i söndags var ngt som Freja tyckte var mkt roligt!



Och att få komma ut i friska luften när man ligger hemma och är förkyld kan vara riktigt skönt och uppskattat!



Hon är verkligen solstrålen i mitt liv, min lilla loppa. Jag är så glad över att jag har henne. Speciellt nu när jag legat hemma och varit sjuk. Hon gör livet lite enklare att leva!



Min lilla konstnär!



Och på morgnarna nu när jag varit trött, febrig och allmänt seg så har Freja legat sidanom mig i sängen och läst i sina böcker, sjungit och myst. Hon är sannerligen en ren källa av kärlek!



Och igår när det var match mellan MFF-Elfsborg, låg lilltjejen i mitt knä och mös såhär!
Hon har verkligen en avslappnad stil!

JAG ÄLSKAR HENNE!


En törn i sidan!

I måndags fick jag hem min spikmatta!
Har prövat spikmatta tidigare på jobb hos vår massör, och jag gillade det.

Så i måndags fick jag provtesta här hemma...



Gjorde ont i början, men efter 4-5 minuter började det kännas rikigt behagligt!



Men man va ju sådär snygg om ryggen efteråt ;)


Lördagsmys

I lördags var det Melodifestivalen.... och Freja var piggelinis... så vi slog till med extra lördagsmys.
Freja äter sällan eller nästan aldrig godis, snacks och sånt. Men i lördags så poppade vi popcorn, och hon blev lyrisk. Hon satt så gulligt i hörnet i soffan med sin lilla skål och njöt.

Gullungen min!



Fast jag och Johan hade lite annat lördagsmys....



Och givetvis lyckades klumpiga jag välta glaset så det gick isönder... så jävla surt... Johans fina kristallglas från Kosta Boda.... Behöver jag säga att jag drack Cavan ur dricksglas resten av kvällen!


Tvillingarna

ÄNTLIGEN har André skickat en bild på sötisarna.

Här har ni dom, Emil och Thea.

Gud vad tiden går fort, den 9 mars blir dom två månader!



såna små godingar måste ju få massa fina presenter. Därför har vi köpt lite smått och gott till dom, som vi har skickat med posten, för vi vet inte när vi kommer loss och kan åka till Rostock.



Vars en bodie med en stor orange stjärna på, vars en bitring när bissingarna kommer, vars en MFF-napp (ett måste) samt vars en superfin MFF-mössa (ännu ett måste), lite leksaker som skramlar och en barnskiva med massa fina sånger (på svenska såklart så att dom små liven lär sig svenska hehe).


En 100-åring



Imorgon, den 24 februari 2010 fyller klubben i mitt hjärta 100 år!
Något som jag självklart vill fira, och hade planerat att fira, men mitt hälsotillstånd verkar inte vilja samma sak. Tyärr!

MFF möter Elfsborgs IF i en träningsmatch dagen till ära, och det hade ju varit klockrent om man hade kunnat vara där, få sjunga för di himmelsblåa pågarna... men jag kan knappt prata, än mindre sjunga.


Men jag får trösta mig med att firandet av Malmö FF kommer vara ett årslångt firande... så jag får visa mitt stöd och min passion på matcherna när säsongen drar igång.

Men en sak är säker... jag längtar verkligen till den allsvenska premiären.... Allsvenskan det betyder vår!


Snart är dom tillbaka i rutan!



Okej för att det är vinter-OS nu och det därigenom är ngt på tvn dygnet runt känns det som. Men annars är det ju bedrövligt dåliga program på tvn nu. Men den 2 mars börjar de desperata hemmafruarna. Som jag har längtat!



Och den 3 mars börjar min andra favoritserie.... =)

Sen väntar jag på datum för när Ugly Betty skall börja. Jag är nördig jag vet, men jag gillar faktisk Betty och gänget.



Sen är jag väldigt intresserad av den nya serien som skall börja på tisdagar efter de desperata hemmafruarna. Cougar Town.



Vad skall du kolla på i vår??


Kommer ju alltid minnas...

...vår första vinter i huset!

HELVETE.... elräkningen är ju inte nådig


... och detta jävla skottande av snön....
TRÖTTA MIG!



Men det är bara till att gilla läget... i april kommer förhoppningsvis våren... och i maj har vi glömt bort snön... o i juni ligger vi på stranden!

  

drömma går ju ;)


aj aj aj...... ONT!

