Fixbart!

Idag blev vi av med soffan i Frejas rum, detta är en sak i raden av många som skall hända här hemma.

På måndag kommer min pappa hit efter jobb och ska börja fixa väggarna i Frejas sovrum. Nu ska ÄNTLIGEN de cerisa och lila väggarna bort därifrån. Istället ska det bli tre ljusgula och en röd fondvägg. Sen skall hennes färgglada hyllor upp och hennes fina gardiner som hon hade i sitt rum i vår förra lägenhet.

Lite nya lampor och nya mattor sen är hennes rum tipptopp :)Sen skall vi sätta in våra två malmbyråer i vår klädkammare och i den hörnan där byråerna har stått skall vi göra en myshörna istället. och till det skall vi köpa:

 
Två fåtöljer och ett runt bord samt en bokhylla. Sen skall vi plocka fram alla våra böcker ifrån förrådet. Så det blir riktigt mysigt i vårt sovrum. Lite längre fram, typ april, så skall vi tapetsera ena väggen i sovrummet också. Men det får vänta en stund.

Anledningen till att vi fixar till myshörnan i sovrummet är för att arbetsrummet/gästrummet försvinner snart då det skall bli bebisrum. Så skrivbordet är redan sålt och vi har bäddsoffan ute till försäljning. Till bebisrummet behöver vi endast köpa två saker:

 
Spjälsängen har vi sedan Freja och så ska vi flytta in Frejas Nalle Puh-matta och Nalle Puh-lampa i bebisrummet.

Kommer bli riktigt bra. Och så fort detta är gjort, inköpen sker efter att alla räkningar är betalda i slutet på månanden, så blir det dominoeffekt. För plötsligt kommer det bli plats i förrådet, och då kan vi göra iordning där också.

Sen är det "bara" två projekt kvar som vi vill göra i år. Och det är att ordna ny tv och surroundsystem till vardagsrummet med ny dvd och installera teliaboxen och beställa viasat-fotboll och säsongskortet.
Därefter är det loungen på framsidan. Ett trädäck med segeltak och rottingmöbler :)

Men som sagt en sak i taget!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0