Dagens fynd!

Idag åkte vi en sväng till Svågertorp och Bauhaus för att se om vi kunde hitta nån trevlig möbelgrupp till altanen på baksidan.

Och vi hittade en hörnsoffa som föll oss i smaken! Det roliga var att Bauhauspriser gällde bara till förra veckan, men dom hade missat att ändra priset i deras system, så vi vi fick det billigare priset, 1000 kr billigare :)
Så vi är nöjda.

Innan vi åkte till Bauhaus var vi inne på Flügger och pratade om vårt trädäck på baksidan. Vi gjorde misstaget förra året att lasera golvet innan det hunnit torka upp ordentligt, så under hösten/vintern så lossnade färgen och flagnade av på sina ställen. Så i våras öste Johan på tralltvätt två gånger och fick bort merparten av den lasyren vi hade målat med. Men vi fick inte bort allt! Och nu undrade vi vad vi kunde göra!

Vi fick två förslag:
*Vända brädorna eller
* Lasera i en mörkare färg, förslaget vi fick var antiksvart eller nattsvart.

Johan gillade den nattsvarta! Den var snygg, och vi fick se resultat där man målat både en och två gånger. Och jag tror det blir riktigt läckert med ett mörkare golv till vår lounge! I kombination med den nya soffan kommer det bli SÅ läckert!

bilder kommer senare!


Den här soffan blev det iaf!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0