I natt vid 02-tiden vaknade jag av ett obehagligt tryck över bröstet. Jag fick svårt att andas, och om jag låg alldeles stilla så var det hyfsat okej, men när jag rörde mig så gick det som knivhugg i hela bröstpartiet. från struphuvudet ner till mitt i mellan brösten.... o strålade ut på högersida/lunga.

När jag hostade kändes det som om att jag skulle gå i sönder! :/

Plötsligt från ingenstans började mina tankar skena iväg till svininfluensa, kollapsade lungor och sjukhus osv. Vilket i sig gjorde att jag var tvungen att gå upp och kolla så att Freja andades... och det gjorde hon, såklart!

Men jag kunde inte somna om, trycket i lungorna var så obehagligt, så jag bestämde mig för att ringa sjukvårdsupplysningen. Efter 35 minuters köande fick jag pratat med en sjuksköterska som faktiskt rekommenderade mig att åka in akut för att kolla upp vad detta kunde vara. Hon ansåg detta då jag hade frossa och feber och just upplevde ett tryck över bröstet.

Men hur som helst, så valde jag att inte åka in. Jag började fundera på varför jag fick ett sånt tryck över bröstet, och kom fram till att det mycket väl kunde bero på att jag stressade upp mig för alla eventuella skräckscenarier.

Jag pallade upp sängen min med kuddar, preparerade mig själv med alvedon, slemlösande och en kopp te. Och efter en timme somnade jag. Och sov faktiskt obehindrat fram till 0720. Då vaknade jag av att jag behövde hosta....

...och jisses vad jag hostade... kändes som halva innanmätet kom upp. Men det är ju inget att spara på, ut med skitet.

Faktum är att jag har ALDRIG haft influensa, ej heller lunginflammation så jag vet inte hur det känns. Och okunskap kan ju göra en nervös. Jag är ju mest nervös över att jag ska smitta Freja med något.... Men jag tror faktiskt att det är hennes "hemska" dagisbaciller som satt sina klor i mig.

Jag mår lite bättre idag, trycket över bröstet är borta, men jag hostar som bara den.... febern är kvar och värk i hela kroppen. Men det är väl tecken på en klassisk influensa....

Hur som helst... Freja börjar iaf visa tecken på att må mycket bättre. Så vi får se, hon kanske kan gå på dagis på torsdag-fredag. Vi stannar hemma imorgon också.

försöker hjälpa min kropp att kurera sig genom vila, massor utav vatten, alvedon och sund mat.

Men i natt hade jag nästan en nära-döden-upplevelse.... nu ska jag bara må bättre och bättre.
Det positiva i det hela är att jag går ner i vikt ;) Om man nu skall hitta något positivt i allt detta elände!


Något för dig?

Gillar du att skriva slogans och motivera varför just du är en värdig vinnare?
Då har jag den perfekta sidan till dig!

Klicka HÄR!


Tror knappt det är sant!

JAG SKA PÅ MELODIFESTIVALEN PÅ LÖRDAG!!!!!!

--------------------------------------
Deltävling 4 - Malmö, 27 februari

1. Bidragets titel: Stop
Upphovsmän: Mikaela Stenström, Dimitri Stassos
Artist: Sibel

2. Bidragets titel: Magisk stjärna
Upphovsmän: Py Bäckman (musik, text), Micke Wennborn (musik)
Artist: Py Bäckman

3. Bidragets titel: Human Frontier
Upphovsmän: Anneli Axelsson, Tobias Jonsson
Artist: NEO

4. Bidragets titel: Thursdays
Upphovsmän: Peter Boström (musik), Thomas G:son (musik), Sharon Vaughn (text)
Artist: Lovestoned

5. Bidragets titel: This Is My Life
Upphovsmän: Bobby Ljunggren (musik), Kristian Lagerström (text)
Artist: Anna Bergendahl

6. Bidragets titel: Jag vill om du vågar
Upphovsmän: Pontus Assarsson (text & musik), Daniel Barkman (text), Jörgen Ringqvist (text & musik)
Artist: Pernilla Wahlgren

7. Bidragets titel: Idiot
Upphovsmän: Per Aldeheim, Niklas Jarl
Artist: Noll disciplin

8. Bidragets titel: Hollow
Upphovsmän: Anders Hansson, Fredrik Kempe
Artist: Peter Jöback

--------
Behöver jag säga att jag längtar????!!!
Tur att vi ordnat barnvakt sedan tidigare, vi skulle egentligen på bio på lördag.
Men om jag måste välja mellan bio och melodifestivalen live, så är valet enkelt!


