Äntligen ett bud!!!

Idag kl 16 och 1630 var det inbokat två visningar! När jag mötte Johanna nedanför huset så meddelade hon att jag o Freja fick gå en liten längre tur eftersom det tillkommit ytterligare två spekulanter för att kolla på lägenheten idag.
Alltså fyra visningar på en och samma dag, trots att det är tisdag, ganska tidigt och det är fint väder ute, det bådar gott!

Efter visningen meddelar Johanna följande:

spekulanterna nr 1: Ett äldre utländskt par som precis sålt sitt hus och letar nu efter ett mindre boende. Genuint intresserade. Bad Johanna att fråga oss vad vi var villiga att släppa lägenheten för (??!!), och på detta svarade Johanna: Lägg ett bud! Men paret ville ändå att Johanna skulle höra med oss, och med de andra spekulanterna och sen återkomma till dom imorgon.

Spekulant nr 2: En ung tjej som bor i krokarna. Bor nu i en tvåa som ägs av hennes föräldrar. Hennes bror som studerat utomlands är nu påväg hem och hon är inte intresserad av att dela lägenheten med honom. Hon har pratat med sin bank och har fått beviljat ett lån. Men hon ville tänka lite, lovade att återkomma!

Spekulant nr 3: En kille i lagom ålder (vad det nu betyder haha) som är intresserad. Men hans tjej vill också se lägenheten såklart, men hon kunde inte idag. Däremot är hon ledig på fredag och då vill dom båda två komma och kolla.

Spekulant nr 4: uteblev då han var tvungen att jobba över!

*************

Med detta i tankarna så kände jag mig nöjd, Johanna tyckte själv att det hade varit tre bra visningar. Och hade fått positiva vibbar. Johanna sa ju också det att tjejen som blivit sjuk i söndags skulle hon ringa imorgon och höra om hon kunde komma på fredag då vi ändå ska ha visning för det andra paret. Hade kanske inte så stora förhoppningar eftersom man inte vågar tro och hoppas för mycket. Men för en halvtimme sedan ringde Johanna och meddelade att den unga tjejen hade ringt och lagt ett BUD!!!

Men???

Budet är lagt på 850 000 kr. Johanna informerade henne om att vi inte kan köpa vårt boende och därigenom heller inte sälja vår lgh om vi inte får 950 000 kr som vi satt som utgångspris. Tjejen förstod detta och meddelade att detta var hennes första bud. Hon ville känna av de andra intressenterna också!


Smart tjej!

Hennes drag kan vara öppningen för en lovande budgivning! För iom att det kommit ett bud nu så ger det läge för ett bud av det äldre paret också, eftersom dom redan idag frågade vad vi var villiga att släppa lghn för. Nu behöver vi inte säga ngt, för den öppningen gjorde tjejen åt oss :)

Och Johanna skulle givetvis meddela tjejen o killen som ville komma på fredag o kolla om vad som har hänt. Och är dom intresserade så vågar dom sig kanske också in i en budgivning iom att första budet ligger 100 000 kr under utgångspriset!


Så vi får hålla tummarna :) Men det känns ju betydligt mer lovande än det gjorde för en vecka sedan!

*glad*


Kommentarer
Postat av: Karin

Tack snälla du hjärtat.

Nä det är så det är...han hade inga känslor kvar för mig längre. Han älskade "mig" men inte för o ha ett förhållande. Ja nu är det bara o försöka o andas!

Tack för ditt stög gumman!

Kramar

2009-07-14 @ 19:49:30
URL: http://lillak24.blogg.se/
Postat av: Weronica

Guuuud vad skönt med bud! :) Jag åker till Spanien imorgon men jag har skrivit ner din adress så jag följer den där nere! :)

2009-07-14 @ 22:23:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0