Lite idéer om husrenoveringen!

sitter här och bara längtar, längtar och längtar tills vi kan flytta in i huset! Tänkte under tiden jag sitter här och längtar att dela med mig av våra tankar och idéer om "husrenoveringen".


såhär ser framsidan av huset ut. Här hade vi tänkt köpa antingen ett kafé-set eller en vitbänk och ett litet bord. Och så ska vi ha stora blå krukor med blommor här.

  

Sen när man kommer in i hallen så ser det ut såhär:Dom som bor i huset nu tar med sig sin hatthylla och spegel. Där ska vi då sätta upp vår svarta hatthylla, vårt svarta skoställ, svarta lilla pall och den svarta "skinnbänken". Sen ska vi köpa en lite mindre spegel som passar till dessa möblerna och placera ungefär där deras spegel hänger nu. Och så ska vi placera ett väggord med texten: Välkommen på väggen där!


Såhär ser texten ut. Den ska dock vara svart och inte brun som den är på bilden. Tror att det kommer bli riktigt bra!Såhär ser vardagsrummet ut idag. Grön-beiga toner, vilket inte alls passar till våra möbler. Så här ska målas vit, och eventuellt att vi göra några detaljer i blått (har färg kvar sen vi fixade fondväggen i lägenheten). Annars så ska här inte göras så mkt. Vi kommer även placera vårt köksbord här inne, och till köksstolarna ska jag dock köpa stolsöverdrag, i samma blåa färg som vår soffa så att det matchar!

 
Sen har vi då sovrummen på ovanvåningen som ska fixas lite! Först så har vi då vårt sovrum:


Och här ska SJÄLVKLART kofondväggen bort, bort, bort! Den ska bara målas över vit, och så ska vi placera väggordet: Don´t forget to kiss me good night ovanför sängen!


Såhär ser den ut. Och den ska vara i färgen nötbrun så att den matchar våra möbler och gardiner osv. Kommer bli skitbra! Från vårt sovrum går sedan en balkong och den ska fixas lite den också. Vi ska köpa ett bord och två stolar så vi kan sitta där och mysa på kvällarna!

  

Tänkte vara lite vågad och köpa gröna stolar och en svart hängbord, Sätta lite färg på tillvaron!

Sen har vi då det rum som ska bli Frejas. Idag är det målat i cerist och lila, inga färger som vi gillar alls. Och de färgerna passar definitivt inte till Frejas möbler och gardiner osv. Så där ska målas om. Gult hade jag tänkt.... ljusgult!Sen har vi då det som ska få agera arbetsrum, där ska vi faktiskt inte göra ngt alls.... eventuellt flytta gardroben som står där, om det går vill säga.Och sen har vi badrummet på ovanvåningen. Där ska vi inte göra några stora förändringar iheller, endast köpa ett badkar och ev. en ny toasits ;)Det är nog mest arbete utomhus. Vi ska måla fasaden, fönsterna, fönsterplåten och så ska vi fixa i trädgården.


Där deras utemöbler står nu ska vi ha de möblerna vi har på vår balkong. Sen ska vi bygga staket, och ta bort en bit av häcken och bygga grind. Sen är min önskan att plocka bort den skrämda gräsmattan och lägga plattor där också så småningom. Men den får vara där sålänge. Eventuellt kommer vi att bygga ett vindskydd mellan stolparna så att man får lite skydd där man sitter och myser. Men vi har inte bestämt oss än!

Ja det var nog allt jag kunde komma på..hihi

Och där har ni planlösningen!

Har ni några idéer eller åsikter på ovanstående så tar jag varmt emot dessa =)

Kommentarer
Postat av: Hannii

Jag ÄLSKADE färgerna i sovrummet! Hallegud va härliga! :D

2009-07-25 @ 12:15:33
URL: http://lifeofhannii.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0