Timglas?


Veckans mått:

Vad: 31,5 cm (+-0cm)
Knä: 35 cm (-0,5 cm)
Lår: 50 cm (-1 cm)
Höft: 117 cm (-1 cm)
Midja: 94 cm (-9 cm)
Byst: 107 cm (-2 cm)
Hals: 31,5 cm (+-0 cm)
Överarm: 30 cm (+-0 cm)

Totalt -13,5 cm sen den 3 februari!

Vara av 9 cm av dessa är borta från midjan, vilket känns betydligt på byxor och andra kläder.

Vågen visar -1,3 kg, detta trots att jag inte har räknat en point eller tränat på en vecka.

Förkylningen är total, hostar snart upp mina lungor och jag har ont i hela kroppen....
Men det finns väl inget "bättre bantningsknep än en förkylning" ;)


Nu är den på plats...



Åh så fint det blev med trappmattan!

I LOVE IT!

Och sjukt enkelt att sätta på plats också. Mattan var helklistrad undertill och det var bara att dra av plasten och sätta på plats. Mjukt och skönt för fossingarna blev det. Och det dämpade faktiskt en hel massa.

Jag är nöjd!
Och till och med Johan medgav att det var ett smart drag av mig!


Ont i halsen?

...Då kan du fråga Freja hur man råder bot på det... för hon har full koll ;)


Så fungerar min hjärna...

Fredagkväll hos familjen Malmborg. Jag: vem möter vi? Johan: vitryssland. Mardröm motståndare. Minns 2002 salt lake city. Salo tappade pucken! Jag: varför är ordet palindrom inte ett palindrom? Johan: va? (Hur hamnade jag där? Jo.. Johan så salo och jag tänkte ola salo, och ola salo blir just ola salo baklänges, men det blir inte palindrom. Haha)

Har ni sett det här??

Checka in det här avsnittet av Anders och Måns.
Succéduon heter programmet.

Och i det länkade avsnittet är dom faktiskt på min arbetsplats... i "mina" konferenslokaler =)

hihi

Lite roligt!


Sjuk- IGEN



Jaha då var Freja sjuk igen! Ja egentligen har hon varit småkrasslig i snart två veckor.
I måndags och tisdags var hon hemma med Johan för att hon hade en sån hemsk hosta. Men hon mådde bättre i tisdags kväll, så igår var hon  på dagis.

I natt kl 00,20 vaknade lilltjejen med 40 graders feber. Och hon är superhostig, snuvig och febrig nu....
Sitter och väntar på att Johan skall komma hem igen, så att jag kan sticka till jobb. Imorgon blir jag dock hemma med henne. Men idag har jag en hel del att göra på jobbet.... stackars min lilla tjej!

:(


High way to hell!



Tror knappt att det är sant. Men som det ser ut nu så kommer jag och mannen bege oss till stockholm på Frejas födelsedag den 3 juni, tillsammans med Freja. För att tillsammans med två vänner gå och se AC/DC på Stockholm Stadion. Vi blev erbjudna biljetterna! COOLT!!!

Om allting flyter som vi vill och har planerat, så kommer vi köra den 2 juni på eftermiddagen och sen den 3 juni firar vi Freja tillsammans, och sen på eftermiddagen så lämnar vi Freja hemma hos vänner till oss som bor på Värmdö, så får Freja leka tillsammans med Gustav när vi går på konsert.

På detta vis får vi gå på konserten, men ej lämna Freja hemma på hennes födelsedag!

WOOHOOO!!!


Deltävling nr 2

Ja ikväll är det då dags för deltävling nr 2 i Melodifestivalen.
Och idag tänkte jag vara lite mer påläst än förra lördagen.... för i lördags hade jag verkligen INGEN koll.

spontant när jag kollar på kvällens deltagare så tror jag på

Andreas Johnson av den anledningen att han ofta är bra (förutom den där gången tillsammans med Carola - sorry Helle)

Sen skall ju Pauline medverka ikväll. Och jag fullkomligt ÄLSKAR henne. Hon är en skön tjej. Har sett henne utvecklas från början till nu. Vi gick på samma skola under gymnasiet. Gillar hennes soul-touch!

