Så blev det en användbar trädgård


Gräva gräva gräva... en jäkla massa rötter, så det tar sin lilla tid.


Ska bli skönt att bli av med den här lerpölen!Kaos på tomten, det är ett problem när man har en begränsat yta att röra sig på när man ska fixa saker och ting.
Som om kaoset inte vore nog så välde det upp myror från plattorna när vi började gräva.7 ton jord bortgrävt, markduken på plats och uppkorrigering av våra stepstones!


Lerpölen borta, roten från körsbärsträdet borta och markduken på plats. Nu ska vi bara få leverans av bärlagret och singeln också.Norandå har verkligen bistått med utmärkt service. Då vi blev klara en dag tidigare än beräknat så ringde vi dom och frågade om dom kunde ordna med så att stenen blev levererad en dag tidigare, och jodå... det lyckades dom med! Dom lyfte in bärlagret med kran på tomten, och singeln placerades i säckar utanför tomten.Dags att börja fördela ut bärlagret. Johan är världens bästa. Som han har jobbat!Bärlagret på plats. Gick hyfsat fort faktiskt. Men det är ju roligt att göra denna typen av arbete... slutfinishen liksom!Dags att lägga på singeln!


Frejas oumbärliga hjälp <3Första lasset med singeln på plats! Färgen är missvisande, då stenen är dammig av grus. Den måste tvättas många gånger för att få fram den rätta färgen. Fördelen är dock att den snart har regnat i ett dygn så nu är den snart ren.


Freja hjälpte till att kratta ut singeln! Hon var så duktig under hela processen!

Det kommer bilder på slutresultatet när det slutat regna!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0