Upprörd!

satt precis och kollade på "Generation fett" på TV3. Handlade om överviktiga i USA. BARN!!!!

En 3 åring som vägde 30 kilo, när han var 9 månader så var han beroende av coca-cola!!!!!!! VEM FAN GER IN 9 MÅNADERS BABY COCA-COLA???????? *skriker av frustration*

Hur hur hur hur???
Vad tänker man då?? Pojkens mormor ger honom bara massa skit att äta. Flera liter coca-cola om dagen, pannkakor med mängder av sirap och kakor med marshmellow. Socker och fett, fett med socker!

Fy va äckligt!!!

En annan kille, han var 11 år och vägde 110 kg! Han hade varit överviktigt sen han var 1 år typ. Han övervikt har gjort att han har blivit handikappad. Han ben har vridit sig så mkt att fötterna nästan var helt omsvängda :/
stackars stackars kille.

Han såg så ledsen ut där han satt vi köksbordet.
när man är elva år ska man vara ute och leka med kompisar och njuta av livet. Man ska inte sitta hemma, inte kunna röra sig, frosa i glass som enda tröst.

Mitt hjärta brast. Stackar kille!

Reportern reste igenom en delstat, minns ej vilken nu, och insåg att man kan inte få tag i nyttig mat. Hon var inne i en affär och frågade om dom inte sålde frukt, och svaret blev. Jo vi säljer frukt! Konserverad frukt!!

mmm så nyttigt, i sirap och socker! *bläääää*

Man serverade friterat med friterat, så jäkla äckligt!

Men det som är sjukast är att ett äpple kostar ca 1 dollar/st och du kan få 8 bitar friterad kyckling för 99 cent. Det är billigare med snabbmat än nyttig mat... så dom som har det sämre ställt eller rent av är fattiga äter ju bara skitmat!!!!

*ryser*

Någon mer än jag om såg dokumentären?

Kommentarer
Postat av: Marina

Jo jag såg också den... jävla barnmisshandel rent ut sagt!!! Stackars barn. Blev lika upprörd som du.

2009-01-30 @ 12:13:31
URL: http://familjenljung.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0