Förkyld duo!

Igår började det, Frejas förkylning trappades upp. Det var gnälligt värre hela morgonen, men under förmiddagen var det bättre, men man såg i hennes ögon att hon inte var riktigt tipptopp.
Hon somnade i vagnen efter vår promenad, och jag hade inte mage att väcka henne, eftersom hon sovit så dåligt under dagen. Så jag drog upp vagnen för trapporna.

Det var det bästa jag har gjort, för vagnen blev kvällen och nattens räddning. Freja vägrade sova i sin säng, hon bara grät och grät och grät. Stortjöt när jag sög hennes näsa och gav henne näsdroppar. Mitt hjärta höll på att brista. Mina egna tårar var nära när hon blev så ledsen. Min lilla plutta!

Jag lyckades vagga henne till sömns i vagnen, där sov hon gott. När vi gick och la oss la jag över henne i hennes säng. Men hon vaknade snabbt och bara grät. Bäddade ner henne i vagnen igen och placerade vagnen sidanom min säng. Så hela natten, med ett intervall på en gång i timmen har Freja vaknat och jag har vaggat vagnen, och hon har somnat om.
Så höll vi på från kl 23-06. Då steg vi upp, Freja fick välling och en ny blöja, sen la jag henne i sin säng, och där sov hon mellan 0615-0830. skönt!

Men jag är helt slut i huvudet!
Johan är också stormförkyld. Så han och Freja har ju snarkat ikapp HELA natten :S

Men men.... vi får väl se hur länge jag klarar mig!

Freja har snorat massor under dagen, gnällt en massa och vägrat sova. Hon somnade vid1430, och sover fortfarande!

Håll tummarna för att det ska bli en smidigare natt i natt!

Kommentarer
Postat av: vyssan

Stackars liten. Du är säker på att det inte är öronen som spökar? När Elmer vaknar så hela tiden med samma intervall på natten så har det varit öroninfl. varje gång. Bara en tanke. Här matas det på med varannan gång ipren, varannan gång alvedon i ett dygn till sedan får vi hoppas att det är över (plus penicilin då).

2009-03-21 @ 21:16:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0