Gott nytt år! Och God fortsättning på 2010

 
 

Bubbel bjöds det på som välkomstdrink! Bordet var dukat och brasan brann fint i tvn ;) (vilka finesser haha)



Nyårsmys! Alla väntar på att maten ska serveras!

Kvällens meny:

* Förrätt:
Parmaskinka med sparris, tomat, parmesan o ruccola, serverades med en bit bröd
* Huvudrätt:
Helstekt fläskfilé fylld med mozzarella, soltorkade tomater och basilika, serverades med kall bearnisesås, sallad och hasselbackspotatis.
* Dessert:
Hemmagjord pannacotta med smak av After Eight, serverades med jordgubbar.

  

Vi hade verkligen en supertrevlig nyårsafton. Underbara Malin och halvgalna Marcus kom från Halmstad och hälsade på. Inte så ofta som vi träffas, därför ÄNNU trevligare när dom väl är här. Finaste Pia och goa Patric förgyllde kvällen också. Partyprinsessan Freja var på G!

 
 
 

SÅHÄR roligt hade vi det, alla var på topp!



Lilloppan kämpade tappert på... hon höll sig vaken hela kvällen. Hon dansade och showade, busade med Patric, som alltid är en favorit!

  

Efter den goda middagen vankades till wii-spelande, Marcus var inte helt nöjd med sitt resultat.... Malin var lite missnöjd hon med. Jag kan ju inte hjälpa att jag är bäst ;) Patric lyckades dock slå mig en runda i bowlingen, och därmed höja Johans high-score, och det gillar jag INTE! hehe

Freja kämpade som sagt på, preparerade henne med lite nyponsoppa och vagnen, om i fall att hon skulle somna innan tolvslaget. Men hon mös mest!

  



Tolvslaget blev lyckat. En STOR flaska bubbel följde med ut, i riktiga glas. För finbubbel dricker man inte ur plastglas! Johan har ju jobbat extra i mellandagarna hos en polare o sålt raketer, och som tack för hjälpen fick han en STOR rakettårta, som var superfin (filmklipp kommer). Och Freja var superlycklig. Hon hoppade och studsade i vagnen, utbrast gång på gång: WOW, Pang Pang! Så underbart att se!



När vi kom in så blev det ostbricka, snack och massa skratt. Det hör till, så firar man in det nya året!

en toppen nyårsafton med andra ord.

God fortsättning på 2010 allesammans!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0