J*vla hitte-tur!

Ja det finns väl ingen här som läser min blogg som kunde undgå att det var derbymatch igår.
Vad har jag att säga om saken?

J*VLA HITTE-TUR!
Det var en jämn match. Där det faktiskt låg på fördel Malmö. Malmö hade ett par skott på mål som förtjänar ett bättre öde.
Blev riktigt förbannad på Wilton igår. Egotrippade spelar har vi haft tillräckligt av i Malmö, inget som har gynnat oss tidigare, så erfarenheten säger ju att det inte kommer gynna oss nu iheller. Wilton gick själv på mål 3 gånger, hade han passat så hade det med all säkerhet kunna bli mål, istället fick han storhetsvansinne och trodde att han kunde fixa det själv. ICKE! *irriterad*

 0-0 hade känt rättvist! Det är ett resultat man kan acceptera.

Men så händer då det, som ALDRIG händer Malmö. HIF lyckas få in en boll. Ett mål som inte ens var snyggt, det var klumpigt, taffligt och riktigt j*vla surt. Jag förstår verkligen inte hur Sankan kunde missa bollen!!!!
Och givetvis var det Henke Larsson som var framme och petade in bollen.

Jag har faktiskt lagt ner mina värsta krigarkänslor och har på de senaste åren kunnat ta förluster på ett bättre sätt. MEN jag blir så arg när en match punkteras i 89e minuten!

Min kusin var ju inte sen att smsa mig efter matchen, HIFare som han är. Han skrev " mål i 89e min räcker för vinst".
Jo det har han ju rätt i. Så är det ju. Men det finns väl INGEN människa på hela jorden som kan påstå att det är rättvist att ett lag gör mål i slutminuten. Hade HIF vunnit på 3-0 hade jag bugat och bockat! Men när man vinner med 1-0 i 89e.... sorry.... nej det är inte rättvist!

Men jag gillade Daniel Anderssons kommentar efter matchen: Vi var bättre än HIF, DET tar vi med oss till nästa match!

skitbra! Äntligen finns det lite jävlar-anama i laget!

Sen kan man ju skriva metervis om HIF och spelarna..... Lantz.... Vilken j*vla apa.... Så mkt snack om nackspärr och skit innan matchen. Men sen kan han spela i alla fall.Och mopsa sig mot MFFarna i slutminuterna.Satte handen i huvudet på Agon!! Va fan va det... ut med packet!
Men jag är stolt över Agon. Han var en bättre sportsman är Lantz. Det bevisar bara det jag alltid har sagt....MFF ÄR bättre än HIF.

På söndag är det hemmamatch igen, då tar vi emot aporna från Skansen!

Kommentarer
Postat av: Elin

Mål i 89:e eller i 3:e, same same... Henke, rätt man på rätt plats när det gäller. Bästa laget vann och bästa laget toppar serien :)



Kram E

2009-05-05 @ 09:52:15
Postat av: Annika E

Nya tag nästa match! :-) kramis

2009-05-05 @ 13:25:44
URL: http://www.mammelooni.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0