Barnkalas!

Igår var det då dags för kalas nummer tre i ordningen, barnkalaset!

Solen sken och allting flöt på riktigt bra!

  
Först att ansluta till kalaset var min barndomsvän Milla och hennes två döttrar Olivia och Lovisa. Och ÄNTLIGEN fick Freja sin efterlängtade städvagn från Vileda. Lovisa har en likadan och när vi varit därhemma så har Freja varit helt uppslukad av den där vagnen. <3


Sen droppade gästerna in en efter en och tillsist var vi samlad skara: Helena med sin dotter Hanna, Helena och Mattias med sina döttrar Ella och Lily, Amy och Joakim med sina barn Elias och Tuva. Det är tur att Viktor snart anländer till oss för det är glest på killfronten.

  
Efter presentöppningen blev det matdags. Stekt korv med bröd, potatissallad, rostadlök, pastasallad med dressing och såklart senap och ketchup. Och dryck i massor, det behövdes i värmen.

 

Sen blev det såklart tårta (kladdkaka med grädde på toppen och dekorerade med pyntgelé, geléhallon och nonstops!Freja gillade uppmärksamheten och skönsången. Bjuder även med mig själv och min tjocka mage på ett hörn!

 

När gästerna tackat för sig så blev det till att sätta Freja i badet, efter lek med kompisarna var dom lika skitiga allesammans. Men skitiga barn är lyckliga barn <3 När hon hade badat klart så fick hon inviga sin städvagn! Vilken lycka!Men det blev årets lättaste läggning, för hon hann inte mer än lägga sig i soffan förens hon somnade!
Och hon var inte ensam om att vara trött, jag var fullkomligt slut jag med.

Så en sak är säker, nästa år, oavsett om Viktor anländer i dagarna eller i slutet på månaden så kommer det bli ETT kalas nästa år, för ALLA. Vi har ju en lokal i föreningen som rymmer 50 pers. Där blir det kalas nästa år, för båda trollungarna samtidigt, för det är ingen som orkar med så många kalas....

Men det har iaf varit en nöjd och tacksam födelsedagsgris.

Och hon fick massa fina presenter igår också: Badkritor med tillhörande figurer att rita på med Toy Story-motiv (lyckan var total), pärlor med bricka, ett set där man kan göra ett eget armband, Hellokitty-puzzel, pippi-målarbok med kritor, en "helikopter" (sån man håller i handen och drar i ett snöre så flyger "vingen" iväg).

Tusen tack till alla nära och kära som förgyllde Frejas 3 års dag!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0