Fin besök!

Igår var då Hanna, Jennifer och Jennie på besök hos oss.
SÅ trevligt!

Freja är ju alltid lika diskret, precis som sin mamma, och började med att dra av Jennsan strumporna haha
Jennsan var väldigt försiktig, men dom kom bra överens. Förutom att Freja tog ALLA leksaker som Jennsan ville leka med. Inte lätt haha!

Jag tycker det är så roligt att jag och Hanna har fått så bra kontakt. Helt galet att vi lärde känna varandra på ett forum för gravida, och sedan den dagen har vi följt varandra. Hanna är en härlig och mycket sympatisk tjej, men ett gott hjärta och ett varmt leende, så det är verkligen ett privilegium att få vara hennes vän. Och underbara Jennsan, hon är så fin. Johan blev helt såld på henne. Som han uttryckte det: Det var en kär tös!! =)

Hoppas innerligt att vi förblir vänner, och att Freja o Jennsan kan bli vänner, så vi kan följa deras galna upptåg sen när tonåren närmar sig! =)

Jennsan somnade hos mig, lillpluttan. Det värmde mitt hjärta. Det finns inget härligare än den tillit ett barn ger en. Den är äkta! 

Det var en mycket trevlig kväll, och jag är så glad över att dom kom hem till oss. Nu får det inte dröja 7-8 månader tills vi ses igen!

Här kommer lite foton från igår:
Kommentarer
Postat av: Marina

Haha...Har Freja möjligtvis en liten fotfetish =) Tänkte mest på att hon sa hej till Benjamin genom att ta av hans stumpor också =) haha, lilla goa hjärtat!

2009-03-18 @ 20:01:25
URL: http://familjenbergerpersson.blogg.se/
Postat av: Anna m. Leo&Lovis

Åh, sicka godingar!! Ni ser ut att haft en supermysig dag :) Kram kram

2009-03-19 @ 11:08:41
URL: http://niomanader.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0