Inga namn bara nr ;)

Sådär ja! Då var vår resa bokad. Kryssningen till Tallinn! =)
Den 21 maj kl 1745 går båten mot Tallinn, och den 22 maj kl 10,00 lägger vi till i denna vackra huvudstad =)
Sen har vi hela dagen på oss att undersöka Tallinn, för kl 18,00 går båten tillbaka till Sthlm. Så vi kommer spendera vår 5 års dag i Tallinn, men god middag och lite sightseeing.

Den 21 maj är en torsdag, men röd dag, kristi himmelfärsdagen eller nåt sånt, så då är man ledig, o Johan tar ledigt på fredagen. bli bäst så, så åker vi upp till Sthlm efter att Johan slutat jobba på onsdagen, och så får Johan själv bestämma om vi ska stanna över natten i Sthlm när vi anländer dit igen efter kryssningen eller om vi kör hem direkt.

Gud vad roligt!!!

En minibröllopsresa, på vår 5 års dag! Det kan ju inte bli bättre =)

Betalar med AMEX-poäng så det blir en billig semester =)

Vi ska bo i en De Luxe hytt, 14 kvm, stor dubbelsäng, dusch och wc, hårtork LCD-tv, telefon, kylskåp med förfriskningar och så ingår det specialfrukost =)

Lite om Båten:

Ombord på Baltic Queen behöver du aldrig vara hungrig. Här finns 5 olika restauranger, för alla smaker. Alla restaurnager förutom cafeterian hittar du på däck 7.

Grill House

God mat och en avkopplande atmosfär. Den välfyllda menyn på Grill House erbjuder delikata alternativ som stillar även den mest hungriga. Grill House är beläget mitt i fartyget, däck 7.
 

Gourmet restaurang

För dig som vill lyxa till det ännu mer finns Gourmet-restaurangen på däck 7. Här serveras det absolut bästa i matväg. Avnjut maten med underbara viner som våra duktiga sommelierer valt ut inför din middag!
 

Russian à la carte Alexandra

Det ryska kökets delikatesser smälter samman på ett oförglömligt sätt. Mästerliga kombinationer av smakupplevelser uppmanar dig att prova på även obekanta specialiteter. Russian à la carte Alexandra är beläget mitt i fartyget, däck 7.
 

Buffé

Buffé Tallink är en av de bästa. Smörgåsbordets många delikatesser avnjuts i den stilfulla havsmiljön i fören. Buffén är beläget på däck 7.
 

Café

När hungern kommer utan förvarning är Caféet ett bra alternativ. Lite smått att tugga på eller en mer tilltagen portion, snabbt och med trivsam atmosfär. Caféet är beläget föröver, däck 6.

Bastuavdelningen

Den vackert inredda bastuavdelningen på däck 2 har två privatbastun för 6 personer, allmänna bastun samt bassänger både för barn och vuxna. Skilda dam- och herrbastun.

Bastubiljettens pris:
43 SEK vuxen
21 SEK barn 6-17 år
barn 0-5 år gratis

I bastuavdelningen finns en 8 m x 3,5 m simbassäng samt en liten barnbassäng. Poolbaren har plats för 20 personer.


Shopping ombord på Baltic Queen

Parfymeria, Boutique och Supermarket - skönhet, mode

Shopping är en del av kryssningskänslan. Ombord på Baltic Queen ger våra butiker dig inspiration och möjlighet att handla till förmånliga priser. Mat, godsaker och alkoholhaltiga drycker säljs i Supermarket, kosmetika, kläder och parfymer i Cosmetic Boutique. Butikerna ligger på däck 6, där finner ni internationellt mode för alla. Välkommen och handla till havspriser.
 

Cosmetic Boutique

Parfymshopen erbjuder kvalitetsmärken inom parfym-, kosmetik- och hudvårdsprodukter. Prova, experimentera och ta hjälp av expediternas omfattande produktkännedom.
 

Supermarket

Baltic Queen Supermarket erbjuder ett brett urval. Här kan du köpa starka alkoholdrycker, viner, öl, cigaretter, godsaker och livsmedel.
 

Boutique

Våra butiker ger dig inspiration, upplevelser och möjligheter att handla till förmånliga priser allt från presentartiklar, smycken, kläder för barn och vuxna, leksaker. Behöver du hjälp är det bara att vända sig till vår kunniga personal. Välkommen och handla till havspriser.


ÅH vad roligt det ska bli =)
(rubriken syftar på filmen Torsk på Tallinn.... )

Kommentarer
Postat av: Missy M

Tjah!Ett par tips, tay away from the buffe! Its nastyyyyy!! Ala carten är dock god på båten.och när ni skall hopp ain i guide busse, ser ni en askblod/gråblond, lite äldre, smal kvinna, TA HENNES buss!! Hon är en fantastisk guide o ha med er några euro till dricks som man lämnar efter guidningen.

Biligaste spriten är hamnshoppen, den som är närmast båten. nan tror sig hitta billigare, men den är klart billigast o nära båten. ;o) Att köpa olika bubbel är mitt förslag, det är så kul!En liten trip till en matäffär är också kul o kolla in kakorna.KRAM

2009-03-16 @ 16:50:04
URL: http://metrobloggen.se/missym
Postat av: Kimzan

wow, tusen tack för tipsen. Vi får höras nämre avresa, jag kommer glömma hehe

2009-03-16 @ 16:58:44
URL: http://familjenmalmborg.blogg.se/
Postat av: Karin

Myspys :)

2009-03-16 @ 17:52:35
URL: http://lillak24.blogg.se/
Postat av: Missy M

jag postade en bild av guiden på bdb!

2009-03-16 @ 22:32:36
URL: http://metrobloggen.se/missym

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0