Pricken över iet!

Nu är våren verkligen kommen till Malmö och det gör att livet känns lite lättare att leva.
Man kan skruva ner värmen lite inne och därmed spara elkostnad hehe
Man kan vara ute och njuta av det fina vädret. Man får plötsligt lust att göra saker och ting.


Värmen är sannerligen välkommen!



Freja vill vara ute i trädgården och leka när vi kommer hem från dagis. Underbart att hon vill vara ute. Hon gillar vår lilla trädgård väldigt mycket. Så vi satt till och med ute och ritade lite.



På kvällarna här hemma blir det mycket pussar, kramar och mysmys. Freja är inne i en underbar period som jag hoppas blir långvarig. Även katten får massa kärlek.

  

Att bada är fortfarande något av det bästa Freja vet. Och nu har hon blivit så modig att hon t.o.m. flyter när hon badar. lilla busloppan. Hon ska ha alla sina badankor/djur med sig, badboken hon fick av Elin och Annette och deras respektive när hon fyllde år och så givetvis hinken så att hon kan hälla vatten på sig själv och mamma ;)


  

Men som sagt, det bästa som finns nu om kvällarna är allt mys.





Lördagsmys med familjen

  

Igår var det lördag och familjen Malmborg begav sig till city för lite fika, shopping och finjusteringar ;)

Underbart att vara i stan med mina älsklingar.

Freja drog nog hem storvinsten. det blev ett diadem, pyjamas, strumpor,en pool och ett par nya skor.

  


Johan kommer därefter med en ny kofta, boxershorts, träningsbyxor och så var det han som fick finjusteringen- en klippning hihi

Själv köpte jag två nya träningstoppar.

En lyckat litet äventyr i storstaden Malmö med andra ord.


Härmapan!





Har du tråkigt?
Då tar du bara Freja, en spegel, en kamera och sen är det bara till att rocka loss!

Mammas lilla härmapa!


Godmorgon världen!



Godmorgon på er alla sötnosar!
Ni har inte glömt skruva fram klockan idag/i natt väl?


Bästisarna



Här har ni Freja och hennes bästisar från dagis.
Dom älskar att gunga alla tre. Och dom skrattar så att dom kiknar.

Gullungarna!
<3


Självklara valet! ;)




Om du någonsin har funderat över vart du skall hålla ditt nästa möte så vet jag svaret.
Scandic Segevång såklart!

såhär mysigt får man det då... =)

Vi diskuterar värdskap och omtanke på jobb nu, så jag tog tillfället att uppmärksamma mina kära kollegor som skulle ha ett internt möte häromdagen. Dom uppskattade min kärlek och mötet hade gått SÅ bra!

Men det är ju som jag och Elin alltid säger: Vi säger inte att vi är bäst, vi säger bara att vi inte har träffat någon som är bättre ;)


ALLSVENSKAN!!!!!



Igår drog allsvenskan igång på riktigt kändes det som.
Igår spelade malmö mot ÖSK och vann med 3-0.

Härligt härligt!


Njuter av våren



Tuffaste Freja påväg ut till lekparken, solen skiner så man måste ju ha solglasögonen på sig!



Jag blir så lycklig när Freja tar mig i handen med sin lilla hand! Älskar henne så mycket. Och att få uppleva hennes glädje när vi är ute på äventyr är fantastiskt, man blir helt varm i hjärtat!

  

Vi hittade massa vårtecken på vårt lilla äventyr i söndags. Underbart är det! Älskar att våren äntligen är kommen till Malmö.



Att gunga ÄR roligt!


-Tittut!!!



Att klättra och busa är också fantastiskt roligt tycker loppan!



När vi återvände från vårt äventyr på lekplatsen fick jag plötsligt för mig att vi skulle måla stenar. Så vi stannade ute på baksidan och målade. Freja var helt lyrisk. Tur att hon var klädd i galon, för det var nästan lika mkt färg på henne som på stenen hehe

  

det gäller att hålla tungan rätt i mun när man målar!



Freja avslutar vår fantastiska eftermiddag med lite mellanmål i vardagsrummet, självklart iklädd solglasögon, för det är så coola-brudar gör ;)


sorry....(uppdateringen ni alla väntat på)

... Ber om ursäkt för mitt dåliga bloggande, jag har varit så galet trött och upptagen att jag faktiskt inte har orkat blogga!

senast jag skrev var den 11 mars, så det har ju hänt lite sedan sist... vad har vi idag... 24 mars... 13 dagar sedan senaste inlägget... hmm skall försöka knyta tillbaka till veckorna som har gått...



Vi har varit ute och mycket och njutit av den sköna solen som äntligen har kommit till Malmö.



Freja bjuder gärna och ofta in till teparty här hemma. Hon har världens sötaste "ssshhhh"-ljud för sig när hon "häller upp" teet/kaffet.  Mycket kaffe skall man dricka när man är på bjudning hos fröken Malmborg.

  

I lördags hade vi vänner över på middag. Och det var som vanligt supertrevligt. Jag och Freja piffade till oss inför denna bjudning. Jag fick ÄNTLIGEN på mig min jeanskjol, den har inte passat på 6 år.... inte heller den röda toppen har passat på ett par år. Känns toppen!

Freja har blivit så stor.... Tuffaste lilla tjejen i jeans och en tröja med "låtsas" slips på... så cool!



Och såhär ser jag ut nuförtiden...... I love my röda topp med vita prickar, känns riktigt vårigt och bra!

 

Sötaste små tjejerna, Hanna och Freja lekte så fint tillsammans. Dom gick och höll hand och var allmänt gulliga mot varandra. Även om Freja var lite tuff i början och puttades och var lite ruff i sitt sätt mot Hanna. Men dom löste det bra och blev sen toppenbra vänner.



