Byggprojekt-Trädäck!

För en månad sedan bestämde vi oss att vi denna helgen skulle byga trädäck på vår baksida.
Så redan i veckan som gick började jag förbereda med att lägga plattor där reglarna skulle ligga. Kändes riktigt roligt att vara händig i trädgården.Det ska iaf bli riktigt skön att slippa den där lerpölen som tar upp typ 1/6 av vår tomt.

Igår kom pappa hit för att hjälpa oss. Man behöver liten vägledning när man ska göra saker för första gången.


Först såga, och sen lägga på plats. Pappa och Johan team-workar bra tillsammans.Vädret spökade en hel massa med oss. första bilden är tagen tio minuter innan den sista, så det slog om fort. Skurarna som kom var över lika fort... och tur var väl det. Men det blåste mindre stormar så när reglarna var på plats och de 6 brädorna som Johan fick plats med i bilen var på plats, så åkte dom tillbaka till Hornbach för att hämta lånebilen och resten av brädorna. Sen var det slut för den dagen!Med alla brädorna hemma och två skruvdragare gick det sedan snabbt att få golvet på plats.


Freja tyckte det var superroligt att inspektera vad pappa och morfar gjorde så hon bänkade sig på första parkett med kudde och filt, och världens största flin. Min lilla sötnöt!Väggen in till grannen är något vi har irriterat oss på, dels för att det blåser rakt igenom den, och för att grannens katt är inne och bajsar på vår tomt, samt för att grannen matar alla konstiga djur i sin trädgård i tid och otid. Så vi beslöt oss för att bomma igen helt.

 
Blev så sjukt jäkla bra! Och i juli när vi ska måla huset så ska vi måla de brädorna blåa precis som huset.


Pimpat och klart :) Nu ska bara gräsmattan ta sig också, sen är jag nöjd... ja för den här gången ;)
Nästa år är det framsidan som ska bli en lounge :) Men segeltak, trädäck, mysiga hänglampor och en grupp i konstrotting.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0