Annars så har jag inte så höga förväntningar på resten av gänget. Många som man inte har sån bra koll på.
Det enda jag kan säga är att jag innerligt hoppas att deltävlingen idag är bättre än starten.

Jag återkommer efter kvällens program!

Paulines låtar. Gillar dom båda mkt mkt mkt!





Ingen favorit-


Världens finaste!



Hon har blivit så stor min lilla loppa!

Och hon är så förståndig!

Hon plockar undan sina leksaker när man ber henne
Hon sätter själv igång dvdn när hon vill lyssna på musik
När hon är trött så ställer hon sig vid grinden i trappen och säger: mitt um, sova!

Hon berättar klart och tydligt om saker hon har gjort på dagis!
Hon älskar att sjunga och dansa
-Musik utbrister hon när hon ser radion i köket!

Man kan inte vara annat än stolt över den här lilla tjejen, som plötsligt blivit väldigt stor!


Sugen på att bli som jag?

Hej
Jag har registrerat mig som Buzzador på Buzzador.com och föreslår att du också gör det!
Som Buzzador får du utan kostnad testa nya produkter och tjänster.

Hur länge det dröjer innan du kommer med i din första kampanj kan variera från någon vecka till månader beroende på hur väl du passar in i de kommande kampanjerna.
När det finns möjlighet att komma med i en kampanj så får du besked om det.

Följ den här länken så det framgår att det är jag som har bjudit in dig

Om du vill veta mer innan du bestämmer dig kan du följa den här länken:

Hälsningar

Kimzan82


Äntligen- ett av mina mål är uppnådda!

Idag på jobb kom min klädleverans.
som många vet jobbar jag inom hotellbranschen, och där bär vi uniform.
Enda sedan jag började där i juni 2006 har jag haft en ständig ångest över just detta- uniformen!

den är figursydd, små i storlekarna, konstiga modeller osv
Inte alls anpassade för oss som är lite större, har former eller långa ben.

Jag hade som delmål under min viktresa att jag skulle kunna beställa mig en kjol när jag kom tillbaka efter min mammaledighet, och beställa denna utifrån de storlekarna som finns, alltså inte måttbeställa.

Och idag kom då min kjol... och det var inte ens i den största storleken som fanns att beställa, och den passade :)

Jag beställde även ett bälte, som jag heller aldrig har kunnat beställa då de varit för korta. Och så beställde jag en kofta.

Så imorgon när jag jobbar, så kommer jag vara snyggast på hotellet ;) Iaf kommer jag känna mig snygg, trots att det är en jobbuniform!

  


Grym som fan ;)

Imorse hade jag egentligen sovmorgon, men eftersom Freja vaknade precis som vanligt kl 0630 och hon och Johan skulle iväg 0730 så var jag ändå uppe.

Gick jag och la mig igen? Nope... jag bytade om att körde ett träningspass innan jobb.

Har varit superpigg hela dagen på jobb... och det är definitivt något som jag kommer att göra igen.
Det var ju extra skönt att komma hem från jobb och veta att man redan har gjort sitt idag.

Men nu börjar träningsvärken i ryggen att komma... det kostar att ligga på topp!


Shoppat!



Har ÄNTLIGEN beställt trappmatta till vår trappa. Dock inte färgen som är på bilden, utan en mörkbrun variant.
Vår trappa är målad och varenda litet dammkorn eller katthår syns, och den knackar och det låter ganska mycket, ekar liksom när man går i trappan. Så jag tänkte att om man placerar en matta på varje trappsteg så kanske den kan dämpa lite! Dessutom minskar halkrisken i trappan markant, och det är ju bra med tanke på att Freja har fått samma klumpiga gen som jag har.

 
Beställde även dessa gardinerna och matchande kuddfodral till vårt sovrum.
Gillar den gula färgen, och sen går det i brunt och då passar det bra till golvet i sovrummet samt vårt bruna överkast.

Trevligt med nya gardiner nu när våren närmar sig (Optimist jag vet haha)


1 årskalas i Bara

Igår var det dags för 1 årskalas i Bara. Tuva fyllde 1 år i torsdag och det firade vi igår med korv med bröd och glass med strössel och kolasås!



Födelsedagsgrisen Tuva!



Freja var strålande glad, men det är väl klart att man är när det är kalas!