Hanna och Johan mös lite.... Goaste lilla Hanna! eftersom Hanna mös med Frejas pappa så fick ju Freja mysa med Hannas pappa ;)



Det var en supertrevlig lördag! Hoppas inte det dröjer 8 månader tills nästa gång vi ses!


Ny buzz-utmaning!

Hämtade ut mitt buzzadorpaket idag!

Den här gången skall jag testa en ny produkt ifrån Dove.

 
Spännande!

Skall buzza på jobb imorgon, det är fredag, och vi har det lugnare på hotellet då. Och jag har många kvinnliga kollegor som säkerligen kommer gillar produkten. Ser framemot att höra vad dom tycker om produkten.
Själv använde jag den idag när jag duschade, och jag gillade löddert. Hoppade faktiskt över raklöddert när jag rakade benen och körde på denna produkten istället. Toppenbra ju!

En liten film för er som är extra nyfikna....

https://www.buzzador.com/buzzador/docs/se/Dove/Film/Dove_1.html

Sagt upp sig...

...ja inte jag alltså... men min mage :/

Var hos doktorn igen igår. Har haft vansinnigt ont i min mage sedan i lördags.
Misstänkte själv magkatarr, den har ju spökat till och från sedan i julas. Och efter besök hos dr så hade jag det svart på vitt.

Tog en del prover igår. Blodtrycket var bra 125/85 och mitt Hb var toppenbra, 135.
Sen får vi se vad de andra proverna visar.

Kom fram till ett annat beslut också. Jag har slutat med Reductilen, den tablett som jag började ta i augusti förra året, som medicinering mot min övervikt.

I samrådan med min läkare kom vi fram till att Reductilen kan påverka min magsäck negativt och jag har gått ner 25 kilo sedan jag började med den, och jag är nu på rätt sida vad gäller viktminskningen. Och jag har kommit igång bra med träningen. Så nu kör jag på med viktväktarna precis som tidigare, träningen och lite mildare mat och mindre kaffe. Så får vi se hur det blir med den fortsatt viktminskningen och med min magkatarr. Men det blir säkert bra!


Den senaste tiden...

Jag har varit dålig på att uppdatera, men det har varit full rulle på jobb, samt att Johan har varit hemma med loppan, dom har haft semester tillsammans!

Tiden har bara flugit iväg!


Freja satsar i alla fall på att vara med i Top Model säsong 28 ;) Hon är helt hocked på mina hig-heels iaf. Lite sött!

Något mer som är sött är Frejas faster och farmor. Dom köper alltid så fina saker till Freja. Senast dom träffades blev det rena julafton för lilltjejen. faster Emma hade köpt världens finaste jacka, blev helt såld på den. Och så en cool liten badanka som ser ut som en sjuksköterska... så vi har döpt ankan till Emma Anka! Farmor hade köpt en supergullig mugg till Freja,som numera MÅSTE användas varje gång hon skall dricka, hon älskar den!

  

I helgen som gick var det ljuvligt väder, så jag passade på att putsa fönsterna. Samt att vi fick röjt lite i trädgården också. Härligt. Jag vill verkligen ha vår nu..... men ännu hellre sommar.



Gucci njuter av solen som ÄNTLIGEN är kommen!

  

Härligt härligt härligt

Efter en härligt utedag i söndags så fick jag frossa loss i lite kataloger och fick drömma mig bort om allt fint jag skulle vilja ha till hem och trädgård.


Julakatalogen blev ju min klara favorit!

Detta fina är planerat att vi ska inköpa inom snart framtid:

  
 supersnygga trädgårdsmöbler, likadana som de vi redan har, fast med den skillnaden att stolarna i denna gruppen har armstöd. Bänken i mitten är en såda jag har letat efter hur länge som helst. Sen är jag sugen på krukor... men är inte helt säker på vilka jag vill ha. Men dessa va fina, gillade dom med spalje... där kan man ha murgröna eller nån annan klätterväxt!

 

Men först på investeringsfronten är ovanstående saker, hatthylla, skohylla och hylla med småhyllor. ska piffa upp hallen och tapetsera om, samma tapet som vi har en liten fondvägg med i hallen. Kommer bli jättebra!


Mamma borta??

I onsdags svängde jag förbi viktväktarna för att bekänna mina eventuella synder.

Det var inga synder att bekänna. Vågen visade istället att jag hade gått ner 1,3 kg sedan sist jag var där!
Känns bra!

När jag kom hem sa Johan: -Om mamma fortsätter såhär Freja så är hon snart borta!
Freja blev ledsen och sa med en skakande underläpp: Mamma borta???

Nej jag skall inte försvinna, jag ska bara bli lite mindre ;)

Känns riktigt bra!

I augusti förra året när jag började jobba igen fick jag en ny kavaj. Kavajen var något liten till mig och det saknades 10 cm över bysten och lite mer än 15 cm över stussen för att jag skulle kunna knäppa kavajen. Idag, den 5 mars kunde jag käppa båda knapparna!

Sånt gillar man... trevligt när man märker det så uppenbart!


Äntligen avklarad!

Min 30 dagars utmaning är äntligen avklarad. Det tog 56 dagar.... Det skall egentligen vara 20 workouts på 30 dagar, men med sjukdomar, arbetskvällar osv så gick det inte riktigt som planerat.

Men igår och idag körde jag de två sista dagsutmaningarna!
Imorgon ska jag starta en ny 30 dagars utmaning, fast jag tänkte lägga mig på den högsta nivån och även lägga till balance boarden. Jag har ju fått låna balance boarden av min kusin!

Så nu kör jag en ny vända, och hoppas att jag får hålla mig frisk så jag kan avsluta denna 30 dagarsutmaningen inom just 30 dagar :)


RSS 2.0