20 månader imorgon!

Imorgon blir min lilla loppa 20 månader! Om 4 månader blir Freja således 2 år!
Förstår ni..Hon blir snart 2 år! Var har tiden tagit vägen???


Loppan ÄLSKAR att rita... och nu har hon dessutom blivit förälskar i att ha håret uppsatt och en klämma i luggen, till min förtjustning =)


*mamma älskar dig Freja*



Hon har blivit så stor, min tjej. Hon "läser" tidningen, hon tittar på film, hon sjunger, dansar, leker ensam på sitt rum långa stunder.... Finaste fin är hon!


Kommentarer
Postat av: Karin

Klart prinsessan ska läsa tidningen, guuud va gulligt!



Hahahaha Ja ´men visst röker jag, det började jag med igen när det tog slut med David i juli...inte alls bra jag vet men jag hade inte riktigt kraften o orka utan o röka. Ska givetvis sluta inom en snar framtid men jag känner inte riktigt för det än :)



Kram på dig gumman!

2010-02-03 @ 07:57:42
URL: http://lillak24.blogg.se/
Postat av: The shitkid

Ja man kan verkligen fråga sig vart tiden tar vägen. Känns som att våra pluttar precis låg hjälplösa i vår famn...eller när man följde dig på facebook och du la upp bilder som visade en större och stöööörre och stööööööööre Kimzan, nästan som om du skulle explodera =)Det är så häftigt att få följa deras utveckling, deras stora personligheter i deras små kroppar. Det är verkligen en obeskrivlig gåva att få barn, det är bara så skrämmande att tiden går så fort!!

2010-02-03 @ 09:33:11
URL: http://familjenbergerpersson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0