Barninferno! Det är härligt med alla goa och glada barn som leker och roar sig själv. Ibland blir det dock lite för mycket... iaf om man frågar Vilda och Freja.

  

Vilda satte sig med Pappa Alex och läste en bok en stund, och Freja såg till att få lite skjuts av Jonathan ;)
Efter en stund hittade tjejerna in på Tuvas rum (som vanligt, eftersom det är lite lugnare där).



Efter lekstunden vankades det presentöppning, och givetvis ville alla barnen hjälpa till. Fast Freja hon var mest nyfiken, medans grabbarna var mer än hjälpsamma. Härligt med hjälpsamma vänner <3




Efter presentöppningen blev det skönsång, ljusutbåsning och mumsig glass i massor!

HURRA HURRA HURRA för lilla Tuva!




Freja och resten av familjen Malmborg tackar för ett trevligt kalas!


Det E gruppen!

Jaha så var gruppfördelningen inför Fotbolls Em 2012 klar.

Och vill det sig illa så kanske det blir en repris av sommaren 2004...
...då jag satt på golvet hemma i Johans lägenhet och hyperventilera när det var dags för straffsparkarna mellan Sverige-Holland!

I Sveriges grupp som är E, medverkar:

Holland, Ungern, Finland, Moldavien och San Marino.



Nu är det äntligen igång!

Igår var det dags för årets första delfinal i Melodifestivalen!


Jag och Johan satt bänkade framför tvn!

Och om gårdagens bidrag vill jag säga följande:

1. Bidragets titel: Unstoppable
Upphovsmän: Alexander Kronlund, Hanif Sabzevari, Dimitri Stassos, Ola Svensson
Artist: Ola

Kommentar: En av kvällens bästa nummer. Ola är karismatisk och musikalisk, och jag ÄLSKAR hans röst.


2. Bidragets titel: A Place To Stay
Upphovsmän: Torben Hedlund
Artist: Jenny Silver

Kommentar: Låten var lika tråkig som jag tycker att Jenny är. Men så åkte hon också ut.


3. Bidragets titel: You're Making Me Hot-Hot-Hot
Upphovsmän: Johan Fransson, Tim Larsson, Tobias Lundgren
Artist: Linda Pritchard

Kommentar: Sveriges svar på shakira sa en kollega till mig. Hell no! Linda har en bra röst, men hennes outfit va fruktansvärd och låten var ganska ointressant, skulle inte stänga av radion om den skulle spelas, men jag slipper gärna se henne.


4. Bidragets titel: Road Salt
Upphovsmän: Daniel Gildenlöw
Artist: Pain Of Salvation

Kommentar: ÄLSKAR låten. Har absolut ingenting i Melodifestivalen att göra, men en skön låt som gav mig en Coldplay-känsla.


5. Bidragets titel: The Saviour
Upphovsmän: Henrik Janson, Tony Nilsson
Artist: Anders Ekborg

Kommentar: Anders Ekborg har en grym stämma, han är sjukt rolig i Tomten är far till alla barnen. Han är kungen på musikalscenen, men det är också där han ska stå... o sjunga sina musikallåtar... inte på Melodifestivalscenen. För hela låten osade musikal från början till slut!


6. Bidragets titel: I Did It For Love
Upphovsmän: Kristian Wejshag (text), Lars "Dille" Diedricson (musik)
Artist: Jessica Andersson

Kommentar: En klassisk melodifestivalsballad. Kändes inte lika äkta som "Empty room" och "Moving on", men den var okej, och vi får se hur det går i andra chansen för Jessica är en bra artist... men jag tycker nog att hon borde kört ngt mer upp-tempo!



7. Bidragets titel: Singel
Upphovsmän: Håkan Bäckman (text), Hamed K-One Pirouzpanah (musik)
Artist: Frispråkarn

Kommentar: Cool kille typ... men tycker jag att rap har i melodifestivalen att göra? Nope! en ny sommarplåga typ...


8. Bidragets titel: Keep On Walking
Upphovsmän: Salem Al Fakir
Artist: Salem Al Fakir

Kommentar: Kvällens i särklass BÄSTA låt. Salem är så musikalisk att han är för musikalisk för sitt eget bästa. Han är ödmjuk, charmig, kontrollerad och härlig. Jag älskar honom!! Jag tror att han kommer gå ännu längre än Ola!


Nöjd!



Jag är så glad.... ny tycker jag även att träningen börjar synas.... ansiktet mitt blir bara smalare o smalare!

Och magen plattare och fastare....

Och sen älskar ja min nya tunika som jag fick av mamsen min!


Krymper!



Kollade mina mått och eventuella förändringar nu innan träningen för att känna ännu mer pepp!

Resultat:

Vad: 31,5 cm (-1,5)
Knä: 35,5 cm (-1 cm)
Lår: 51 cm (-1 cm)
Höft: 118 cm (-1 cm)
Midja: 103 cm (-1 cm)
Byst: 109 cm (-1 cm)
Hals: 31,5 cm (-0,5 cm)
Överarm: 30 cm (-0,5 cm)

- 7,5 cm sen den 24 januari!
Woohooo

Vågen står still fortfarande, men jag är faktiskt helt nöjd med att cm försvinner under tiden!

snart kommer vikten också att rassla till, och ännu bättre kommer det bli om jag kommer iväg till viktväktarna för vägning igen, och om jag kommer in i det nya pointsräknandet!

Men det är superkul att träna igen, I LOVE IT!
Nu märkar man definitivt hur mkt lättare man har blivit, när det tom är kul att springa (!!!!!) då har man kommit långt hihi

NÄ, nu ska jag bränna lite fett!
vi hörs!


20 månader imorgon!

Imorgon blir min lilla loppa 20 månader! Om 4 månader blir Freja således 2 år!
Förstår ni..Hon blir snart 2 år! Var har tiden tagit vägen???


Loppan ÄLSKAR att rita... och nu har hon dessutom blivit förälskar i att ha håret uppsatt och en klämma i luggen, till min förtjustning =)


*mamma älskar dig Freja*



Hon har blivit så stor, min tjej. Hon "läser" tidningen, hon tittar på film, hon sjunger, dansar, leker ensam på sitt rum långa stunder.... Finaste fin är hon!


Svettigt värre!

I det här busvädret så längtar man faktiskt efter att svettas lite!
Så igår körde jag ett extra pass! Mest för att döva mitt dåliga samvete över den uteblivna träningen i helgen.

så efter att jag hade kört min dagsutmaning så körde jag igång ett 30 minuters workoutpass hard-nivå. Och jisses vilket pass... jag var som ett blöt pöl på golvet! Men fan va jag va stolt över mig själv efteråt!

  

Snyggast var det ändå när jag plockade bort benbältet... haha sexigt ;)


Fult eller helt galet snyggt??

I fredags fick jag ett ryck och plöjde igenom två kartonger med kläder som jag "hittade" i förrådet.

I en av kartongerna hittade jag min gamle vän, den neongula plastjackan!
Haha... Denna skapelse köpte jag på H&Ms rea för typ 10 år sedan. den kostade mig typ 25 kr, och var så ful att jag var tvungen att köpa den.

Amy har alltid älskat den.... Och det är för hennes skull som jag lägger upp den här bilden... för hon kommer skratta åt den... precis som jag gör!! Undra om jag skvatt galen när jag gick på högstadiet och gymnasiet??? *s*

ENJOY!!!



Sen hittade jag en favorittröja från förr, nämligen en tröja som faktiskt min far har varit ägare till. En ÄKTA 70-tals tröja..... den är absolut så ful att den är snygg.... Vad tycker du?



Klarblå med dalahäster... you got to love it!


vintervädret vill inte ge med sig



Till min och Frejas förtvivlan vill inte vintervädret släppa greppet om oss.
Visa dagar kan vi ta oss fram med cykel. Men idag så ställde min kollega Christer upp (han är världens snällaste) och körde mig till Frejas dagis, sen körde han oss hem! det hade ALDRIG gått o cykla i det skitvädret!



I lördags när jag gick till jobb var det ruskigt kallt. -13,3 grader! det är icke sant.... jisses... en inbiten Malmöbo som mig är inte van vid den här sibiriska kylan! *brr*



Det gäller att pälsa på sig!!!

Freja var dock sjuk förra veckan, vilket "underlättade" för oss, efttersom vi slapp att ta oss fram och tillbaka till dagis. men i fredags så pälsade jag på Freja som till sin stora lycka fick ut o leka i snön! Har nog inte sett ett lyckligare barn än henne. det värmde mitt modershjärta att se!



"Det finns inget dåligt väder"


RSS 2.0